Monday, 2 April 2012

Macam ni pun boleh...??

 

Hahahaha...Sape la punya keje...macam2 dorang ni...terlebih kreatif..



Yang ni pulak kuali dah kena curi kot....



Kesian..gambar pengantin mana la kena sabotaj ni....
adohai....nak tergelak tgk muka pengantin pompuan tu...

37 org bagi komen best..:

::CIK LYNN:: said...

hehehe...sdap kalu buah tmbikai bleh wat cmtu...=p

shiema sufian said...

hahahaha, memang kreatif sgt tu

Acik IeyMah said...

hahahahahahahahahaha..sangat kreatif..
habis kedut muka penganti pompuan.

izan mama mia said...

suka org yg kreatif tapi jgn sampai melampau kan kak Fieda...hohohoho

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,lawak!!

umialya said...

kreatif...

Masya said...

mood masih terasa sedihh.. tapi baca entry ni buat sy tergelak² sendri.. dpn pc...

Izan Ishak said...

alahai... tgk gmbr2 ni buat izan senyum sendiri... kelakar je...

Izan Ishak said...

alahai... tgk gmbr2 ni buat izan senyum sendiri... kelakar je...

Cik Rose Cute said...

Tak nampak pun gambarnya...

cIk JanNah said...

hahaha sabar jer lah..nie mesti kerja org teror photoshop. hehe

CIK MAY said...

adei..x blh tgk pic la..kosong je..

fieda said...

@Cik Rose Cute

takder gambar...??cer refresh balik...

fieda said...

@CIK MAY

cer try refresh balik..nape ye cik may dgn cik rose jer tak nmpk..

IntaNBerliaN said...

amboi.. terlebih kreatf ni..hihii

done

ZalinZalina said...

Gelak guling2 tengok muka pengantin pompuan...cun giler..he he..

Nor Quraishia said...

haha. sangat kreatif :)

Myra Jay said...

hahaaa, paling tak tahan pic last tu... ;)

Cik Rose Cute said...

hahaha baru nampak gambarnya...memang gelihati tengok...lagi2 gambar yg last sekali tue..

~ yus ~ said...

hihihih, lawaklah pengantin mr bean tu...hahahahah

Zue AnnaLeeya said...

hahaha... tanjat gegirl tgk gambo pengantin tu.... hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha..pandai btol dorg edit gmbar erkk..

hehe

xleh blah laa plak tgk pengantin pompuan tu..nmpak cam muka gelojoh.. haha

❖ Syaa ❖ said...

Ahahahaha pelik pelik je , yang habis kelakar Mr.Bean tuuu ! ahahaha

Myra Azraff said...

pengantin tu..erkkk,nak tercekik rasa..huaahaha..

MamaEma said...

bila orang kreatif tengah bosan..huhuhu

Puan Kutu said...

ygno 2 tu sy pernah share picnya dlm blog.yg last tu lawak.pengantin kena sabotaj.haha..

Zie said...

Kalau anka saya tengok pengantin tu mesti banyak persoalan yg diutarakan... eemmm camno nak jawap?..

Citra NaniZam said...

wah kalo tembikai leh kuar jus camtu x yah beli pengisar dah..

pandai betul diorang ni..ada ada je :)

ct rahani said...

hikhikhik.. gambar last tu cute la.. :)

Norzie hany said...

Kelakar betul pic muka pengantin yang bawah tu..hehehe

Nazayiena said...

Senangnya nak minum jus tembikai klu boleh buat camtukan......

ieda said...

ahahah mane pengantin nye dikk ..
akak x nampak .. tembikai dan streka aje nie yg nampak ... ??

Afiqah Nabilah said...

apa pun tak boleh..

eita said...

kalau paip tembikai..bukak mesti kuar jus tembikai..best lah...

hari tu ada tengok mr n mrs bean kawen..pahtu dapat anak..sebijik muka diorang..
jahat betol lah..sapa lah yang edit tu..
kreatif..

shahdiana said...

tak tahan tengok body pengantin perempuan...hahahhah...macam manalah gambar artis tak selalu kena gosip panas...orang sekarang sangat pandai edit ini macam...

anisalya said...

pic last tu terbaik la...

Rose Khadijah said...

hebat la depa...
yang best tu, member opis cadangkan gmb no 2 tu...iron serbaguna..bawa time outstesen mesti menjadi...hahahahahhahahahahaahahahaha...lawak la kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.