Sunday, 1 April 2012

Gambar Engku Aleesya anak dara Erra Fazira

 
 

Tengok ni anak dara Erra Fazira,comel betul.....mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi ..ye takkk..??.
Baru jer sambut besday yg ke3 pada 30 Mac baru2 ni...












37 org bagi komen best..:

Qirah Isa said...

comel.. tp mcm tak reti senyum. hehe

Ayesha Ramlee said...

comelnya, yang tak tahan 2. dia pun nk buat pisss.. :D

shiema sufian said...

Alahaaaai, comelnyeee. lawa mcm mak (:

eLLa n aLia said...

untunglah dia mewarisi kejelitaan mak dia.. mesti comel bila dah besar nnti..

Izan Ishak said...

dah besar dah aleesya... cam baru hari tu je tgk citer gugu gaga erra kan!

SeputihSalju said...

dah bsr ank ank erra nih,comel plak tuh...

Citra NaniZam said...

emm mang cantik mcm ibu dia.. cepat je dah besar kan rasa mcm baru tgk kat astro gugu gaga erra.. hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kiutnyer, cam mommie die ...
tp cam akak n adik je.. hehehhe

eita said...

eh dah besar lah...
sebijik macam mak dia..
muka ala2 cina...

Tihara said...

comel, mak dia kan ratu cantik :)

ainun said...

tinggi macam era gak...

LYAfrina said...

comelnyer ank erra...mmg ikut muka mama dia

Norzie hany said...

Dah besar anak Erra ye....comel macam mama dia.

ieda said...

comel secomel ibu dia ..
mak wajah dah semakin panjang ..
x cantik lah erra .. nampak kurus huhuh

Cik Rose Cute said...

Comelnya...geram tengok...

mrs adam said...

comel anak erra.muka mcm cina skit kan

jemarisuri said...

comei la ..first time tengok time bsr...hehe

nanakimie said...

chumelnya mak n anak neh:)

baru neh,nana p rakaman talkshow rancangan FBI tu,ada erra sekali....chumel sangat dia:)

Masya said...

suke sgt tgk muke anak erra fazira mcm bdk jepunn comelll...

Puan Kutu said...

mmg comel tp tak berapa pandai sgt bergaya senyum depan kamera..hehe..

ZalinZalina said...

Kak ina memang suka tengok Aleesya ni..comel sangat2...tapi kesian lak kalau yang digossipkan pasal mummy daddy nya tu betul2 berlaku...

PinkUmmi said...

besar dah anak erra...cute mcm ibu die...

::CIK LYNN:: said...

comelnya aleesya...nmpk crdik =)cute je dia nk tiru mama dia wat peace...hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..mcm mamanya..

MaryaYusof said...

Anak Erra ni sebaya anak sy... Mesti cantik da besar nnt ni mcm mak die... Nnt nak suruh my Iman ngorat...kekekek ;)

Nazayiena said...

Cantik anak Erra,ibu cantik anak pun cantikkan....

mayangsayang said...

comel betul anak erra ni...

IntaNBerliaN said...

sekejap je.. dah besar ank dia ek.. rasa mcm baru lagi.. :-)

shahdiana said...

comel..macam chinese....tengoklah mamanya kan....

Rose Khadijah said...

besau da anak dia eh..cantekkk...

eB ezrin said...

sebayer aerish. comel :)

.:fyzz:. said...

canteknya anak dara erra nih..mmg saling tak tumpah cam mama dia yg jelita tuh

ecadwinkyasha said...

comel mcm eca..eh?!.hahaha :P

AkmaFaizal said...

Comel3..pas ni bole jadi model mcm mama dia..hehe

QasehnyaRania said...

comey..suka lesung pipitnya dan matanya..lirik2 manja je..=)

Alynn Nyzaa said...

kiut :D lesung pipit tuu~~

Riany said...

Comel cam mamanya...!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.