Thursday, 26 April 2012

Gambar anak Dr Sheikh Muzaffar Shah belajar berenang

Salam semua


Teruja  sungguh tgk gambor ni...agaknya ni la hasil dari bersalinkan BELLA dalam air kot.hehehe..
boleh plk tu celik mata dalam air...macamna la ye budak sebesar ni pandai tahan nafas..
Bella  sebenarnya mula belajar berenang seawal umurnya 8 bulan..Bijak..bijak...





37 org bagi komen best..:

SyUhAdA said...

comeynyer..

Masya said...

iyerlah bijaknya.. boleh bukak mata dalam air.. tak takut pun....

Munnafendy said...

waaaa comelnyaaaaaa..... malu kita pun tak pandai mcm tu hahahahaha

aidajusoh said...

comelnya budak tu belajar berenang :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

dah besar anak dia ya..rasanya br lg bersalinnya.hikhik
Comel...cam muka mama dia larrr

Lynn said...

Dah besar anak dia kak fieda..terrornya..lynn pun tak berani berenang..hehehe

mayangsayang said...

COMELNYE BELLA (BELLA SAYA PUN COMEI GAK... HAHAHHA..BB GIRL SAYA YG KECIK TU SAYA DOK PANGGIL BELLA GAK)

mayangsayang said...

COMELNYE BELLA (BELLA SAYA PUN COMEI GAK... HAHAHHA..BB GIRL SAYA YG KECIK TU SAYA DOK PANGGIL BELLA GAK)

Anum said...

cute
sama entry la kita

Qhaifa Nur said...

kita semua pun tahu siapa ibu bapanya so mesti nak buat yang terbaik untuk bella....

kecil-kecil dah pandai berenang, dah besar lagi terror...

DayaYaacob said...

comel la mereka berdua niee.hihi

IntaNBerliaN said...

alahaiii mesti pandai berenang nanti ni.. sy yg dah besar ni pun xreti + takut..huhu

Tihara said...

dah makin besar makin cute :)

Shiema Sufian said...

Biar betul anaknya dah besar? rasanya mcm baru je bersalin hari tu :D

u.m.i.e said...

sangat comel :D

adianiez AIDA said...

bila ler aida nak anta nurin belajar berenang ni? dia da apply lama. cuma time classes tak kena :(

hud aikara said...

masa kecil Dr Muzaphar di mulakan dengan renangan oleh ayahnya dan sekarang dia buat begitu dengan anaknya pula. Memang best ada famili yang sentiasa menggalakkan perkembangan positif untuk anak apatah lagi bapak si Bella ni Hensem! hahaha...

ciksengeh :D said...

alolo :D cute ajer ..

ainnoraini said...

pandai pas tu comeyy la pulak tuu...

zera eira said...

zera ade tgk gmba ni dalam website mama dia. barelysupermommy.com
little B ni mmg comel sangat! pandai swimmng masa 7 bulan! ade instructor sendiri pulak tu. :)

Falsya said...

comelnyeeee anak diee.....

Zie said...

emmm comey...cute jer...

❖ Syaa ❖ said...

Tecik tecik dah pandai beremnang , perfttt hebad betol ehehehhe

MamaEma said...

malu saya dgn anaknya..tak reti berenang pun..huhuhu

Puan Kutu said...

comelnya..pandai sungguh tahan nafas n bukak mata.nti umo 2 3 tahun mesti expert dh berenang..:)

shahdiana said...

ala kiutnya berenang...anak yana tak reti berenang lagi...ntah bila nak ajar...heheh...ibunya pun tak reti berenang jugak...hiks...

Sally Yatiey said...

Comelnya anaknya. Saya ni pun tak reti nak berenang ni. :D hehe

eita said...

dasat tu leh berenang..

ecadwinkyasha said...

eca da 23thn pun tnak berenang.haha

Pupel Liyana said...

anak orang kaya hehe. tapi bagus dari bayi dah diajar. nanti tak lemas kalau terjatuh dalam air

Ummi Iman said...

Teringin nak berenang. Tiap kali belajar sendiri tak boleh nak buat. Kena pergi kelas juga agaknya ;)

9n0L4 said...

comelnyeeeeee! tak reti berenang pun kite. hee.

anitadiana said...

alah hai comelnya...nampak cerdik kan....anak org pandai2...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

comel n cerdik sgt kan anak dia..tgk mak n ayah dia la..
masa 1st time tgk gamabr ni mmg kami pun tertanya2 cerdik betul la baru 10 bulan dah pndai menyelam..

ary_lee said...

Gilerrr kentang lah budak nih..
Hebat.. hebat..

lynn kamarul said...

mat saleh mmg ajar anak berenang since baby lg. org melayu kt ni mungkin tak percaya pada kemampuan anak kecil . lihat dah terbukti boleh kan

lynn kamarul said...

mat saleh mmg ajar anak berenang since baby lg. org melayu kt ni mungkin tak percaya pada kemampuan anak kecil . lihat dah terbukti boleh kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.