Saturday, 21 April 2012

Akhirnya EXABYTES menjadi rezekiku

-Salam Buat Semua-


Arini 21 April 2012 maka berjaya juga kutepek iklan Exabytes kat sidebar blog ni..Dari pertengahan bulan Mac cuba2 nasib bila tgk AJU dah 2 kali rezeki memihak kepadanya..Tapi frust sangat bila invoice dh diisi tapi hampir sebulan menunggu banner yg tak siap2..dlm email katanya seminggu jer siap..masa tu ingat biarlah mungkin takder rezeki kot..try ngadu2 kat AJU yg lebih pakar dlm bab2 ni..Aju kata try htr email byk2 kali pada pihak EXABYTES sbb kemungkinan email kita kot masuk spam...semangat datang balik dan akhirnya ada juga reply dari pihak EXABYTES...terima kasih..


Ada juga rezeki ,bercinta dengan NUFFNANG dah lama tak dibaginya BE singgah kat sini..sedih...Oh ye..status kat Nuffnang takkan diganggu dgn kehadirannya...perjanjian kena tepek sampai 3 bulan iklan ni,tp dlm tempoh sebulan mereka akan prepare cek..Alhamdulillah.. ni la namanya kalau rezeki tak ke mana kan...

Keterangan lanjut boleh tengok sini..

25 org bagi komen best..:

SyUhAdA said...

thniah sis..syu bru isi invoice td..hope cpt la dia proses..

Aju Mohit said...

Hihi takla pandai mana Fieda, bolehla hihi, tulah kan Nuffnang susah nk bg BE kotnya dh byk blog yang bdaftar dgn dia kan...

umialya/k.tini said...

aju tu rajin wat entri baru, itulah sbbnya rezeki aju mmg murah

Zefa NorAsmara said...

Pernah dgr pasal exabytes ni.. tp tak pernah ambik tahu apa ke bendanya. Bila fieda buat entry ni dan baca link tu, oooooo baru tahu.. hihi..

::CIK LYNN:: said...

thniah akak... ;)

Che Rosliza Che mat said...

cam nuffang jugak ke?cik rose tak tahu sangat benda2 cam gini...

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.... rezeki tu kak fieda.. lps ni kne maintainkan uv je la... blh tmbh pndpatan kan...tahniah tau... :-)

nanti tgk msg fb ek... hihii

done

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieda.K.atie ni xbape paham ttg EXABYTES ni..apa fungsinya kpd blog kita?
Selamat berhari mggu ya:D

ecadwinkyasha said...

nak exabytes juga cmne..heehee..tunjuk ajar akak cmna nak apply :)

Tihara said...

wahh bagus fieda share..tp mod nak godek2 ni jd terbantut pasal line slow yg amat..aduii, nuffy ni kalau dia bg BE pun sekejap2 je kan...exabytes ni menarik jugk,moga murah rezeki :)

Ummi Iman said...

merajuk dgn nuffnang ya? ;) oklah ada lg alternatif lain utk tambah pendapatan. saya tak tahu pun pasal exabytes ni.. bolehlah nak singgah tgk. thx share.. moga murah rezeki :)

fieda said...

@SyUhAdA

insyaallah syu...sekejap jer tu..

fieda said...

@Che Rosliza Che mat

lebih kurang jgk la cik rose..tp dia sewa 3 bulan jer..

fieda said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

dia tumpang letak banner iklan dia jer kak atie tp berbayor le..

fieda said...

@ecadwinkyasha

eca try apply tau..ada tu kak fieda wat entry baru..

fieda said...

@Tihara

tihara bolehlah try...

fieda said...

@Ummi Iman

tak ler ngajuk...hehehe..cuma dah ada alternatif lain kita try jer la kan...

mama tisya said...

tahniah dh pasang iklan exabytes...kita pn dh dpt jugak

Puan Kutu said...

hehe baru tahu.sy nie mmg lemah sikit bab ni semua..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alahmdullillah, Tahniah k.fieda :)

anisalya said...

rezeki kak fieda. alhamdulillah...

9n0L4 said...

wah untunglaaaa akak. tahniah. ;)

Ummi Hanie said...

sy ambik yg header tu kak ;)

tahniah dpt ye...

samelah kite, last BE yg Nokia tu kan kan....

Izan Ishak said...

tahniah kak fieda... takde ngan nuffnang, ada juga exabytes ni. best tu!

Che Rosliza Che mat said...

cr dah send income tue...belum jugak dapat....huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.