Wednesday, 18 July 2012

Akhirnya yg ditunggu tiba juga kat sini..

Alhamdulillah setelah begitu lama saya merindui BE dan petang semalam dia dah muncul..dah la muncul di saat mood saya dah ilang..Jadi dengan kehadirannya  dapatlah saya pi cari balik mood yg dh ilang tu...
Kali ni saya dapat BE Sunsilk Savana seperti mana yg korang nmpk dia tgh berlegar legar dia atas header tu..




Ni bukan sebarang iklan..kalau sape yg suka undi2 tu bolehlah undi 4 hijab yg berkenan di hati...
Kalau korang klik iklan tu akan keluar laman ni...liked dulu..


Bukan saje2 undi ada hadiah gak tu...


Untuk keterangan lanjut boleh lah klik sini atau klik jer la iklan atas header tu ye...
Terima kasih pada semua yg selalu singgah sini dan tinggalkan komen..juga pada silent readers..
Luv u all...

32 org bagi komen best..:

Masya said...

tahniah kak.. tp kat atas header mmg ade iklan cuma putih jer huhuhu .. xde gambar ...

syawalsimpsons said...

AKAK caya tak saya tak penah pon tgk berapa nuffnang N be saya kakak...kikikikiki...kire akak ni terbaik la

...sWeeT uMi... said...

syok nya dpt BE...alhamdulillah, tahniah ye (^_^)

fizafantagirO said...

dh lama xdpt BE :(

Norzie hany said...

Tahniah.

QasehnyaRania said...

x berapa nak pandai sgt pasai BE ni...huhu

Kakzakie said...

Ini bukan rezeki bergolek tau fieda. tapi rezeki datang menepek hihih...

Zie said...

tahniah sis, masih kureng bab2 ni.. Huhu

Sue-Rya Qistina said...

suka tgk mereka yg berfesyen hijab. cantik. tp nk buat sendiri, x brp nk reti. huhuhu

kak tini (umialya) said...

akakpun nak tgk gak le, mgu lepas ader 1

Wanieys said...

tahniah kak fieda...murah rezeki kak fieda :)

IntaNBerliaN said...

dapat jugak akhirnya.. mesti masyuklah :-)

mama tisya said...

tahniah dpt be baru

Ujie said...

bersemangat la fieda arini..tahniah!

Saya Disini said...

tahniah

syiela said...

alhamdulillah... rezeki lagi ni....

Nurlyla said...

alhamdulillah, rezeki... :)

Aju Mohit said...

Tahniah fieda!!! Aju dah lama tak dpt BE, Fieda buat blog Fieda nk personal ke parenting ye? Huhuhu

~ yus ~ said...

kita BE baru je jadi ME, skrg takde BE...huhu

tahniah fieda, moga BE ni melekat lama ya...

Deq's Qienz said...

wahhh besttt..tahniah² :)

Yumida said...

alhamdulillah..rezeki tu..moga akak sentiasa dimurahkan rezeki...brgn yg akak pos tu dah sampai arini...makasih bebyk :)

fiza said...

Tahniah. Saya nya BE dah jadi ME.

jemarisuri said...

tahniah fieda...

Yumida said...

akak..singgah sini :)

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/hadiah-keychain-from-sis-fieda.html

Che Rosliza Che mat said...

Syoknya dapat BE...CR tak pernah lagi...baru pasang iklan 3 hari hihihi

Anum said...

tahniah

Nad @ MamaZN said...

tahniah kak fieda!
moga BE tu membiak dgn banyaknye! :)

ShimaSalleh said...

Alhamdulillah.. yg byk2 fieda share kat fb tu ke? hihi tak berapa reti la shima ni :))

Tihara said...

alhamdulillah..tumpang hepi sama...congrats... :)

anisalya said...

BE barukah? tahniah kak fieda.

Jaa said...

syoknyer.. saya x pernah dapat lagi.. (ada hati konon, update pun seminggu sekali..hehe)

9n0L4 said...

terbaiklahhhhh akak dpt BE. bile nak merase pulak ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.