Saturday, 31 March 2012

Selamat Hari Lahir buat Izan Mama Mia

 

Selamat hari lahir buat Izan Mama Mia...Semoga beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat...
Kak fieda doakan semoga apa yg Izan doakan selama ini akan tercapai hendaknya...


Jom kenal2 dengan Izan..mempunyai seorang puteri bernama Mia..Saya baru jer kenal dgn Izan tapi tak rugi kenal dengan dia sbb seorang blogger yg peramah seperti rakan2 lain...Blog kedua Izan ada perkongsian tentang petua2...

10 org bagi komen best..:

Tihara said...

haah dia ramah macam fieda dan ina :)

happy birthday untuk izan, :)

Citra NaniZam said...

wah bestnya dapat entry khas dari fieda siap ada lagu besday lagi.. happy birthday izan:)

Lynn said...

Baiknya hati..sebab wish dalam blog lagi..kalau lynn pun memang akan terharu gila...

izan mama mia said...

...ish..ish..ish...terharu nih..first time org wish besday izan dalam blog ...blog glamer pulak tu....terima kasih kak Fieda ^-* ...n semua

Cik Rose Cute said...

Happy Birthday Buat Izan Semoga Di murahkan Rezeki dan Berbahagia selalu.....Izan memang peramah...Siap mintak tuto kat side bar gan cik rose hihihi walaupun baru kenal...

nanakimie said...

waa,masuk blog sis je ada lagu besday,hee...:)

epy besday utk sis izan jugak:)

Puan Kutu said...

huhu terkejut gak masuk2 ada lagu kt sini.hihi..jap nak g terjah beliau..:)

Masya said...

happy belated bestday.... semoga panjang umur...

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk izan.. ;-)

shahdiana said...

kak fieda..tahun depan yana pun nak kek ada glitter camtu tau....dah follow blog izan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.