Saturday, 21 April 2012

Apa Exabytes tu...??

-Salam Buat Semua-


Saya buat entry ni untuk menjawab pertanyaan kawan2 blogger yg masih tidak tau tentang kewujudan Exabytes..saya pun baru jer berjinak2 dengan dia semalam...




Exabytes ni sebuah syarikat web hosting terkemuka di Malaysia..Sekarang ni dorang tgh cari blog nak sewakan iklan mereka..Contoh iklan macam kat sidebar tu...Tempoh dan bayaran untuk letak iklan adalah RM50/3 bulan untuk iklan di bahagian header dan RM45/3 bulan di bahagian sidebar...Tapi syaratnya blog korang mesti maintain 300 uv sehari dalam masa 3 bulan tu...Ni cara2 untuk join program ni..Boleh jenguk sini jugak.


Korang cuma perlu print screen uv sebulan yg lepas...pastu email ke marketing@exabytes.com.my
Nak print screen uv tu boleh ambik kat Nuffnang..Pastu tggu jer reply dari sana..Nanti dorang akan kasi kita invoice.....Pas dah sent invoice kat dorang barulah dorang akan kasi script banner untuk tepek kat blog...Insyaalah ada rezeki tak kemana kan...Dan satu lagi jangan risau sebab Nuffnang tak kacau status gliteratti kita..

Paham tak..?senang cite mcm ni la...
dorang sewakan iklan kat blog kita selama 3 bulan dan kita akan dapat bayaran dari pihak sana...
Tapi syarat utama mesti maintain 300uv sehari..cuma emailkan print screen uv blog korang sebulan yg lepas ke marketing@exabytes.com.my

Korang cuba ye...dapat gak wat belanja2 kan...

21 org bagi komen best..:

sasha rahmat said...

salam did we haveto ask nuffnag regarding uv tu..? trmksh:)

IntaNBerliaN said...

nanti dh tergerak hati br blh mintak..hihii

fieda said...

@sasha rahmat

saya rasa tak perlu tanya pada pihak nuffnang..sbb exabytes bukanlah pesaing nuffnang..tapi kalau sasha nak tanya pun boleh..

izan mama mia said...

bab nie..izan xtau apa-apa...:)

nur anis said...

tak layak lah saya nak apply..hikhik..

Tihara said...

saya pun tak tau jugak ni tapi
wahh hebat nya uv fieda..saya tak layak,keh3 :)

ieda said...

dikk yg mana satu UV ..
sbb kalau amik bulan lepas UV yg akk paham tuu banyak ada dekat 1000++ sehari .. huhuhu x paham nak print scrin yg mana satu ..

fieda balas kat shout akk ye dik ..
TQ

~ yus ~ said...

tak dapatlah sbb UV dah tak maintain mcm tu, huhu...

apa pun tahniah fieda dpt pasang exabytes ni

Puan Kutu said...

macam best gak nie.nti dh terbuka hati Insyaallah..:)

lurun namzar said...

entah bila saya bleh mncapai 300uv/day.
xper, usaha tangga kejayaan. :)

Ujie said...

penerangan yg jelas.
sayangnya UV saya tak capai gitu hari2..

kalau tak, mesti saya berminat. sbb dah confirm dpt duit.

Ini Kisah Tia said...

sedang menunggu keputusan dari dorang .. hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

eija tau dah pasal exabytes ni tp eija x layak lg nak apply sbb UV x sampai 300 lg nak dapat 100 pun susah..huhu..

Che Rosliza Che mat said...

cik rose pun tak tahu huhuhu thanks bagitahu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

OOOO tu dia makna nya ya?Klu 300uv sehari...payah lar sikit.huikhik

anisalya said...

blm smp lagi 300 uv sbb sekarang ni lg la bz dgn menda alah baru yg tak berapa reti nak guna ni. hahaha...

9n0L4 said...

haah. tak layak kot. hebat ar kak fieda. ;)

Ummi Iman said...

sewa means diorang byr kita harga tu ya?

shahdiana said...

YANA TAK BOLEH NAK JOIN...MANA ADA ORANG DATANG MELAWAT SAMPAI 300 SEHARI...10 ORANG PUN BELUM TENTU....HAHAHAH...TAHNIAH KAK FIEDA...

shahdiana said...

YANA TAK BOLEH NAK JOIN...MANA ADA ORANG DATANG MELAWAT SAMPAI 300 SEHARI...10 ORANG PUN BELUM TENTU....HAHAHAH...TAHNIAH KAK FIEDA...

sHaR!Na eLyaNa said...

harap2 sha dpt try..hehe..sebab uv rasanya x smpai 300 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.