Monday, 28 May 2012

Kolam renang terbesar


Makk ooiii...besornya swimming pool dia.....dah sama macam laut dah..
tapi kan dekat benor dengan pantai..kalau air pasang mcm mana erkk..habis la bercampur air laut dgn  air kolam tu..





26 org bagi komen best..:

Wanieys said...

besornya kak fieda kolam tu..nak mandi pun takut hahha!!

sitikadhijah said...

kat mane nie kak??? besar gile die puyer swiming pool... hehe..

Che Rosliza Che mat said...

kalau tsunami habis tenggelam nie...dekat betul gan pantai...

Jaa said...

kalau saya, xde maknanya saya nak p berenang kt kolam tu..cam dalam jer...

Tihara said...

teringat kat sutera beach resort dulu tp kolam dia kecik je kan..mewah ni :)

Hafiz Zulkafly said...

perhh . besar gedabak tu ha. dah macam tasik . hehe . btw , dekat mana ni ?

IntaNBerliaN said...

mmg besar betoi nih! cantik plak tu...

Pupel Liyana said...

ni dah tak payah g laut. silap2 lemas dalam kolam renang haha

eita said...

kolam renang dah macam pantai tu..

Sally Yatiey said...

Wahhh.. Besarnya swimming pool ni. :D

shahdiana said...

betoi la...kolam renang dah macam laaut....macam tak caya..kalo nak cuci jenuh la ye...

fieda said...

@sitikadhijah

akak pun tak tau ni kat mane tp luar negara la..gambar ni pun dapat dari email..

fieda said...

@sitikadhijah

akak pun tak tau ni kat mane tp luar negara la..gambar ni pun dapat dari email..

fieda said...

@Hafiz Zulkafly
tak dinyatakan plk kat mana dlm email tu..

Ummi Iman said...

Besar sungguh.. Baru nak tanya kat mana? Kena search dalam google kalau ada ;)

Ummi Iman said...

Saya tolong carikan ;) teruja nak tau kat mana ;)

Resort San Alfonso del Mar, Algarrobo Chile

ecadwinkyasha said...

ini sudah melampau eh...betul2 dkt dgn pantai..mcm xlogik je buat kolam gitu.hahaha

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya.besaq gila, sure sewa nya pun mahal giler

syawalsimpsons said...

kat mana jaa ni kakak...mok besor benor....

ZSqueenbee said...

mak aiiiii bsrnyeeee...tkut plak nengoknyee...dh sme cam mandi laut haaa...tu yg siap ade yatch tu kn..tp dimana yee???

anitadiana said...

bosar bona ne fieda..takut den..he..he

anisalya said...

mmg besar. takut pulak tengok. dah nak macam air laut dah. dah la dkt pantai.

Nens Collection said...

aduss suka nk cipta luar batasan omputih ni..huhu...

tp okeylah, skuangnye2 akal deorg tu ciptaan Allah kan..manusia ni mampu sebenarnye lakukan tugas yg agak mustahil..janji tekad & usaha..

Saya Disini said...

besarnye

9n0L4 said...

mak aihhhhhh. besornyeeeeee. dahlah tepi pantai. takut pulak nak mandi. ;)

Masya said...

baru lepas mandi kat kolam renang cuti2 hari tu.. tp xdelah besar macam ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.