Tuesday, 31 July 2012

Bersalaman dengan suami gugur 20 dosa-UAI

Salam semua...
Lama tak jenguk blog rasanya...entah lah nape sejak bulan pose ni malas benor nak bukak blog..apapun nk ucapkan terima kasih byk2 kat kwn2 yg sentiasa dtg sini menjenguk..

Cer baca kat bawah ni...
Ni la yg buat seronok bile dgr UAI bagi ceramah...Kesimpulannya oleh itu jangan main mercun ye..hihihi..



Slow2 ye nanti saya gi jenguk korang...



24 org bagi komen best..:

Masya said...

hihihihihihi

Niesa said...

yg xde suami plak cm ne kak?hehe..untungkan jadi pompuan.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,lawak la.

permata biru said...

dah jadi kebiasaan bersalaman dgn suami setiap pagi..:)

Acik Erna said...

assalam fieda..kelakar betul UAI ni kan

Mrs Lurve said...

ahaks....kesimpulannya jgn main mercun

Kakzakie said...

Dalam dia memberi tazkirah dia pun buat lawak juga fieda..

Saya Disini said...

hehe :)sempat pulak ustaz ni buat lawak

anisalya said...

sama la kak. saya pun lemau jugak kat sini.

syawalsimpsons said...

en asbeen sudah saya pangkah kan..kikikiki...tahun ni..no more mercun

IntaNBerliaN said...

hahhaha.. kelakar la uai ni.. hihii

Nazayiena said...

Untungnyakan jadi isteri....

ieedaz @ mama_isha said...

kelakar la UAI ni..pasni kena salam suami 20 kali satu hari la..haha

Wanieys said...

hihihihii....lwk la UAI ni....jd konklusinya selalu lah bersalam dgn suami masing2 hihi

kayyana said...

hihihi.. artikel ni kan saya dah share dengan suami tau.. so hari hari suami hulur tangan suruh salam.. haha. tp mmg wajib salam tgn suami sebelum kuar rumah.. yelah kite tak tau ape akan jd kan... =)

izan mama mia said...

...kelakar tapi ada betulnya..

Qhaifa Nur said...

banyak cara rupanya nak gugurkan dosa ni...
bab main mercun kelakarnya lah ustaz.....

Si Matatajam said...

Ha ha.. M pun suka sgt dengar ceramah UAI ni...

sHaR!Na eLyaNa said...

ala..sha lum khwn..salam bapa ja la..hehe

iEdA said...

dalam kata bagi nasihat pon, ada terselit lawaknya...hehe :)

shida'R said...

UAI terbaikkk kaka hehee :)

ros_reeza said...

UAI memang gitu.. lawak.. hihihi

C'Jai said...

salam sebelum gi kerja, balik kerja, lepas solat berjemaah..atau sewaktu kepulangan suami dari tempat2 jauh..kalau masuk rumah balik dr surau tak salam la...hehe

9n0L4 said...

huhu. ade je jwpn yg mencuit hati. mesti tak kering gusi wife ustaz. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.