Thursday, 12 April 2012

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

 
 



Salam Jaa...Kak fieda join segmen Suaikenal/Taaruf/Ice Breaking ni ye walaupun dah last2 dan tarikh pun nmpknya dah tak mengizinkan...Dah banyak kali Jaa jemput dan saya selalu lupe...mahap ye dear...

Nama penuh : Rafidah Bt Mohd Salleh
Tarikh lahir dan tempat lahir : 22 Jun dan lahir di KL
Sekolah Rendah : Sek.Keb Beserah Kuantan
Sekolah Menengah : SMK Beserah Kuantan
tak sambung belajar lepas SPM..tu la gatai dah syok keje..
Dulu keje di HQ PARKSON..berenti taun 2003 sbb nak jaga anak sendiri..

Terima kasih.. semoga kita sama2 dapat menjalinkan ukhwah dan berkongsi ilmu walaupun di alam maya...

9 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

br tau nama kak fieda..:)

Acik Erna said...

tak jauh lari nama sebenar fieda..

wan nurul hezrina said...

dulu masa sekolah sekolah adalah sekejap nurul keje under parkson=)tapikan kejapje 2 ari.keje jadik casher lepas abis studi dulu.pas tuh dpt tawaran keje kat audit firm.2 haripun dapat banyak ratus gak=)

IntaNBerliaN said...

sy dh lamac sgt xjoin pe2 segmen..

Cik Rose Cute said...

awal fieda berenti keja hihihi

9n0L4 said...

mekacihhhhh kak fieda sbb sudi join segmen ni. ;)

Puan Kutu said...

bagus gak segmen nie dptlah berkenalan dengan lebih rapat sesama blogger

hahafyza said...

nice belogg ;)

dari segmen yg sme :)
http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama



http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.