Thursday, 29 March 2012

Mak dgn anak dapat hadiah dari Intan Berlian

 
 

Saya dgn Maira dapat hadiah dari Ina@Intan Berlian baru2 ni...wah sungguh teruja bila mak dgn anak dapat hadiah...Maira lagi la seronok..Sampai hari ni masih dok berkepit dgn buku ABC tu...mmg Maira ni menghargai betul pemberian orang......bagus2...


Kalau bergambor jari mesti jadi gitu Maira ni...peace la konon..
 rambut depan dah panjang la..rasa baru jer potong...


Lepas mandi jer terus ambik buku ni nak baca ABC katanya..Part paling dia suka kat mengenal warna tu...sekarang ni dia mmg dok belajar meghafal kaler...dah kanal byk kaler,kira tak buta warna la......hehehe


Seronok jugak ye edit2 gambor ni...tetiba jer...:)
Mekasih ye Untie Ina sbb ingat kat saya ni...muaahhh..sayang sikit kat pipi tu...pelukkan untuk 
Alisha sekali ye...peace...:)



30 org bagi komen best..:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..comelnya.. syukur dpt hadiah..

eB ezrin said...

rezeki :)

syawalsimpsons said...

UNTUNG TU KAK DAPAT HADIAH DARI ORG YANG KITER SUKE KAN...

fizafantagirO said...

comelllnya mairaaa.. =)

mama irfan said...

wah bestnya dapat hadiah...dua2 dapat lak tuh...

Saya Disini said...

cantik tudung tu..

nur anis said...

belajar rerajin ye dik..:)

Tihara said...

wahhh..tahniah kedua2 mummy n doter..rajin nye maira, mesti cepat pandai, da sekolah nt senang dah pandai mengeja kan :)

Myra Jay said...

Amboi rajinnya baca buku..
Bagus :)

...sWeeT uMi... said...

best nye dpt adiah tu...cantek shawl warna tu hehehe...amboi ank dara kemain rajin baca buku, bagus tau (^_^)

anitadiana said...

bestnya mak dng anak dapat hadiah...syok tu..fieda dan maira

sue zainun said...

hehe..khusyuknya maira baca buku..

ulatbulu said...

ulat bulu dah naik daun..kekeke

minat islam ke minah mengorat minah blogger..

ecadwinkyasha said...

wahhh,kemain maira baca buku...hehe
semoga menjadi anak yg rajin ke sekolah dan jadi bijak pandai :D

ummi anum said...

waaa..sonok..sonok dapat hadiah..
suka sangat nampak maira tu..

LYAfrina said...

tahniah... seronok maira dpt book

Ummi Iman said...

nak juga ;) gurau je...

anisalya said...

sama macam Kak Long je perangai si maira ni kak.

Jaa said...

wah, tahniah pada mak n anak sebab sama2 dapat hadiah.. anak dh berposing dgn hadiah..mak plak bila nk posing dgn tudung? heheh

Ros said...

Salam Fieda,

Tahniah la dapat hadiah,rezeki tu Fieda....cantik tudung tu,Kak Ros suka sangat warnanya tu....

Amboi sukanya si Alisha ni...siap buat peace lagi tu he.he.he...

ajumohit said...

Wah dengan buku abc ye maira, cantik berbaju kelawar, comel je

Puan Kutu said...

kemain lg maira tu.bagus dh mengenal warna.aiman dpt majalah upin ipin tu hari2 sebelum tido soh sy bacakan..dh la ceritanya panjang.sabo jer la..:)

shawl sy warna biru laut.sama cantik macam kak fieda punya..hikhik..

eita said...

bagusnya maira suka membaca...

Cik Rose Cute said...

Bestnya dapat hadiah...Rajinnya anak dara tue baca buku...Fieda bila nak tambah lagi?cukupkan empat hihihi

yana halim said...

bagus maira...rajin layan buku... :)

NugRuL SakuRa said...

comel laa maira...tang mata tuh yg cute sgt2...

*Ari2 bukak peti surat jugak...hehehe haisshhh abg posmen x singgah2 lagik..heheh

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ini adalah komen terima kasih kerna sharing ur luvly month of birth di ww is
..................................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/10wordless-wednesday.html
..................................................
moga singgah lagi. (komen copy paste sementara waktu, will come soon tau (^____^))

IntaNBerliaN said...

wah.. sk tgk maira.. baguslah.. pasni mesti semua ank2 membe2 blogger saya ni pandai2 n jd ulat buku..hihii..

nanti pakailah shawl tu pulak yer.. tempek muka kat sini.. nk tgk..hihi :-)

singgah topup digi sekali..

Nazayiena said...

Wah seronoknya dpt hadiah,si Maira pun bukan main suka dpt buku abc dan cutenya pki baju kelawar tu....

Masya said...

hamboi anak mak dapat hadiah.. bertuah sungguh.. tahniahh... semoga ikatan dan perkenalan dialam maya ni.. akan disusuli perjumpaan satu hari nantikan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.