Friday, 11 May 2012

Rahsia tahi lalat

Salam buat semua

Nak berkongsi dengan korang semua tentang rahsia tahi lalat..
Jadi cer try belek2 tahi lalat korang ada kat mana..(sekadar suka2) saya ni paling menimbul kat bawah dagu sebelah kanan...nak tengok jap ape la maknanya..
-WALLAHUALAM-





38 org bagi komen best..:

Ummi Iman said...

Saya memang banyak tahi lalat kat muka ;) kalah syarifah aini. Atas batang hidung je ada 3 ;)

ct rahani said...

sy pun ader 1 taik lalat bwh bibir.. tp kecik jer.. hiks..

Cik FaRiZaM said...

nk gelak la tang di kepala kemaluan (lelaki) , hehehehe :D

-----------

singgah blog sy & sy nak share something

nk ajak awk join giveaway mudah:

Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

syawalsimpsons said...

gelak2 saya kak baca benda alah ni ngan kawan saya...siap cari org yang ada tahi lalat kat sini ni..

Saya Disini said...

sangt menarik..

saffiya_aleesya @ echa said...

sekadar suka2 je kan.. ;-)

sueshe said...

da teraba2 duk mencari kat mn yang ade tahi lalat smbil baca info kat ats

mimie.. said...

wahh..part tahi lalat saya semuanye yg disayangi org lah..bagus3..hehehehe

anitadiana said...

wahhhhhhhhhhhhh..fieda..banyak tul rahsia..he..he..saje aje suka-suka..

Shiema Sufian said...

Nice sharing :D Thanks. Seronok pulak cari tahi lalat :D

Papa Mifz said...

lengkap satu badan ado makna nyer yer...

Norzie hany said...

Ada kat jari kaki kanan.Tapak tangan kanan...eh,banyak juga tahi lalat kat badanku ini.hehehe

IntaNBerliaN said...

nak baca sy punya gaklah.. hhii

sy pun xdpt buka blog muni.. xtau nape..

wan nurul hezrina said...

alamak kak,kalau dagu belah kiri.mcm takderjer?hihi

Nida said...

wah... saya banyak tahi lalat ni... hehehe

izan mama mia said...

hihihi..rahsia

cha'e said...

aku tak ada tahi lalat .. *eh* ? haha. . banyak nye rahsia tahi lalat ni ..

Kakzakie said...

Sekadar membaca fieda... tak boleh percaya nie hihi...

mamaNoriz said...

fuhh, jenuh belek satu badan cari tahilalat...hehehehe

wahida said...

hehe...aku ada tahi lalat kat jari kelingking kanan...apa rahsianya ek?

Masya said...

hihihihi.. ape lagi balik ceklah...

Falsya said...

suke baca pasal makna tahi lalat nie..hehe..

Hanif Idrus said...

Kalau tahi lalat kat telinga tak der lak..huhuhuh
Support me by Daily vote me for blogger of the year

Tihara said...

wahhh..banyak ni tahik lalat...tp kat muka tak de la pulak...kalau kat muka kan cun..heheh :)

eita said...

jap...jap nak cek....

zera eira said...

lepas baca ni, tros cari kat mne ade tahi lalat. hehe

shera haifa said...

nice.. habis tahi lalat di badan cari sbb nak tahu mksud.. hehe

Bitt (double IS) said...

hi salam singgah ;)

jup nak cek :)

ecadwinkyasha said...

eca ada tahi lalat:
bibir atas belah kiri,bawah bibir belah kanan (mcm tahi lalat dato ct),lengan kanan,leher kiri,tangan(lepas siku) belah kiri,dan paling penting hujung jemari sebelah kiri...hehehe

syukur :)

ecadwinkyasha said...

done klik nokia :)

ieda said...

Alorrr dlm mata x der erkkk akk adz satu je, dlm mata

Izan Ishak said...

hehe... ada seketul di pipi kanan...

Che Rosliza Che mat said...

jenuh membelek tahi lalat..nak tahu maksudnya hihihi

anisalya said...

saya jujur dan baik hati. hehehe...

nanakimie said...

hehe...sekadar suka2 kan sis:) best jgk dpt tau rhsia neh,hehe...

ecadwinkyasha said...

suka betul baca rahsia ne..hehehe


done digi,digi,hishop...rumah ada cat baru,jom la tengok :P

9n0L4 said...

huhu. byknyeeeee. tak tertengok rasenye kak. hihi. ;)

ngilangin tai lalat said...

MAU MENGHILANGKAN TAHI LALAT Tanpa Operasi?
Klik www.tahilalat.info
GARANSI Tahi Lalat Hilang tanpa bekas, pokoknya mulus deh, Jelas AMAN & Harganya Terjangkau. Khusus Wilayah Jakarta saja.

lokasi di jakarta utara di jl.teluk gong raya. untuk reservasi dan info lebih lengkapnya kontek 021-317-399-88 atau PIN BB 33043787. GARANSI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.