Wednesday, 23 May 2012

wordless wednesday #22 (bertudung terasa diri lebih dihormati)

32 org bagi komen best..:

~ yus ~ said...

alhamdulillah....memang semakin cantik Irma sejak berhijab, malah lebih di hormati....

Aju Mohit said...

Alhamdulillah manisnya Irma ni. Sweet sangat2!!

jemarisuri said...

comel stlh berhijab...insyaallah kekal dgn gaya kini...

lieynanilaz said...

suka dengan kata-kata irma ni...:)

IntaNBerliaN said...

comel sungguhlah irma ni..!!

ANIM said...

kak terdengar ceramah ustaz azhar..
kalau kita jaga aurat kita dgn sempurna krn Allah (perkara yg sukar dibuat itulah pahala)..
Allah akan jaga aurat kita waktu kita meninggal dunia, waktu sakit @ dlm apa keadaan..:D))

Che Rosliza Che mat said...

Suka Irma...Manis jer bertudung....Kalau kita berhijab..pasti orang respect pada kita...Tang laga pipi tue tak tahan hihihi

Kakzakie said...

Irma punya personaliti memang mantop. Walau dulu dia berlakon tapi solat dia tak pernah tinggal hatta masa shooting... itu hatinya mudah terbuka utk ke jalan yg lebih baik...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada bc ni smlm..byk klbhnnya kan..

izan mama mia said...

betul kata irma tuu

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..saya pon bangga jaa bertudunng...

Saya Disini said...

cantiknye model tu

Fieza79 said...

bagus kan mcm tu...bertudung akan membuat kan kita lbh di hormati..setuju sgt tu sb berlaku jgk kat sini...huu

MAY said...

SUKE MATE IRMA..MATE SAYE SEPET..;(

sis92 said...

mmg tepat :)

nur anis said...

untungnya bertudung..:)

Lynn said...

Alhamdulillah..lynn bertudung selengkap-lengkapnya masa form 4..alhamdulillah..lyn tak pernah tanggalkan tudung sejak dari tu...bertudung juga buat lynn muhasabah diri untuk menjadi yg lebih baik..

Puan Kutu said...

Alhamdulillah..byk kan kebaikan berhijab..:)

Wanieys said...

setuju bertudung lebih dihormati :)

mimie.. said...

alhamdulillah...tapi memang betul pun kan..orang akan lebih hormat kita kalau bertudung ni..

shahdiana said...

bertudung & menutup aurat kan dituntut agama..selain tu kan bertambah manis muka...

wahida said...

Alhamdulillah...
suka sgt tgk dia bertudung ni...

Myra Jay said...

Alhamdulillah...

Irma memang cantik bila berhijab ;)

Solehah Shamsuddin said...

ye.btl apa yg kak irma ckp.bertudung akan membuatkan orang lain hormat kita :)

MamaEma said...

suka kat irma ni..Alhamdulillah..

Masya said...

alhamdulillah betul tu...

anitadiana said...

betul tu sweety aje tengok irma ne....

anisalya said...

memang pun kan sebab org nak pegang2 pun tak berani kecuali yg gatal tu.

ciksengeh :D said...

subhanallah :')

MéuzAngelo™ XXIII said...

bile la agaknye artis lain nk jd mcm dia

zera eira said...

alhamdulilah. bertudung kan cantik. :)

9n0L4 said...

dah bace kat blog sape eh aritu. lupe. hee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.