Saturday, 31 March 2012

Segmen : "Farah Nak Review Belog Korang"

 


Petang Sabtu yg lemau...tak tau nak buat ape..kawan2 pun ramai yg tak on9..Jadi saje2 la join segmen lagi..Kali ni Farah Alias pulak nak review blog korang..Apalagi kalau nak join klik

Segmen : "Farah Nak Review Belog Korang"


Tarikh tutup 1 April 2012

8 org bagi komen best..:

Tihara said...

haah hari sabtu orang mod cuti2..sambil tgk cite bobby ni :)

nice segmen :)

jemarisuri said...

gud luck awak..

Ummi Iman said...

sama pula ayat dengan kawan saya di FB.. pagi yg lemau.. hr ni saya pula yg smgt.. nk ajak ayah Iman jalan jauh2 sikit. tp kurang sihat pula.. jd pergi dekat2 je lah..

Izan Ishak said...

gud luck kak... selamat di review...

eita said...

macam tak sempat je nak join

Puan Kutu said...

ala tak smpt dh nak join nie..:)

ieda said...

aah lah dik, ramai x online kan , akak punnn baru balik dari kursus , upload entryy je huhuhu

dan gud luck lahh dik !

shahdiana said...

alahai terlepas sudah...sangat-sanagt sibuk...tak tahulah macam mana nak statik updated blog..kasi tips sikit akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.