Monday, 16 July 2012

Beli vitagen dapat tupperware

Baru2 ni saya beli 3 pek vitagen ni dan dapat pulak sebijik tupperware mcm kat bawah tu...tapi kalau beli kat supermarket takder kot promosi ni..sbb ni jualan by delivery jer kot..ni saya beli dgn org dtg jual kt umah..mmg tiap2 minggu dorang dtg kat sini jual vitagen ni..3 pack vitagen ni RM11..
abaikan lah yer 2 botol vitagen yg dh ilang tu...



*dua tiga menjak ni saya menghadapi masalah utk membalas jejak kawan2...disebabkan broadband yg tak habis2 buat hal ni..tak tau la nape makin teruk line ni..

42 org bagi komen best..:

Masya said...

cantikkan saya pun dah ade satu warne hijau...

Che Rosliza Che mat said...

kesiannya...brondband memang lembab hihihi

izan mama mia said...

comel bekas hadiah tu,..nnt leh letak bekal maira..

Kakzakie said...

Kakak beli minggu lepas tak ternampaklah pulak fieda. Rugiii..

kak tini (umialya) said...

broadband minta tambah bayaran tambahan lagi..

Joanna Yunus said...

senyum tak perlu kata apa2... akak kalau pergi beli barang kalau tgk ada dapat free yang tu kejar dulu...hehehehe

ieda said...

cantik
selalu gak vitagen buat macam nie
promo kan ;)

Nens Collection said...

comelnyerr bekas 3 segi..kumpul buat bekas kuih raya..best ni..;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung dpt free..hihi.

aanie said...

kumpul byk2 blh letak kuih raya nanti....

syawalsimpsons said...

sekarang ni syawal dah mula suke minum vitegen dah...yahooo....mak jemah suke

ShimaSalleh said...

nyumm sedap.. kumpul semua warna Fieda hihi...
Pakai berukband apa?

syiela said...

bestnya kak fieda.. saya kalau beli bab dapat benda free dan bila ditengokkan berbaloi.. cepat2 je saya beli :)

Qhaifa Nur said...

cantik tupperware tuh....

nur anis said...

best dapat barang free..hehe

Jaa said...

wah, bestnyer.. ada ek van vitagen dtg kt umah.. erm, tak pernah jumpa plak saya...tapi nasib baik ler xde, kalau ada, jenuh saya, Idlan tu dah la 'hantu' Vitagen....

anisalya said...

tak nampak pulak masa beli yogurt hari tu.

*zafirah* said...

comel la tupperware tu!nak beli vitagen jugak lah:)

jemput singgah dan bagi pendapat
http://xiexiepinky.blogspot.com

CIK TOM said...

comel tupperware tue bentuk sandwic..mmg fieda btul2 peminat tegar vitagen smpi 3 pek beli ni..

ciktom nak jemput join giveaway blog cik tom kl free;

http://www.ciktom.com/giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

Cik Rongoks said...

cantik gak tupperware tu..boleh buat koleksi :)

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnye,hehe :) sng je akak dpt free ye

Wanieys said...

beli vitagen dpt tupperware best kan hihi...selalu beli vitagen dapat vitagen ja hahhaaaa

maszull said...

assalamualaikum fieda...wah bestnya dpt hadiah tu...:)

9n0L4 said...

bestnye dpt freee gift. lame dh tak minum vitagen. ;)

...sWeeT uMi... said...

vitagen ni umi slalu gak beli ngan member opis...mmg dpt tupperware tu...sonok kan, leh tambah bekas2 bekas kat dapur tu hehehhe

Alin Marlini said...

sruh dorang datang sg buloh sekali..senang ckit

PinkUmmi said...

kak fieda nak tupperware tuh...

Hilmirda Daud said...

samalah kita ... broadband ni asyik buat hal aje.
Bestnya dapat tupperware. Kalau anak2 Amy 3 pack tu satu hari boleh habis.

fiza said...

Alaaa...baru nak gi beli. Best nya ada org dtg jual ke rumah.

Zie said...

kat smarkit tk dak yer.. Huhu best tu kak.

teratak hati said...

Ada jgk jual vitagen ke rumah ye..dapat tupperware lagi..

maszull said...

assalamualaikum fieda...mama dtg nak bagi tahu fieda kena tag yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/07/teratak-hati-1st-giveaway-jom.html

jemarisuri said...

best jugak beli dpt hadiah...kira extra brg lah kan...^^
tp kt care4 rasanye takde kot...hehe

Lady Rina said...

comel je bekas tu...anak2 sy pun suka vitagen..

IntaNBerliaN said...

wah mcm best je... sy mmg suka kalau dpt adiah camni.. hihii

broadband kak fieda x ok lg ke?... sy dah ok tp penyakit M plak yg dtg.. tu yg mslhnya... muahhahah

adianiez AIDA said...

i like.
aida pun if brg ada free tupperware or even tipuware, sure aida beli!

Ibu Lala said...

anak saya penggemar vitagen ni. tapi x boleh minum selalu especially yg 3 tahun tu. Nanti demam. Mb sbb masam kut. Jgn tak tahu. Maknye pun suke...

anitadiana said...

biasa beli jenama lain..cantik juga ya

Izan Ishak said...

bestnya kak fieda ada org dtg umah jual vitagen ni. nak2 kalau dpt free tupperware tu... boleh kumpul lagi n lagi...

Mummy GreenyHouse said...

kat kedai area umah sy ada gak free ni. dpt kaler ijau.. :)
ye kot..kat supermarket mcm xde je..

Myra Jay said...

Ok gak, boleh guna masa raya nanti kan kak :D

Milo Miko said...

Assalam. Tumpang iklan..sy distributor vitagen. Berminat order utk minuman harian @ utk majlis hubungi 012-9518535.
Harga murah..dijamin fresh dr kilang. Penghantaran ke rumah jika order byk.
Sekitar k.lumpur/kg.baru/tmloh/jengka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.