Wednesday, 22 February 2012

Koleksi hadiah dari Craft n Crochet

ASSALAMUALAIKUM

 
Hadiah kemenangan saya sebagai top referrel segmen kat blog TIHARA aritu dah sampai...Tengok tu cantik kan keychain strawberry dari blog CRAFT N CROCHET...cantik2 barang kat sna tau..sekarang saya dah ada 4 koleksi dari sana iaitu 3 baju broadband dan keychain ni la...Baju broadband tu 2 saya beli dan satu lagi hadiah dari TIHARA....




Yang ni pula hadiah2 yg saya dapat kerana menang sebagai top commenter..
Cantik kan bunga2 hasil dari crochet ...




Kalau nak jamu mata tengok brg cntik2
jom la singgah ke CRAFT n CROCHET...


25 org bagi komen best..:

Tihara said...

Alhamdulillah sampai jugak :)

Ujie said...

wah..tahniah!!

saya pulak penah beli bookmark.
sng nak baca buku, ada penanda bunga yg cute!

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik hasilnya..

IntaNBerliaN said...

a'aa cantikkan brg2 yg kak tihara jual ni :-)

eB ezrin said...

murah rezki u. tahniah yer :)

mrs adam said...

wah byknya baju bband dia.bband kita xde baju pun.heee

Masya said...

banyaknya dah dapat koleksi.. semua pun cantik²....

seronok sgt dapat kenal dgn kwn² alam maya kan...

::NureeN:: said...

tahniah.. comel2 belaka :)

Azzah said...

wah bertuahnya dia..

aanie said...

wah, bestnya....mmg cukup rasa la....

mamaNoriz said...

alolor comel nye...

seni betul tangan dia...

untung fieda dpt..

ajumohit said...

tahniah fieda!!! comel2 belaka hadiahnya

cIk JanNah said...

wah bestnya!
lawo betol baju berukband tu. untung berukband tu berbaju...hehe

ieda said...

cantik2 dikk .. comel2 ... ;)

m.u.l.a.n said...

tahniah.. bestnya dapat hadiah..

eita said...

memang cantik kan..

LYAfrina said...

tahniah yer...mmg murah rezeki la..kiut2 lak tu

Puan Kutu said...

Alhamdulillah rezeki..tahniah kak fieda..

Cik Rose Cute said...

Dah selamat sampai hadiah ya...Tahniah fieda..

anisalya said...

ada jugak beli barang dari sana. suka. konon nak bg hadiah kat orang tp mcm sayang pulak. kedekut kan? hahaha...

shahdiana said...

baju berkben yang belang-belang tu sama ngan yana...yana dapat teh lemon...:D TQ to kak tihara kan...

kayyana said...

Tahniah kak.. byknyer hadiah die dapat.. heheeh

anitadiana said...

tahniah fieda..comel-comel belaka hadiahnya....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah k.fieda :-)

Nisa Greennnpanda said...

wah..byknye kak fieda...
hehe.. congrats.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.