Sunday, 29 April 2012

130 saluran Astro percuma selama 10 hari...-maira konker babytv jer la-


Orang memberi kita merasa la..tapi bila dh byk saluran ni tak tertengok jugak kan...Maira  je la yg jadi penonton setia depan tv..sibuk dgn channel babytv..dulu channel ni free tapi sekarang dh kena byr plk..terbantut la kejap makcik kecik ni terus beralih ke disney junior..ni dah free tengok la puas2..Asyraf plk sibuk dgn channel sports..yg lain2 tak heran kat tv pun..mamanya dgn laptop, mmg tv belakang cite la...




Nape Astro bagi 130 saluran free...?? kat bawah tu ada sebabnya...tapi astro first terkecuali la...jadi apalagi
jom kita tekan remote tu sampai hancur....hahaha..
-Bermula 27 April 2012 hingga 6 Mei 2012 -

22 org bagi komen best..:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sama la ngan my alya,
nek bosan duk ulang cite same aje.. huhuhu

jemarisuri said...

seronoknya dpt chanel free js jugak takde ..hehe..

♔Lady Ainaa♔ said...

hahahaha.. sebiji cam anak sedara sy, kalau dpata katun memang org lain xleh nk tgok tv ..huuu

ZalinZalina said...

Ya betulllllll...kasi hancur itu remote..he he...kitorang pun time free ni baru la ada chance nak tengok channel yang kitorang tak bayor... kadang2 fikir astro ni melampau gak la...dah bayar dekat RM120 sebulan pun masih ada channel yang nak suruh kita bayor...

Tina Othman said...

ala bestnya, tapi rumah tina takde astro, kalau tak, confirm hampir 24jam tgk tv je hehe

izan mama mia said...

hihihi..mmg xlayan tv....kalau tgk pon astro warna jer...

ecadwinkyasha said...

maira bukan main...smbl menari la tu tgk babytv.heehee...

anak sedara eca,babychenta suka tgk upinipin tiap2 pagi jam 8 tue...da tau2 je timing dia tgk tv.haha.

akak samala mcm eca,da ada laptop,tak ingt tv da.


done dg

Hanif said...

Suka hati adik Maira dapat tengok Astro percuma..eahaksss
Vote me Blogger Of The Year Daily

Che Rosliza Che mat said...

kat umah cik rose siaran baby tv tue memang ada...untuk syifa tengok hihihi

Aju Mohit said...

Aiseh maira ni, takpe sementara bleh tgk ni, layan jela ye maira hihihi

Ummi Iman said...

Takde astro ;) seronok myra tgk kartun ya? Slmt melayan.. Saya sibuk melayan benda baru ni ;)

Masya said...

samelah amir pun asyik layan kartun jer.. sbb kami mmg x amik canel katun.. amik baby tv jer...

Nisa Greennnpanda said...

wah..bestnye dpt tgk byk channel free, hehe..

klik2 iklan digi.. >_<

Nazayiena said...

Mula2 x tahu astro ada kasi 130 channel nie,siap tanya ngan anak ada ubah ke tukar channel yg dah lama dilanggan.....

IntaNBerliaN said...

sy n hubby xminat sgt layan tv.. asyik layan kompuetr je.. alisha pun sm..tu yg kat umah xda astro..hihii

nak msk tp dh jenis xtgk tv sgt, mulalah rs membazir..heheh

anitadiana said...

best lah maira kan...

Izan Ishak said...

hehe... maira suka tgk bbtv ye kak fieda. kalau anak2 izan plak suka layan semua channel kartun tu sbb astro kat umah cuma ada ceria je sblm nih...

hubby plak sports... izan suka layah DH&H. itupun kalau sempat layan. hmmm... mmg tak tertgk pun sbnrnya kan bila dah sampai 130 channel tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sakanla tgk tv kan..hihi.

9n0L4 said...

menang undi baru nak bagi appreciation. bagi la selalu kan. hee.

shahdiana said...

memang pun selagi tak hancur remote tekan jugak...hahahha...yana dok layan HBO jela....

shahdiana said...

geram pulak tengok maira dok posing depan tv tu...dah boleh jadi duta astro...

anisalya said...

sama la kak kalau kat sini. budak2 ni dok tengok animax je. pening kepala. nak tgk tv pun ssh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.