Friday, 29 June 2012

sengal betul..hihi

 Just nak share gambar2 yg saya jumpa kat fb...kalau korang dh tengok abaikan jer la ye..hihi..

Tengok..ini barulah betul2 dinamakan bersauna..original punya..
tengok ni tetiba teringat kat Pak Pandir..ingat tak kisah dia mandikan anak dia dgn air panas tu...
hihi..


Yang ni ntah hape2 la..ko nunggu sampai air kena potong pun takkan penuh gak air tu..


ni puteri bunian kaa...seram mak...!!isshhh..bapok ni...


wah..very the santai abg ni ye tapi salah landing la..
pasal dia srg dh sah2 jalan jem dibuatnya..


marah betul bapak ayam tu bila tau anaknya menetas keluar anak gajah..camno tu...
puas la mak ayam nk terangkan...hihi..



Tengok..pandai betul org yg reka ni..sampaikan lalat pun boleh jadi seni tau...

[013788773.jpg]



Yang ni tak sengal...tp kalau saya jumpe kat tepi jalan mmg kena gomo la..
dah la bulat gete..elok plk duk menyandar gitu..

41 org bagi komen best..:

Falsya said...

kahkahkahkah..kelakar la gambo2 nie kak..adehhh...sakit perut..

Saya Disini said...

hehe..mmg lawak

izan mama mia said...

hahaaahaha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jela!

Tihara said...

ahahaha..gambo awek bunian tu meluat la plak :)

ayut said...

hahaha...tang ayam yg kuar elephant tu best!adehhh..mcm2 hal :)

QA's ~ mamapapa said...

lawak n pelik :D

Kakzakie said...

Menceriakan cuma satu yg puteri bunian tu kelihatan macam org bangsa kita tapi mungkin bukan Islamlah ye...

IntaNBerliaN said...

hahha... adoi la.. kelakar pun ada.. hihi

kak tini (umialya) said...

kreatif..

ShimaSalleh said...

Hahaha aduhai.. The bapoks pi berendam tuh, bukan puteri bunian gagaga... Ohsem lah encik lalat :)

Mira Adzlia said...

hahaha...suke gmbr yg bwh skali tuh..hihi...geramnyerrr...temok sangat :p

Myra Jay said...

Hahhahaa, macam2.. Yg 1st tu berendam atas unggu api lagi :D

Solehah Shamsuddin said...

kahkahkah solehah xtahan gelak tgk pic ni.pic last skali tu comey sgt2.nk culik dy pn leh gak kan.hehe solehah xtahan gelak ble tgk ayam tu la.mcm nk mati je dh bapak ayam cekik mak ayam tu,hahahaha

Zie said...

Hukhuk memang sengal... Gmbr dua atas tu pling best hehe

Rose Khadijah said...

hahaha..sengal je..mandi dlm kuali la..tadah air gune bakul ler..lalat bratur le..hehehe..senyum simpul di petang jumaat!..

K.nor said...

gambar kat atas tu..mmg sauna, free aje..boleh buat sendiri tu

Asyiqin Haulisah said...

manusia sekarang dah cukup kreatif. kelakar gambar tadah air tu. mmg tak akan penuh lah kan.

ieedaz @ mama_isha said...

hahahah mmg sengal sungguh! :p

Aju Mohit said...

hihihi mcm2 hal diorg ni

Aziela said...

hahahaha...lawak laa gambar2 tu. Tq sudi kongsi sbb akak x der fb akaun...hihihihi

Ummi Iman said...

Mcm2. Comel kucing tu.. tunggu siapalah tu

Joanna Yunus said...

senyum tak perlu kata apa2

ieda said...

ahahahha sabor aje nie ...
x menahan puteri bunian tuu ekeke ;)

Che Rosliza Che mat said...

Memang kelakarlah fieda gambar2 di atas tue...kucing tue gemok betul hihihi

Masya said...

gelak besar sy depan pc ni.. hilang stress dgn tension tau.. dahlah keje tgh banyak hihihihihi....

Ibu Lala said...

suka gambo kucing tu...fieda, apa id fieda kat fb. nak add awk la..

sue zainun said...

hehehe :)

Sue-Rya Qistina said...

kahkahkah..tergelak bahak2 dibuatnye! terima kasih kerana menceriakan petang saya yg agak suam2 kuku ni.hahahaha

Wanieys said...

kahkahkah lawak betol la.....mmg sengal thp gaban dh ni muahaha

Izan Ishak said...

paling tak tahan tgk kucing gemok yg dok bersandar tu. comellls!!!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

haha~ suke lalat lukis2 tu.kreatif dan lawak.

ct rahani said...

santai betul kucing tuh.. kikiki..

eB said...

lalt tuh kiut ;p

MamaEma said...

hahhaa..macam-macam..

*zafirah* said...

haha,kelakar la semua gambar ni kak:))
jom baca dan bagi pendapat^^
http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/06/perempuan-dan-adab-adalah-sebati.html

eita said...

kreatif bebenor

shida'R said...

hehee..klakorlah sis..de ke patut smpai hjung dunia pn xkan penuh air tu..kih3 ;p

9n0L4 said...

haha. LOL. agak agak la nak landing pun.

Mummy GreenyHouse said...

gemoknye kucing tu!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Hhahaa..mmg lawak..

gmbar kucing yg bulat tu..eija pun geram nengoknye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.