Saturday, 30 June 2012

Pertama kali cashout Nuffnang dan jom teka brp jumlahnya..

Dengan rasminya semalam saya dah tekan butang cashout Nuffnang..dah lama sangat peram tu..hujung jari ni dah lama benor teringin nk tekan dan akhirnya saya berjaya jugak..yesss...
Hampir  setahun 5 bulan kot saya mengikat pertalian dengan Nuffnang ni dan hasil yg saya dapat tak ler sebanyak yg kawan2 lain dapat...ni pun cashout yg pertama...ingat nak peram jer lagi sampai hujung tahun tapi BE pun dah lama tak singgah sini...Jadi manalah tau kan kot2 pasni bila earning dah zero pihak pengiklan sudi bagi BE kat blog ni..hihi..

Oleh kerana ini kali pertama saya cashout..jom kita main teka2 nak....
Cuba korang teka berapa jumlah earning saya setelah setahun
5 bulan saya bersama dgn Nuffnang..chewahh....
Ada hadiah tau...

klunya - lebih dari RM100 dan kurang dari RM200

kasi jawapan kat bawah ni dan sorang boleh teka 2 kali jer ye...
Saya tutup teka2 ni pada hari Sabtu jam 12 tgh malam.....

Mekasih pada korang yg selalu datang jenguk sini..sbb korang la saya dapat kumpul
duit ni...muahhh..
saya nak buat ape dgn duit ni..??
ermmm...mgkn akan beli hadiah.. sbb ingat nk buat ga utk raya nanti...

Teka2 ni dah tutup ye..

74 org bagi komen best..:

MAY said...

hm..mgkin rm187.hihi...

my pun baru cashout.x smp seratos pon...tp be baru dtg singgah dah..hihi..

MISS Z BERCELOTEH said...

rm150 kot.. hehehe .. apapun tahniah sis :)

sHaR!Na eLyaNa said...

120
150

hehehe..

mama tisya said...

tahniah dh cashout....nk teka

rm126.40

mama tisya said...

teka kali kedua rm 178.40

Norzie hany said...

Sis teka rm130 dan rm170

Joanna Yunus said...

wah banyak juga tu.... mama punya juga tak pernah dapat merasa....

rasanya dalam RM110.00

msredcheesecake said...

waa... best la dpt rezki...alhamdulillah...

Myra Jay said...

Tahniah kak Fieda sebab dah cashout ye :)
Myra nak cuba meneka

1. RM145.09

2. RM185.25

Ibu Lala said...

RM140.00

Aju Mohit said...

tahniah dear fieda!! aju teka ye

1. RM175

atau

2. RM146

fuh2 hehehhehe

izan mama mia said...

rm 168.70...hhaa..tekaan yg pertama..yg kedua, menyusul kemudian...
walaupun tahu,mesti salah kan...
tahniah kak fieda, dapat kumpul rm..

Saya Disini said...

tahniah kak

jumlahnye rm 150 ye kak.?

shahdiana said...

hahah...yana pun dok tunggu nak cash out tapi ciput lagi..tahniah ler dah cash out kan...hehehe....yana teka ek...

rm 115.90

rm 137.80

~ yus ~ said...

yus cuba teka...

RM157.40

p/s: fieda, semalam yus dah buat aiskrim goreng ikut resepi fieda tu. Sedapnya!!! Tq share resepi...hehe

Kesuma Angsana said...

sja teka2 184.60 boleh!

Mummy GreenyHouse said...

Wow..wow! masyukk kak fieda..tahniah dah cashout.. :)

nak teka RM 167.75
dengan...RM 186.50

cuba teka sy pulak?hhahaaha..tak payah la..sen2 je pon..kih3.

SyUhAdA said...

nak teka lah..

rm167.50..

rm123.90

thniah ye..

Kakzakie said...

Kakak teka jugalah fieda. Kata suka-suka so kakak pun suka jugalah
RM 165/- fuuhhhh betullah hendaknya:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

samalah kita kak..yui pon bru tekan td kali pertama..tak sbr nak tunggu..

ok,nak teka RM 168

RM 175

TQ kak =)

ummi_norseha said...

wah tahniah akk,dh cashout yer..mie ntah bllh blh cash out..bru ciput..
mie teka yer dlm rm160 xpun rm180
btul x hikhik...

ieda said...

haa nak teka2 ..
kasi meriah ekkeke

1) 156.00

2) 186.00

tahniah dikkk
nanti belanjeee tau ! .. ;))

Nurul Akmal said...

Tahniah...

Nak try teka lah.. RM164.24

Wanieys said...

tekaan pertama wani 150...

tekaan kedua nanti wani pikir lain hikhihkik

IntaNBerliaN said...

sy teka 162.25 or 165.75

hahhahhah... hentam je ni.. kikikii

Sue-Rya Qistina said...

bestnye!!! saya teka RM185 kot..main blasah je ni..huhu

Anum said...

wah seronoknya

Tihara said...

nak teka rm160 ++ :)

Nabila Medan said...

RM123.50
RM174.80
Hehe

Qhaifa Nur said...

tahniah...banyak tuh 150 mungkin...

Nazayiena said...

Syukur alhamdulillah,rezeki.
Kak Nurul teka RM160> dan RM180>....

