Wednesday, 6 June 2012

Pantai Teluk Chempedak lagi...


Ahad baru ni gi lepak2 lagi kat tepian pantai Teluk Chempedak..last dtg sini 6 bulan lepas la kat entry Lepak2 kat Teluk Cempedak..masa tu cuti sekolah bulan 12...mula2 ingat nak gi Pantai Taman Gelora jer tapi hati tetap nak dtg sini...disebabkan tempatnya yg dah semakin cantik..kebetulan agaknya time cuti sekolah org ramai jugak petang tu..dah ada bukak gerai jualan lagi..
Ni jer gambar2 yg saya sempat ambik...gambar budak2 ni ajer...bujang dua org tu tak nak gambarnya masuk blog..tgh main pasir malu katanya...huhu..gambar saya pun tak der ye sbb muka tak semenggah la pulok time ni..




Masa ni pukul 5 petang orang dah makin ramai..masa saya dh nak balik dalam pukul 6 lebih banyak giler kete baru nak masuk ke TC ni...sampai jem jalan dibuatnya..tak der org mandi pun sbb dorang ada letak tanda amaran tak boleh mandi..saya tgk ombak tak kuat pun..ada lah sebab dorang wat larangan tu kan..tp ada gak yg degil tetap jugak dorang gi mandi..




Seronok korang tau tak duk lepak2 gini kat tepian pantai..tak sedar masa berlalu..


39 org bagi komen best..:

IntaNBerliaN said...

wah.. ramainya org.. makin cantik tc skrg.. dh lama x g..

last zaman belajo dulu...

Masya said...

tak pernah² sampai huk.. huk.. hukk...

Anum said...

TC best

Aju Mohit said...

wah maira seronoklah main pasir ye, mmg skrg tak dibenarkan mandi dah kan fieda, byk kes katanya

izan mama mia said...

cantiknyer TC....tapi ramai sangat orang nampak sesak laa pulak...

sueshe said...

lamenye xdatang sini..da makin banyak lak gerai kat situ ea??
kak fieda orang pahang ek??

Kakzakie said...

TC memang cantik fieda. Pasir pantainya pun bersih putih. Lama betul kakak tak jejak sana. Ramai betul yg dtg - musin cuti sekolah kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

pernh sekali p..jalan2 tepi itu aje..

jemarisuri said...

lama dh js tak singgah sini..
seronoknya dpt mengelamun di tepi pantai...hehe

eintan nurfuzie said...

cik en hanya de lumut je di manjung ni..ehhehe

Saya Disini said...

wah..bestnye,,dah lama sy x p pntai

Mummy GreenyHouse said...

syoknye lepak tepi pantai.. :)
ramainya kat situ..

adianiez AIDA said...

aida lom pernah gi TC lagi. akan gi jugak. nice pantai nyer...

Tihara said...

weyhh pantai batu hitam kat mana eh..rasa mcm penah gi...pantai gelora kat ikip tu yea...teluk cempedak sokmo sgt g situ kalo turun kuantan

Fieza79 said...

uishh ramai gak eh umat manusia kat situ...best nya tk penah lg smpai teluk cempedak..haritu 1 family pi TC tapi masa tu tak pat ikut sebab masih dlm pntang,,huu melepas nk jejalan situ..

ejulz said...

seronoknya dpt jln tepi pantai.. :)

Ujie said...

Masa stay chalet kat sinilah saya punya kasut kesayangan dilarikan monyet! Saya nmpk dia menghilang celah2 pokok dgn bwk sebelah kasut tu. Terpaksalah berkaki ayam saya..

Nens Collection said...

TEMPAT SY ANAK BERANAK LEPAK JUGAK NI..HEHE

SUKA MAI SINI..CANTIK TEMPAT DIE..ANAK2 PON BERLARI2..;)

Ummi Iman said...

Ramainya orang. Memang seronok duduk tepi pantai. Tenang je...

nur anis said...

ramainya orang cuti-cuti ni kan kak..

Bui Junaidi said...

RAMAINYA ORG..ADA LARANGAN TAK LEH MANDI TP KENAPA ADER YG MANDI JUGAK EA...

anitadiana said...

mesti seronok..cuti sekolah ne ramai lah org...kak ita lat laut ne agak kurang sikit ..lebih suka gi air terjun...

umialya/k.tini said...

fieda g ahad ye, kami kesini pd sabtu lepas

Norzie hany said...

Assalam Fieda.
Bestnya...dah lama tak bawa anak2 ke TC ni.

Zie said...

Bestnya main pasir...

emm ramainya orang kan...
cute nya maira posing

Mrs Lurve said...

lama kot xpegi TC nie, masa study dulu every weekend dtg sini, terubat rindu bila ada post sal TC hehehe kenyataan poyo

Ayuni said...

Salam, sis, sowi lari tajuk jap, cantiknye Blog!

9n0L4 said...

mak aihhh. ramainye org. mcm pesta. tak pernah sampai pun sini. huhu.

Citra NaniZam said...

citra pernah ke TC ni masa anak dara dulu ikut rombongan kilang.. kiranya dah 11 tahun tak kesitu.. wah mang byk dah berubah ye.. seronok anak2 kak fieda

ieda said...

lepak2 kat sini seronok .. tapi x seronok bila dah ramai2 macam nie huhu , hubby akk kalau ramai2 nie dia dah sebuk ajak balik .. dia cepat rimas org ramai2 nie huhuh

LYAfrina said...

rmainyaaaa org..biasalah musim ct..mmg jd tumpuan

eita said...

ramainyer orang....

ecadwinkyasha said...

ramainya org...

wan nurul hezrina said...

lawanya pantai..nurul tak pernag plak sampai lagi ke situ..skangkan cuti sekolah mmg seronok dapat bawak anak2 bercuti walaupun kena hadap jem parok..huhu

Ibu Lala said...

fieda, ni ambik gambar pakai kamera jenis apa ek. cantikk..

Che Rosliza Che mat said...

Kt TC nie ramai orang mati lemas..tue yg letak tanda amaran...Dah lama tak ke sana...

ct rahani said...

ramainya org.. nampak meriah.. makin cantik TC nih skrg..

Puan Kutu said...

mmg meriah pantai nie..ala pic tak semngah pun tunjuk la kak fieda, baru natural beauty.hehe

Myra Jay said...

Ramai giler orang..

Mmg pantai terapi terbaik untuk kita berehat dan bersantai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.