Monday, 2 April 2012

Hadiah dari Pinkummi dan ole2 dari Terengganu..


Alhamdulillah...rezeki bergolek golek...Mak mertua gi makan angin ke Terengganu minggu lepas..Tak sangka ada jugak ole2 untuk menantunya ni...Tengok tu ada kain batik,fm dan keropok..Tapi gambar keropok tak
sempat nak ambik..


Paling syok sbb mak mertua memahami yg saya ni peminat FM..Jadi walaupun dia tak pandai nak beli2 mende ni tapi dia belikan jugak untuk saya...Syiok tu...dapat FM Masjid Kristal Tganu..



Yang ni hadiah2 yang saya menang dari ga PINKUMMI yang lepas...Dah selamat tiba kat tangan saya pada hari Sabtu baru2 ni...Ada 2 helai shawl dan satu inner..Cantik kan shawl bunga ni...Ina@Intan Berlian pun dapat juga...


 Shawl satin warna oren dan inner hitam ni adalah tajaan dari Butik Fiqra..Mekasih...moga2 bisnes akan bertambah maju..


Eh....Ada  hadiah ekstra la...Mesti PU kasi ni kan...sample perfume dari Avon...mekasih PU....


25 org bagi komen best..:

LYAfrina said...

tahniah..fieda..byk tu skali dpt

syawalsimpsons said...

untung tu kak...rezeki..

Kakzakie said...

Org memberi kita merasa fieda... cantiklah kain batik tu. Boleh pasangkan dgn baju kurung plain... mesti umphh...

~ yus ~ said...

bestnya dapat ole-ole. Banyak juga tu, paling best dari ibu mertua yang sporting semua tu kan...:)

Masya said...

shawl bunga² meriahnya...

memahami btl mertua akak yer.. dapat kain batik oklah tu.. dengan fm kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah,rezeki tu kak..

Tihara said...

wahh syukur alhamdulillah banyak nye hadiah fieda dapat :)

izan mama mia said...

uwaaa..bestnyer rezeki dok mai tergolek-golek..mg pasni, rezeki lagi mencurah...:)

eita said...

banyak tu dapat...
tak nak share ke?..
hehehe

MaryaYusof said...

As salam Fieda,

Wah, bertuahnya dpt buah tgn dr mertua... Dpt hadiah dr blogger2 lain... Tumpang gembira :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda.Apa kabar?Lama rasanya k.atie xsinggah kat sini.:D
Murah rezeki fieda..ingat MIL kat menantunya nie ya.Cantik kaler kain batik tuh...

~~zana@pb~~ said...

Souvenir dari org2 yg ingatkan kita adalah pengubat stress akak. Fieda pun mesti seronok kan?

Nazayiena said...

wah byk dpt hadiah Fieda,murah rezeki.

ajumohit said...

Byknya hadiah !!! Tahniah fieda

Ummi Iman said...

syg menantu dia ya.. dah lama tak dapat hadiah ;)

Acik Erna said...

salam fieda..tahniah..dapat hadiah

Izan Ishak said...

wahhh... macam2 ada lah kak fieda.

best dpt mentua yg faham faveret menantunya...

Cik Rose Cute said...

banyaknya hadiah...tahniah!!

fieda said...

@~~zana@pb~~

seronok sbb ada jugak org ingat kt kita..

IntaNBerliaN said...

perfume yg pu bg tu dah habis tumpah.. setitik pun tak tinggal.. si alisha lah punya keje.. blh dia pergi bukak tudung perfume tu.. satu rumah wangi bau perfume avon tu...hahhahaha

MamaEma said...

seronoknya dapat buah tangan dari MIL

Norzie hany said...

Bestnya hadiah tu...tahniah Fieda.

shahdiana said...

sangat best la kak...tahniah la selalu dapat hadiah best....ni menantu kesayangan ni ek...

Rose Khadijah said...

Ya Rabbi...
kak tgk FM akak tu, teringat saya..utang saya tu..jangan mara ye kak..lom pos lagiiii....sooooo soriii...

Puan Kutu said...

Alhamdulillah rezeki kak fieda,byk plak tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.