Tuesday, 17 April 2012

Dira nafi sakit kerana minum bahan peluntur

 
 

Macam2 hal dengan Dira ni..lepas satu kontroversi dan kini satu kontroversi lagi...Dah 2 minggu saya tak nmpk dah dia kat Melodi...


KUALA LUMPUR – Satu demi satu kontroversi melanda pelakon dan juga pengacara rancangan hiburan Melodi terbitan stesen penyiaran TV3, Khaidhirah Abu Zahar atau lebih dikenali sebagai Dira dengan yang terbaru, dia didakwa meminum bahan peluntur.

Ketika dihubungi Kosmo! semalam untuk mengesahkan dakwaan tersebut, pengacara kontroversi itu menafikan bahawa dia kini terlantar di hospital kerana dipercayai meminum bahan berkenaan.

Menurut Dira, 28, dia dimasukkan ke hospital di ibu negara baru-baru ini disebabkan masalah tekanan darah rendah yang dialaminya sejak dari kecil.

“Saya memang dimasukkan ke hospital kelmarin tetapi tidak ada kena mengena dengan minum bahan peluntur sebaliknya disebabkan masalah tekanan darah rendah sejak kecil.

“Saya juga mengalami gastrik namun keadaan saya semakin baik sekarang,” ujarnya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

10 org bagi komen best..:

Anum said...

macam2 la mulut manusia nie

Bui Junaidi said...

UISSSHHH,SIAPALAH YG BAWAK CERITA DIA MINUM PELUNTUR TU..

IntaNBerliaN said...

ishh xkn dia nk minum bhn peluntur kot...

done

izan mama mia said...

oo..patutlah xdok dlm melodi...mg dira cppt sembuh..

Nisa said...

Banyak cerita yang saya dengar tentang Dira, but who am I to judge her.

eita said...

macam2 orang buat citer..

Zie said...

mudahan dia cepat sembuh yerr

Zie said...

semoga dia cepat sembuh yer...

Puan Kutu said...

aduh macam2 cara betul org nak cipta kontroversi ni.tak faham mak!hehe..

9n0L4 said...

hadoiiii, dunie skrg. tak tahu mane betul mane tak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.