Monday, 7 May 2012

Gambar perkahwinan Awal Ashaari dan Scha al Yahya


Selamat Pengantin Baru buat Awal Ashaari dan Scha Al Yahya yg telah bernikah pada 4 Mei 2012..Semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

Bersama keluarga kedua belah pihak di majlis pernikahan..



  

Sebahagian hantaran perkahwinan dari Scha untuk Awal

  Awal Scha Nikah-3  Awal Scha Nikah-4

Awal Scha Nikah-7  Awal Scha Nikah-5

Hantaran perkahwinan dari Awal untuk Scha

Awal Scha Nikah-10  Awal Scha Nikah-15

 Awal Scha Nikah-11  Awal Scha Nikah-13

Di majlis malam berinai besar

   gambar malam berinai scha awal  gambar malam berinai scha awal

Majlis resepsi

24 Gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya

Awal Scha Sanding-11

24 Gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya

Klik sini untuk lihat kejutan dari Awal buat Scha

Kredit gambar untuk Oh Bulan dan Beautifulnara

19 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

mmg cantik..suke sangat ngan baju warna hijau tu kan...

Anum said...

so cute.. sweet je

Sheqynne Hotloverzs said...

simple but nice ..

Che Rosliza Che mat said...

memang sepadan mereka berdua...rona hijau tue cantik...

Nita Abas said...

wah... cantik sangat

Selamat pengantin baru buat Awal & Scha, Semoga bahagia selamanya..

ciksengeh :D said...

cantik dan hensem :D

Tihara said...

scah ni comey tang hidung dia :)

Norzie hany said...

Sweet...sama cantik dan sama padan.

Wanieys said...

eh wanieys tersilap komen entry lain larh rasanya..ahaks...
scha & awal sepadan
semoga berkekalan hingga akhir hayat

Masya said...

suke tgk baju scha malam berinai.. warne lain dr yg lain.. cantik sgt...

mama tisya said...

mmg lawa scha...awal pn ensem...cousin awal satu opis kt cni..die pn ada attend majlis diorang aritu

wan nurul hezrina said...

arituh tak sempat tgk kat tb dorg kawin.huhu.padahal nak sangat nengok!

jemarisuri said...

tahniah buat mrk berdua...

ieda said...

yg baju ijoo x cantik ekeke
suke yg last .. nampak classy je ;)

semoga mereka bahagia lahhh .. ;)

ps : dikk dpt tak msg akk , ada email pic tak pada add email baru akk tu , akk try buat tgk macam mana , komp masih di bengkel huhu , nie gune komp lagi satu , kebanyakan doodle dlm komp yg masuk bengkel tuu huhuh .. mencik ! ... ;)

eita said...

comel sangat2.....

IntaNBerliaN said...

serius.. sgt2 cantik pelamin dia.. :-)

Myra Jay said...

Selamat Pengantin Baru buat ke duanya...
Cantik baju Scha yang no 1 tu :)

anitadiana said...

sama cantik ,sama padan...awal ne romantik dan sangat sensitif..tengok dia lg banyak menanggis daripada scha..

anisalya said...

hopefully kekal bahagia. cantik je hantarannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.