Thursday, 29 March 2012

Gambar Liyana Jasmay di hari pertunangannya dengan Fathuddin

 
   

Wah...terkonfius kejap, ingatkan gambar kahwin rupanya baru bertunang...Meriah betul kan..sama2 lah kita doakan agar perhubungan mereka kekal ke jinjang pelamin...

SONY DSC

Pelakon popular, Liyana Jasmay, 24 mengikat tali pertunangan bersama Fathuddin Mazlan, 28 di kediamannya bertempat di Kemensah Height, KL, malam tadi.

Majlis dimulakan dengan bacaan doa dan diiringi dengan ucapan perbincangan oleh bapa saudara yang mewakili bapa pihak lelaki, Datuk Abdul Rauf.

Pihak lelaki menghantar 5 hantaran berupa set wangian Gucci Guilty, set telekung, sebentuk cincin, sirih junjung dan cupcake. Hantaran tersebut turut diiringi dengan hiasan tepak sirih sebagai tanda mengikut adat.

Manakala, pihak wanita membalas 7 hantaran berupa senaskah Al-Quran, set butang baju melayu, sebijik kek, sehelai kain samping, biskut, pewangi berjenama Dunhill dan cupcake.

Majlis kemudiannya disusuli dengan adat menyarung cincin dimana Liyana Jasmay tampil anggun dalam persalinan Rizman Ruzaini yang bernilai RM 10000.

Kedua-dua pihak keluarga bersetuju menetapkan tarikh pernikahan berlangsung pada 24 Januari 2013.

SONY DSC

Kredit : Oh Bulan

21 org bagi komen best..:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lelaki tu nmpk matang sgt..

Falsya said...

meriahnye even tunang..takut gak tgk meriah sgt nieh..hehe..

Kakzakie said...

La... kata bertunang 3 bulan aje. Tapi tahun depan baru nak settle-down ye...

syawalsimpsons said...

yalo tak nampak muka org 28 la kakak...

Puan Kutu said...

tunangnya serius jer muka..:)

Cik Rose Cute said...

memang meriah giler hihihi

Tihara said...

seswai dengan liyana yang nampak keanak-anakn..tk sangka umo dia dah 24 thn kan

nexx said...

liyana nampak gembira sangat ^^

IntaNBerliaN said...

cantiknya liyana ni.... :-)

kak fieda, nant singgah lg, kt header xleh klik.. yg lain cc...

Anum said...

so sweet

cik ika said...

hee~~ baru bertunang..kawen nt cmne agaknye..huhy

Acik Erna said...

ingatkan selepas akad nikan..rupanya baru bertunang

Cik FaRiZaM said...

cantik diorg..retis kalau tunang beria sgt..mcm kawin, baik kawin balik.diorg seolah2 berlwan2 nk wat grand...mesti rasa malu kalu buat biasa2 je...nasib baik kawin ngn org kaya....huhu~ eh :D

Cik FaRiZaM said...

ha'a lelaki tu nampak matang sgt dibandingkan liyana jasmay yg mcm gedik gile !!!

Cik FaRiZaM said...

astarfirlahalazim, sori sy termengumpat kat sini

Cik FaRiZaM said...

jom makan2 di blog sy.nyum nyum. boss belanja !

Zie said...

Cantik.... dan nampak santai jer...

ieda said...

nie yg dikatakan bertunang macam menikohhh .. ekkeke
apa2 punn semoga bahagia ;)

ecadwinkyasha said...

lelaki tu mirip ustaz azhar idrus :D

Masya said...

macam muka uai lah.. adk beradikkah.. so sweet

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Zaman skrg ni bertunang pun dah buat majlis meriah2 kan..

cantik baju tunang liyana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.