Friday, 8 June 2012

Saya guna kamera Olympus


Saya buat entry ni bukan ape sebab Ibu Lala ada tanya aritu..saya tunjuk sekali gambar kamera yg saya guna...saya guna brand Olympus FE 3010 jer...takder pun yg canggih manggih...
dah lama guna kamera ni..ni la kamera yg dh byk buat jasa kat saya sampai sekarang.....rasanya kamera ni dh berkhidmat dgn saya dekat 5 tahun..sebelum ni guna Canon..masuk jer 2 tahun dah rosak..


Ni ler kamera saya guna...tapi gambar ni saya ambik kt google jer..Ada tak blogger2 yg
 guna kamera ni jugak...??


34 org bagi komen best..:

Saya Disini said...

cntik x hasil nye

IntaNBerliaN said...

a'aa sama lak wat entry pasal kamera.. hihii.. kak fieda pun ada org tanya cam sy gak.. hihii.. kita ni asyik sm je kan.. heheh

nur anis said...

saya pulak pakai nikon..hihi

ieda said...

akk pernah ada ..
tapi dah lama dikuburkan ;)

Ibu Lala said...

Tq Fieda atas info ni. tapi puas hati tengok gmbrnye

Ummi Iman said...

Dulu saya guna olympus tp skrg canon ;) terbalik lah pula.. sebenarnya kena byk bljr soal kamera ni. Satu made in mana. Lg satu model nya pula... saja share ya fieda. Tak bermaksud apa2. Yg penting puashati kan?

Aju Mohit said...

owh patutlah hasilnya cantik fieda...

Kakzakie said...

Kakak pun guna yg jenis compact fieda.Kakak punya Panasonic Lumix. Pun dah bertahun pakai.... senang kecik-kecik ini fieda boleh masuk handbag walau kemana pergi...

::NureeN:: said...

dlu pon nureen guna olympus mcm ni gak tp huhuuu.... x smpi 2 thn umah kena msk dek pencuri abes dikebasnyerr... ada lg gambo ellesya yg x sempat transferr msk dlm lappy..
so skrg dh tukaq pakai sony cybershot, saiz sama jgk ngan olympus ni cuma beza sbb touch screen jerr hehehhe, dpt adiah anniversary ke2 :)

~ yus ~ said...

Saya pula dari dulu guna Nikon. Yg lama dulu 7 tahun pakai, tak rosak, cuma penutup bateri dia dah longgar, jadi bila nak guna asyik kena tekan je penutup bateri tu. So ganti yg baru pun Nikon juga, suka Nikon...

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cntik!

ecadwinkyasha said...

eca ada panasonic lumix,ada dslr..tpi ambil gmbr masuk kt blog,sume guna camera hp vivaz je.hahaha

Amalina Ulya said...

kamera olympus mmg kualiti imej dia best :)
ulya suka jugak .

kakcik said...

kakcik juga guna kamera Olympus, tapi lain sikit modelnya. :)

syawalsimpsons said...

sesekali sama kak...sy pakai kamera HP ja...sonang..itu yanng ado depan mato..

izan mama mia said...

ooo..camera nih rupanya....saya camera ikut dan.....heheeh...tu gambar kejab kelabu,kejap terang....mana sempat capai jer...

aanie said...

sy pun pakai kamera biasa jgk.....huhu....

Masya said...

saya pun guna olympus tp VG-110 jer huhuhuhuhu

anitadiana said...

memang cantik pun fieda...jelas...kak ita pakai hp hubby aje..nokia ...murahnya...

sHaR!Na eLyaNa said...

wah..sha guna hp ja..sob..sob

Che Rosliza Che mat said...

cik rose punyer camera..jenis nikon...biasa2 jugak...

eita said...

ita guna canon je

9n0L4 said...

ramai jugak yg gune olympus ehhh. ;)

anisalya said...

hehehe... ambik pic guna handphone je kak. itu je mampu. tapi ada plan nak beli digital nikon. dslr husben je la beli. ngeee...

Izan Ishak said...

izan pun guna kamera kompak juga... sony cybershot... asalkan boleh amik gmbr oklah kan.. nak beli yg mahal2 mmg tak mampu.

afiqazizan said...

Kamera olympus ok jugak..tapi lebih minat kamera canon.

Papa Mifz said...

rindu lak nak guno camera compact mcm tuh...senang nak bawak kan...

Ibu Lala said...

Fieda, cane nak contact shiela yang ambik upah makeup blog kita tu. aju dah bg dulu tp terhilang.

Kalau ambik gambar guna kamera ni kena save kat dlm komputer dulu la ek br download ke dlm blog. Tu la yang tak rajin tu. tapi gambo cantik.

Tina Othman said...

hihi org pemes lah katakan, mesti semua org pun nak tau ye kak ieda guna kamera apa

Jaa said...

erm saya pakai kamera hp ja.. huhu...

Puan Kutu said...

dulu sy pakai canon gak.dlmdua tahun gak dh rosak.sy suka canon pasal pic terang n jelas tp cpt rosak plak kan..skang nie macam seriau je nak beli kamera baru

ct rahani said...

penah pakai camera olympus.. lupa model apa.. tp sama la yg cam akak punya nih.. gambar mmg cantik.. tp syg dh rosak sbb anak2 selalu jatuhkan..

Myra Jay said...

Orang tengok hasilnya cantik mesti nak tau kamera apa yg digunakan kan kak :)

MamaEma said...

selalu pk hp je..tak perlu nak bawa kamera besar gedabak dalam handbag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.