Wednesday, 2 May 2012

Dapat cursor ada nama

Salam Semua


Cursor saya sekarang dah ada nama sendiri..hehehe..tu hadiah dari blogger Sha...
terima kasih banyak2 Sha sbb cursor tu mmg sesuai sangat dgn blog Kak Fieda ni..



Jom kenal2 dengan adik ni ..orang Sabah ba...senegeri dengan Eca ni...ntah2 kenal kot..
Sha terer bab2 edit blog sama gak mcm Eca..Jom terjah sambil tambah kenalan..


Entry best

15 org bagi komen best..:

jemarisuri said...

cute dan purple lg kan..hihi

teratak hati said...

bestnya dapat cursor nama sndiri

ieda said...

bestnyaa
akk nak jugak lahhh
jelesss nie ekekek

nanti nak terjah ;))

izan mama mia said...

cantik...kak fieda ni mmg suka calor purple yer...

eita said...

comel nya cursor dia..

Zie said...

Wahh cantiklh...

Ummi Iman said...

cantik :)

Ujie said...

cantik..simple!

Masya said...

cantikkan.. simple jer...

Che Rosliza Che mat said...

memang comel cursor tue...

9n0L4 said...

mmg cantikkkkk. padan dgn blok akak. nak jugak. hehe.

sHaR!Na eLyaNa said...

hye semua kalau nak sha bole buatkan..insyallah kalau ada free :)

anisalya said...

menarik ni. boleh tempah cursor je ke kak?

fieda said...

@anisalya

nk tempah pun boleh kot..ni kak fieda dpt.. free je..

IntaNBerliaN said...

ooo org bg... ingat kak fieda buat sendiri.. cantik :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.