Wednesday, 30 May 2012

Goodies beg majlis cukur jambul


Inilah goodies beg yg saya dapat masa pergi ke majlis cukur jambul hari Ahad baru ni...balik2 jer rumah terus ambik gambornya nak buat kenangan...meriah goodies begnya..besar...betul2 mcm goodies beg majlis kahwin...apa la yg ada kat dalam tu ye...jom kita intai2...


Ni  la antara barang yg ada kat dalam tu...ada sebatang bunga telur,sebijik muffin coklat,sebekas pulut kuning beserta dgn rendang daging dan hiasan sejadah kecil...


paling best yg ni la...sodapnya... bukan ape sbb dah lama tak makan pulut kuning...





36 org bagi komen best..:

sueshe said...

pulut kuning...bestnyeeee...
feberet sy tp skang kena pntg pulut sbb nyusukan aina...aina alah ngan pulut..huhu

Aju Mohit said...

Sedapnya, meriah tgk buah tangannya ni Fieda!!

Tina Othman said...

meriahnya barang dlm goodie bag tu

sebab tu tina suka kalau pergi kenduri dpt beg, sebab seronok nak tgk isi dlm hehe

Myra Jay said...

Macam2 ada dalam beg, macam kenduri kawen ;)

Lynn said...

sekarang ni kenduri kecil-kecilan pun ada macam-macam buahtangan kan..paling seronok budak2 la..seronok je bila dapat sweet..

nanakimie said...

da lama xmakan,tapi nana kurang sikit pulut2 ni...heee

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm2 dalam tu..

ciksengeh :D said...

uih .. banyak betul barang dalam goodies tuh ^^

Saya Disini said...

cantik beg..mcam2 ada dlm tu.seronok tetamu bwk blik

Falsya said...

sedapnye pulut kuning makan ngan sambal ikan bilis..feveret..comel bag pink color..hehe..

Tihara said...

best nye fieda..pulut kuning berkat kenduri..berkat dari Allah..sedap kan :)

Fieza79 said...

lawa kaler goodies bag tu...ole2 kt dlm tu pun best2 je...pulut kuning tuu...

Wanieys said...

banyak gak brg dia letak dlm goodies bag tu...

roziahojijie said...

sedapnye ..

aanie said...

menariknya goodies ni......byk isi dlm tu....

izan mama mia said...

wah..tentu meriah majlis tu..kan...gambar baby tu tak ada ker kak fieda???

MamaEma said...

wow, banyak juga yg dikasi yer..

Nens Collection said...

meriahnyerr goodies..suke2
saya pon x sabar nk belek ape yg dpt kalo dpt goodies beg..hehe

ecadwinkyasha said...

meriah sungguh goodies bag tue..

~ yus ~ said...

memang meriah. Yus pun ada pergi majlis khatam Quran anak jiran, goodies bag dia pun meriah mcm ni, siap ada bunga telur, dapat sejadah percuma lagi, macam2 dalam dia, kalah goodies bag orang kahwin kan...

Tp kita seronok terima, alhamdulillah, murah rezeki mereka bersedekah...

Che Rosliza Che mat said...

cantik...suka tengok hihihi kaler pink erk?

Kakzakie said...

Isi dia banyak fieda sebab itulah kena masuk beg besar...

eintan nurfuzie said...

mak datuk...
macam kenduri kawen punyr je

wan nurul hezrina said...

amboi mmg besar sungguh g.beg itew

Hilmirda Daud said...

Cantik goodies beg tu. Sedap nampak pulut kuning tu, dah lama tak makan.

Masya said...

macam² ada.. mengalahkan goodies pengantin...

IntaNBerliaN said...

alamakkk sy plak tibe2 rs nk mkn pulut kuning gak.. hihii

9n0L4 said...

mak aihhhhhh. ade pulut kuning lah dlm beg. bestnyeeee. ;)

Nurul Akmal said...

Sangat meriah goodies bag.. macam macam ada..

Hanif said...

Mewah juga goodies ni

jemarisuri said...

meriahnya...cam kenduri kawin plak kan...

LYAfrina said...

sweet goodies bag kaler pink ni

Marya Yusof said...

As salam Fieda,

First of all, nak puji dulu background awak ni... Cantik sgt... Mcm songket! :)) Love it so much :)

Lepas tu, entry gambar pulut tu make my mouth watering lah...huk3... Lama tak mkn pulut since raya aritu... Kat sini xdok pulut... Kalau ade boleh jgk buat! :(

Anyway goodies bag tu mmg cute sb my fav color! :))

anitadiana said...

bestnya....lama tak makan pulut kuning...sedappppppppppppp

anisalya said...

banyak jugak pulut kuning yang dia bagi kan? biasanya dalam bekas dadih yang kecik tu je.

shahdiana said...

yana paling suka dapat goodies bag yang ada macam-macam benda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.