Wednesday, 26 March 2014

Layan Frozen online

Filem ni dah ditayangkan sejak December tahun lepas tp saya dan anak2 bru je terjebak baru2 ni..Sungguh ketinggalan keretapi ye..hihi




Film animasi "Frozen" bercerita tentang kisah petualangan seorang gadis bernama Anna (Kristen Bell) dan kawan-kawannya dalam melawan Snow Queen (Idina Menzel). Kerana nakal Snow Queen, seluruh wilayah kerajaan membeku dan rakyat menderita kerana kedinginan. Snow Queen sebenarnya merupakan kakak Anna yang bernama Elsa.

Dengan meminta bantuan Kristoff (Jonathan Groff) dan boneka salju lucu bernama Olaf (Josh Gad), Anna berusaha menemukan Snow Queen. Berbagai kejadian lucu pun mewarnai perjalanan mereka. Berhasilkan Anna dan teman-temannya melawan Snow Queen dan menyelamatkan semua teman-temannya?


Let it go..let it go..

Aduhai...lama benor tak bukak blog ni...sayang rasanya kalau saya tinggalkan mcam tu je kan..dh la nk naikkan punya susah..nk jatuhkan senang giler...kekadang terpikir rasa nk let it go je blog ni bak lagu filem Frozen yg menjadi kegilaan anak dara saya skrg ni...hahaha..tp idok le..sayang la kan..pastu kang ilang plk la kawan blog yg baik2 ati belaka

Dah nk penghujung Mac ni saya nk share lagu yg menjadi sgt2 hot kt umah ni...lagu feveret Maira..asal celik mata je duk nyanyi let it go..let it go..tu je pun yg dia pandai sebut..hihihi

Sampai satu umah dh terbabit suke lagu ni...ala lagu ni ada dalam filem animasi kanak2 tu Frozen


Filem katun ni saya tgk online....nanti next entry saya share link utk tgk free je...Maira berulang kali tgk...budak2 suke la tgk katun  comel2 gini..



Pengakhiran MH370 di tengah Lautan Hindi

Pengakhiran abadi setelah kehilangan yg menjadi misteri selama 17 hari..sama2 kita doakan kesejahteraan mangsa2 yg terlibat..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.