Saturday, 31 March 2012

Gambar Ally Iskandar@Farah dan Yusry@Lisa selepas berkahwin...

   
Jelas terpancar kebahagiaan yg sedang mereka kecapi...maklum lah tengah dalam mood honeymoon lagi kan...Semoga kebahagian ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat...Serius.... saya suka sangat dengan kedua dua pasangan ni..sama cantik sama padan..

Nak kenal lebih dekat dengan Farah boleh la follow blognya 


Muka Lisa nampak sedikit berisi kan....



gambar lisa dan yusry terbaru

19 org bagi komen best..:

Cik Rose Cute said...

Lawalah isteri Ally...Orang ganu erk?...Lisa muka makin tembam...mesti happy sangat2 dengan Yusry...

sis92 said...

suka sgt ally n farah
lisa n yusry ok lah

semoga bahagia mereka :D

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pn ska...xsbar nk tgk bby diorg nti...=p

ajumohit said...

suke tgk farah lee dan ally tu, sweet couple

jemarisuri said...

semua nmpk berseri2 kan...tumpang hepi..

**sat nk follow blog isteri ally lah...hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda..slmt berhari mggu.
Semoga kedua2 pasangan pengantin baru ni bahgia hingga ke akhir hayat...

anisalya said...

alhamdulillah. bahagia la hendaknya sentiasa.

Ali Jasni said...

sampai hati lisa tglkn aku

Tihara said...

ally,lisa dgn yusri makin berisi..bahagia kan :)

izan mama mia said...

moga rumahtangga mereka kekal bahagia hingga hjg nyawa...

Citra NaniZam said...

masih dlm mood honeymoon.. bahagia sungguh diorang semoga kekal ke akhir hayat:)

Buat fieda juga semoga berbahagia :)

Izan Ishak said...

betul3... suka tgk kedua2 pasangan ni. moga mereka terus kekal bahagia hendaknya.

Puan Kutu said...

farah mmg comel n cantik.lisa tu bkn muka je berisi,badan pun sama sy tgok..takpe..org tgh bahagia..:)

atiqa aris said...

muke Ally ngn isteri dia cm sama ek.

nanakimie said...

suka dua2 pasangan neh:)

sweet sangat kan sis,hee...

IntaNBerliaN said...

sk tgk kedua2 psangan ni... smg kekal hingga akhir hayat...

shahdiana said...

semoga semuanya berkekalan hingga ke akhir hayat....

shahdiana said...

semoga semuanya berkekalan hingga ke akhir hayat....

Rose Khadijah said...

suke kat lisa...cumelll..
moga kedua dua pasangan tu kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.