Monday, 9 April 2012

Review 5 blog terpantas jawab teka teki

 
 

Tahniah pada 5 blogger terpilih yg jawab teka teki ni dengan betul iaitu sawi cina..takder pun yg jawab sayur PAK CHOY...Saya janji nak review 3 org jer kan tp tak per lah tambah 2 blogger lagi...Saya tak pandai sgt nak review ni...Korang semua jom lah kita kenal dgn blogger2 ni untuk tambah rakan alam maya...



Blog Cik Pipah kita ni saya rasa sepenuhnya blog ga ni sbb saya belek semua entry ga..eh..betul ker owner blog nama Cik Pipah...?pandai2 jer saya ni...takder profile la pulak..Apa2 pun kepada peminat ga dan contest boleh lah berkunjung ke blog ni utk dapatkan ga2 yg terkini....



JemariSuri

Blog ni adalah rakan blogger saya..mmg saya selalu ke sana..tup2 semalam saya tersenarai top5 commenter kat blog JS..tak sangka rezeki dapat hadiah beg duit felt..Kalau korang nak tersenarai sebagai top commenter jom gi jenguk sana..JS banyak share pasal tempat2 makan dan resepi....meleleh air liur tgk aiskrim goreng tau... Oh ye ownernya saya panggil JS jer..





Ni blog kepunyaan si manis Mardihah yg berusia 14 tahun..blog adik ni pun macam byk entry ga jugak ni...
Jadi kepada peminat ga bolehlah singgah blog Amazing Beautiful..




Blog kepunyaan Roziah Jijie..lepasan STPM,buah hati Farhan Amir..eh..ye ke...hehehe..
 Alhamdulillah nmpaknya baru2 ni adik Roziah dapat result STPM 3 pointer..Tahniah..
Jom la singgah sana..




Haaaaa....ni mama vouge,rakan blogger saya jugak...sape kenal Noriz angkat tangan..geng2 blogger ibu ramai yg selalu singgah blog mama Noriz ni..best baca entry2 dia..mmg banyak cite kat sana..Yang kelakarnya kalau dia buat entry wordless wednesday mmg tak jadi  ww sbb pasti dia nak membebel jgk..hahaha...saya mmg selalu la ke sana sbb mmg wajib terjah...hehehe..Oh ye kalau nak cek harga emas boleh gi sana sbb kat side bar blog Noriz siap ada chart lagi..



20 org bagi komen best..:

Anum said...

rajinnya buat review
jom terjah... :)

Anum said...

wow rajinnya review :)
jom2 terjah

Myra Jay said...

Jom kita pakat terjah :)

izan mama mia said...

tahniah pada mereka semua...:)

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh bestnya jawab teka teki leh dapat review blog kan..ok nanti saya akan terjah blog2 ni..leh tambah kenalan gituuu

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk nya sy tlepas teka teki itu..hihi.

mamaNoriz said...

alamak, tumpang glamer lak sya kat sini...hehehe

mekasih yea fieda...

yess, betul gak tekaan sya....
tpi mmg nak tulis nama pak choy cuma terlepas lak, smpi sya termimpi-mimpi psl entry awk ni...keh keh keh...

Fieza79 said...

bertuah nya blog2 dorang di review fieda..bagus la fieda ni...bila nk review blog kita plk hehee...gurau je..ekekekk...

ieda said...

tahniah semua blogger2 diatas ..
nanti nak skodeng rumah mereka
walau ada diantaranya sudah ada dlm bloglist akk ;)

anitadiana said...

best-bestny..kak ita kenal yg last tu aje..he..he

Cik Rose Cute said...

rajin betul fieda buat review hihihi

LYAfrina said...

WAH..TAHNIAH SMUA..

AkuPunyeCerite said...

alahai terlepas la nk join :(
http://akupunyecerite-mylittlestory.blogspot.com/p/tutorial.html

Nazayiena said...

Rajinnya Fieda buat segmen review,Insya Allah nanti jengah blog yg direview tu...

roziahojijie said...

wahh ! tak sangke sy kene terjah ! tenkiu kak sebb review blog sy . :) teruskan berblogging sbb sy suka baca blog akak :)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk semua.. ;-)

blog kal noriz n js.. selau gak singgah..

anisalya said...

noriz mmg buat entri satu je sehari. suka jugak ke blog dia sbb kelakar cik puan srg tu.

eita said...

tahniah menang...
tapi langsung tak sempat nak terjah lagi

Puan Kutu said...

kenal mama noriz jer.tu pun dh lama tak bertandang ke blognya.skang mmg tak cukup masa nak bw.balas jejak n terjah yg dekat bloglist jer..:)

Puan Kutu said...

eh kira betul gakla sy jawab sawi.cinanya jer yg takde.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.