Tuesday, 27 March 2012

Review 5 kawan blogger kuat mengomen

ASSALAMUALAIKUM

 

Pertama kali saya nak ucapkan terima kasih kepada 5 blog yg tersenarai sebagai top commenters di blog tak seberapa ni...terharu sangat bila blog ni dah ada pembaca tetap yg tak jemu2 bertandang ke sini..Jadi sebagai penghargaan saya nak review blog dorang walaupun tak pandai sangat nak review sebenarnya....jadi pada kawan2 lain yg nak tambah rakan jom lah kita berkenalan dengan mereka...


IntaNBerliaN 
Ina antara rakan blogger yg tak pernah miss bertandang ke blog ni dan begitu juga sebaliknya dengan saya...mmg wajib terjah blog dia..ibu kepada Alisha ni menjadikan blog INTAN BERLIAN sebagai kisah perkembangan anak kesayangan nya..Seronok baca kisah anak comel yg tgh nak membesar ni..Dan tak lama lagi insyaallah Alisha akan dapat adik..Jom kenal2 dengan Ina yg sangat peramah...Ni ialah entry Ina yg paling saya suka dan melekat di hati..sangat penting bagi saya dan kawan2 blogger baca entry ni....
♥Belog Cik Rose Cute!!♥ 
CIK ROSE ni saya kenal sejak kami sama2 join ga dari tahun lepas..
paling best sebab kami sebaya...bukan senang nak jumpe geng sebaya di sini..Cik Rose sama macam saya,mempunya 3 org cahaya mata dan menjadikan blog SMILE BE HAPPY untuk bercerita kisah anak2 dan kisah semasa..blog  Cik Rose mmg cantik..selalu bertukar design...yg bestnyer dia sendiri yg edit..terer kan dia...Entry best yg korang mesti terjah




Ini Cerita PUAN KUTU... 
PUAN KUTU....?? dengar jer nama tu mesti korang tertanya2.. dia ni suka main kutu ker,bela kutu ker,tokey kutu ker...hahaha..kalau nak tau kena gi tanya la kt tuan punya blog sendiri...Actually saya baru jgk kenal dgn Muni ni..tapi yang best rasa macam dah lama kenal plk sbb dia mmg selalu terjah sini...Muni ada seorang hero yg mbam2..eii..geram tgk..rasa nak cubit2 jer pipi nenen Aiman tu tau..ala..cubit2 manja jer..Korang jom terjah blog INI CERITA PUAN KUTU sebab beliau banyak sangat berkongsi

-Tips Untuk Anak -






Masya pun antara blogger yang saya baru kenal jugak...tapi awak mmg best la sbb selalu bertandang ke sini..blog KISAH HATI adalah kisah anak2,masak2 dan macam2 ada... ..Masya pun ada hero hensem namanya Amir..paling saya suka sebab blog Masya suka tayang gambor makanan..fuhh...mmg terliur la saya dibuatnya..Paling buat saya terliur entry yang ni...lain dari yg lain..

Herba Tihara 
Blog HERBA TIHARA mmg best sebab walaupun entrynya sempoi tapi byk yg tersirat..Pemiliknya Tihara pun geng seangkatan dgn saya ni...paling kagum dgn Tihara sebab dia rajin anjur segmen..pastu dia selalu buat anugerah untuk top commenter..siap ada gelaran lagi tau...saya baru2 ni dapat gelaran blogger Spectacular..Tihara pun ada blogshop CRAFT n CROCHET...cantik2 barang crochet yg ada kat situ..Entry yg mmg tak rugi korang baca

-Kenali Nabi Muhammad S.A.W Secara Lahiriah-



Insyaallah saya akan buat something pada setiap bulan bagi menghargai mereka yg selalu berkunjung ke sini..Pada rakan2 lain yg selalu berkunjung ke sini juga saya nak ucapkan byk2 terima kasih...kalau boleh saya nak review semua blog korang tapi saya review 5 blog buat masa ni..Insyaallah di masa akan datang ok...
Kelima lima blog ni saya akan masukkan senarai top 5 blogger di sidebar selama sebulan ok..
Bulan depan sape pulak agaknya....??

30 org bagi komen best..:

CIK MAY said...

eh..blog CM takde ek..hehe

Tihara said...

thanks fieda...kreatif sangat review dari fieda :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada 3 yg sy suka kunjung..hihi..

fiza said...

Seronok klo dah ada pembaca setia & pengomen tegar kan.

::NureeN:: said...

:)
nureen x tersenarai la hehehe.. :P
ipad kami blum smpi.. dia x der plak inform nk pos pon.. tertunggu2 gak..
sure teruja kan :)

Saya Disini said...

tahniah..kuat betul mengomen ye..hehe

Citra NaniZam said...

wah setia bersama fieda ye:)

ZalinZalina said...

Kak ina tiap2 hari masuk blg fieda ni cuma segan nak komen selalu...he he...

Masya said...

terima kasih.... x sangke tersenarai jugak....

syawalsimpsons said...

agak2 pasni ada nama saya gak kot

Fieza79 said...

bagus nya fieda siap ada review...

IntaNBerliaN said...

haaa tu la kak fieda.. sy mls nk bk fb.. ok.. sy xpublish..hihii

tu la tkejut gak.. sbb sungguh earning gerak..hihii..

biasa kak fieda, nk kne buat brp entry br dpt uv 200++ ek?

umialya said...

msti blogger tegar

lieynanilaz said...

mereka ni memang rajin mengomen...

Qhaifa Nur said...

suka baca blog mereka nih...

mayangsayang said...

kita pun rajin terjah blog akak.. tpi tangan ni agak kureng mengomen ... suka baca2 aje byk ilmu dan pengalaman ...

eB ezrin said...

tahniah pd mereka :)

eita said...

semua kita kenal....

macamana nama kita boleh takde dalam senarai ni..
hehehehe...

Bui Junaidi said...

BLOH CIK ROSE & INTAN TU HARI2 BUI PERGI..MMG BEST DIA ORG,SPORTING..YG LAIN TU BUI NAK TRY BERKENALAN LAH

Ummi Iman said...

belum kuat komen nampaknya hihi ;)

ajumohit said...

Owh nnti review blog Aju taw kekekeke

Puan Kutu said...

wah tak sgka ekk kak fieda, wpun baru kenal sy ada dekat top 3.kuat mengomen gak sy nie kan?hehe..

Puan Kutu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Alin Marlini said...

komen2 itulah yg membuatkan kita lebih seronok berblog kan?

ecadwinkyasha said...

pengomen setia macam ne lah yg patut ada tuk naikkan semangat kita semua :)

anisalya said...

blog yang biasa ugak saya terjah kalau berkesempatan nak BW. kadang2 ada keakngan masa. walaupun baca semua tapi sempat komen satu dua. huhuhu...

Cik Rose Cute said...

hihihi cik rose baru baca...nasib baik fieda gi tahu...,tak sangka pulak cik rose pengomen tegar yg kedua...Cik rose kalau dah baca entry mesti komen...walaupun lambat bertandang...Memang terharu fieda buat review cam gini...

Masya said...

hadoii maafkan saya excited sgt lupe nak tulis nama pulak hahahaha....

norzieyana bt sayuti...
saya bg alamat kg jer tu.. sbb kat rumah xde org... lgpun selalu setiap minggu blk kg...

Zoom Artis said...

Cantiknya Blog ni


Berita Terkini

QasehnyaRania said...

tahniah buat mereka.
sememangnya pengomen tegar blog akak.

akak sihat. lama tak singgah sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.