Thursday, 14 June 2012

aku ada, kau ada...??


Dah keluar pun kat youtube..sape yg berminat  boleh lah tonton..Saya macam kurang minat sikit la cite2 gini..ermmm....takperlah nanti kalau ada masa boleh gak layan..mende free kan..



SINOPSIS

Nordin Ahmad (Shaheizy Sam) adalah pelajar tahun kedua yang teringin dipandang “cool”.Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan oleh pelajar-pelajar perempuan dia akan panic dan terbatuk-batuk. Aziz (Kamal Adli) pula, seorang pelajar yang poyo dan perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sakit hati bila Nordin mendapat perhatian lebih daripada pelajar perempuan.

Tina(Yana Samsudin) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin utuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas barannya. Wanna (Wanna Ali) pula pelajar perempuan yang begitu tergila-gilakan Aziz sehingga sanggup mengekori Aziz ke mana sahaja tetapi langsung tidak di layan oleh Aziz.

Tina bertemu semula dengan Nordin setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sikap pemarah Tina semakin menjadi.Masalah menjadi lebih besar apabila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Aziz mula sukakan Tina disebabkan perasaan benci Tina kepada Nordin.


40 org bagi komen best..:

Rosalia said...

suke lagu dia :D

Kakzakie said...

Anak-anak muda sukalah fieda... kalau macam kakak nie tunggulah kalau anak ada belivcd tak pun tunggu keluar masuk tv..

ieedaz @ mama_isha said...

teringin gak nak tgk yana & sam nyanyi... :)

nur anis said...

saya tak minat sangat cerita ni...

Sally Yatiey said...

Baru je tengok filem ni selasa lalu. Suka lagu dalam filem ni, best :D

PinkUmmi said...

tgk mcm best tp nak lyn lagu2 tuh yg mls....dh mcm filem hindu pulak ada lagu bagai...

Ikmal said...

Assalam, dah nonton pun filem nie... bolehlah tahan... tapi poyo pula aku tengok... menari mcm KPop.... hahhaha

Wanieys said...

wani xsempat g nak tgk citer tp nmpak mcm ala2 korean jer filem ni

syawalsimpsons said...

tarak ada hati nak tengok..boleh tak camtu

Riswin Zahari said...

Da tgk citer ni half time, tp stop.

Sbb bosan.hehe! =P

Just my opinion.. ^_^

IntaNBerliaN said...

cepat gak keluar kat you tube yer :-)

syiela said...

tak mampu nak tengok kak ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk lg ni kak.

izan mama mia said...

saya puntak minat cerita camni....

ayut said...

bru nk lyan kat wayang..kuar utube dah ea kak..huhu,jimat dh.. :)

Tihara said...

saya pn cam tak berminat je fieda...agak2 best tak eks :)

Onitsuka_hana said...

cam best ja ceta nie sebab ada yana. dia comey. geram..

Ummi Iman said...

Ada anak ni fieda lg lah tak ke panggung. Mmg bukan kaki wayang pun ;)

ZSqueenbee said...

mcm best je cte ni..paling best sbb berlakon kt korea tmpt idaman sye..huhu...comel je sore sam nyanyi lgu tuk cte ni kan..hihi

MamaEma said...

banyak betul tawaran Shaheizy Sam ni kan..cam dah boring jer asyik tgk muka dia..hehehe

Anum said...

syok gak layan

jemarisuri said...

dh abis ekk kt pawagam...aritu anak2 ajak pi tp tak smpt...huhu..

Ujie said...

oh..cerita rupanya. ^_^

Yumida said...

lagu diorg ni bez sis..citer lom tgk lagi...

Papa Mifz said...

papa mifz tak minat la citer2 mcm nih...

Mummy GreenyHouse said...

byk dah movie melayu sy tak tgk..bila tgk free mcm nk tgk.tp, x minat sgt pun ye, xde masa sgt pun ye..hihi.. movie skg kena ikut selera anak2 je..kartun2, tgh tggu ice age kuar.. :p

sue zainun said...

salam k.fieda..lama xjengah sini..hehe..cantiknya blog..:)

izamin said...

mcm best je :)

renaPuteh said...

akhirnya keluar juga...
saya nak download la :)

1878 lapor diri ^^,

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieda.Singgah malam.Best klu sam & yana berganding bersama dlm filem kan..:D

~Sweet Honesty~ said...

salam kenal juga dari saya kak..(^_^)

Azzah said...

sy pun x minat citer mcm ni,kalau sam berlakon action tu suka gak layan..

Hilmirda Daud said...

Tak pernah tengok citer ni.. berperang ngan homework anak2 setipa mlm. Ketinggalannya Amy ni kan.

Aleyn said...

Saya pun kureeennggg...suka tengok genre seram dan aksi jer kalau kat pawagam...selebih tu..layan kat umah jer lah

anisalya said...

ada masa boleh layan cerita ni.

wan nurul hezrina said...

sedapker suara diaorg nyanyitue??hikhik nurul pun tak bape layan sangat citer cenggini...tapi kalau yana samsudin main mcm kelakarkan??

shahdiana said...

dah tengok dah cerita ni...bolehlah ceritanya agak ringan berkisar loving-loving kapel kan...tapi macam ada konsep muzikal kat situ....

9n0L4 said...

tak berkesempatan lagi nak tgk. time nak tgk nnt, klik link dh takdeeeeee. ;)

eita said...

jarang tengok citer sekarang ni

Che Rosliza Che mat said...

Sorry...cik rose pun kureng kalau movie camnie...hihihi tapi kalau free layan jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.