Nens Collection said...

bestnyerrr!!..nens pon lebih kurang setahun 2 bulan dh blog..tp duit bt ade 17 hengget..huh!

nk teka ek..yg pertama RM 150.80
ke 2 rm185.60..

ewahh..siap sen2 lagik ni..;)

Ummi Iman said...

Main teka-teki pula fieda ni ;) berapa ya?
Saya teka rm160 dan rm180

mama aryan said...

cuba teka ni..rm180.00

Yumida said...

teka...mmmmmm:

rm162.40
rm170.00

*setia menunggu GA dri sis :)

kak tini (umialya) said...

akak teka

i) RM 112.00
ii) RM 188.00

amin.....

nanakimie said...

nana teka RM156.90..hee:)

Marya Yusof said...

As salam Fieda,

Wah, langka kanan! Nak teka RM 156 & RM 168... Mcm ahli nujum lak...kikikiii... apa2 pun tahniah! Dah boleh cashout... bestnyeeeeee :)

ayut said...

eh..skali msuk ad plak men teka kak fieda bt..meh nak teka cikit..RM 148.53.ok..setel.pnat pk jwapan..wahahaha :)

kakcik said...

RM169.25?

Saja suka-suka je ni... :)

syawalsimpsons said...

saya lambat sikit la pasai nufnang2 ni..mmmm

fiza said...

1st time cash out lah ni yer. Try teka:

1) RM155.00
2) RM190.00

Acik Erna said...

tahnih fieda..ada juga rezeki dari nuffnang

eintan nurfuzie said...

rm 125..heheheh

jom undi cik en..header eintan nurfuzie tu ye..
http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

Cik Mai said...

wow..bestnya..agaknya dalam rm 150 kot..hehehe...cik mai belum penah dapat BE lagi...

Rose Khadijah said...

ai da klik klik..tambah lagi money money money..hehehhe..
kak, rajinnye tukar2 header..tahniah kak..still cun header tu..
hmm nak teka la..tekaan pertama rm180..betol tak?!!tak pun tekaan ke2 rm140..betol tak?!!

ShimaSalleh said...

Alhamdulillah rezeki fieda tuh..
Sebab fieda rajin, dpt la habuannya ye..
Shima teka err... RM125... hahahaha xpandai teka dan tak pernah cashout nuffnang. kdg2 smpi tak pernah tgok pon akaun nuffnang tu hihihii

mayangsayang said...

tahniah fida, saya ni entah bila le leh cash out asik singgit memanjang.. hahaha

ieedaz @ mama_isha said...

wah best nyer! nk cuba teka lah..
1) RM 189.50
2) RM 170.50

Che Rosliza Che mat said...

Cashoutnya sebanyak rm 150.99 atau 189.90 betul ke tidak hihihi..

shera haifa said...

nk cuba teka laa.. ermm rm137.70 dan rm174.60..
:)

sue zainun said...

*banyak gak tu k.Fieda..su zero lagi..hehe :p
**mmmm kena teka yek..bab nih su mmg failed..tp xpe su teka gak yer..
a) 150.30
b) 172.60

:p hahaha kena ke xkena?

Izan Ishak said...

tahniah kak fieda...
akhirnya dah cashout nuffang ye...

ok...izan pun nak teka2 jugalah... wpun daku mmg bukan peneka yg hebat.

RM 180.90

ct rahani said...

tahniah kak.. nak teka jugak..

RM101

lg satu jawapan..

RM151.. :)

Solehah Shamsuddin said...

Solehah teka RM 123 n RM 150.

MamaEma said...

tahniah...

ema teka RM 158...

Papa Mifz said...

alhamdulillah....murah rezeki...

maszull said...

assalamualaikum fieda...wah bestnya nanti la dulu mama akan dtg lagi nak teka juga yer...:)

Hanih Borhan said...

Assalamualaikum...

Boleh tak nak teka kalau hadiah tu dapat cashout tu? :p

eita said...

ita nak teka jugak lah...

rm 146.58

AsH ShiKaNo said...

untunglah akak.. :)

Eza Boom Boom :) said...

Eza teka RM189.95. Hihi... Cantik tak number??

Tahniah kak, dah leh cashout dahh.. :) Rezeki..

shida'R said...

wahh tahniah kak fieda..best2 hehe shida teka eh mungkin dalam 170 mcm tu ;)

9n0L4 said...

125
175

Zie said...

yer ker sis..pasal tilam.. Hehe lawak tullh..

Nk teka jugk
167.80
187.60

Hehe

Rosalia said...

tahniah :D rm170

Wanieys said...

wani teka sekali lg hr ni hahhaaa

168.50 hentam kemain nih teka hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda.Tahniah dah kuar duit nuffnang...
K.atie teka...RM134.60 & RM167.80.

izan mama mia said...

dtg teka kali kedua...
rm 149.85.

haha..

izan mama mia said...

hai..nak bgtau..ga tamat esok dan akan umum pemenang pada ISNIN..tq kak fieda

Mama Atiyyah Umairah said...

wah...Alhamdulillah...murah rzki....sye xpnh pun cashout....duet xckup lgi..huhuuh...erm..ase2nye total rm145 kot....xpun rm168...hahahaa...men tembak aje...:P

Arina Shamsul said...

wah bestnya dia...

tahniah dear..

nak teka tapi tak kesampaian..hehehe.

anisalya said...

tak sempat nak teka. huhuhu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah k.fieda..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.