Monday, 16 July 2012

Dato Fazley juara Masterchef Selebriti Malaysia


Tahniah Dato' Fazley Yaakob! Juara Masterchef Selebriti Malaysia Musim Pertama. 
RM57, 500 didermakan kepada Yayasan Jantung Negara. 



33 org bagi komen best..:

Cik Rongoks said...

yeah ! ika pon tgk td.hikhik

izan mama mia said...

wah..cepatnya dia bt entry pasal nie..mmg pantas..

izan mama mia said...

kak fieda..camana buat ada love/gambar kat kotak komen nie..cer cerita...kalau tak keberata,...

ieda said...

tahniah kan ! ...
seronok instusi jantung negara !

Aju Mohit said...

Tahniah!! He deserved it!!

akubiomed said...

Tanniah kepada Dato'Fazley. Kemenangan beliau sudah boleh dijangkakan.

Anum Shukri said...

Tahniah Dato' Fazley...

anisalya said...

betul kan ramalan saya Fazley menang.

Suhana Shuib said...

wah! bestnya Dato Fazly menang..masakan dia pon sempoi jer..

Ujie said...

Wah..tahniah utk dia.
Mesti rajin slalu tlg isteri kat dapur ni..

Ardini Humaira said...

dia memang pro masak, kan :D

sHaR!Na eLyaNa said...

tahniah...mmg sha jngka dia akan mng..mmg rezeki dia kan kak :D

Niesa said...

wahh..dh agak dh Dato Fazley menang..tahniah wat beliau..asyik xmenyempat je nk tgk master chef ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dato'...

IntaNBerliaN said...

tahniah untuk dato' Fazley..!1 x tgk pun sbb kat umah xda astro... hihi

Nens Collection said...

waaa..kite xde astro..
papepon tahniah kt dato fazley..
bini die ke tu:?

syawalsimpsons said...

sweet je dier menang....tp kemenangan dier mmg ramai dah jangka kan kakak

adianiez AIDA said...

aida prefer angah menang :(
sebab memang tak gemar d.fazley ha ha ha...

GBM said...

Waaa.. GBM tak sempat nak tengok pun semalam.. tertido awal la pulak. Tahniah dato' fazley. :)

ieedaz @ mama_isha said...

he deserve it..tahniah sato fazley!

Norzie hany said...

Tahniah buat Dato Fazley.

eita said...

semalam tengok...
tapi tak tahu sapa yang menang..
sebab berebut dengan budak2..

9n0L4 said...

mmg dah agak dato' fazley boleh menang. ;)

Kesuma Angsana said...

sememangnyer dh dijangka n he deserve it lah

Wanieys said...

yeayyy dato' fazley menang...suka3 hihihi

Che Rosliza Che mat said...

Memang dah tahu Dr fazley menang...

Masya said...

suke family sokong kan.. dtg mase umum pemenang .. tahniah buat dato'

tak menahan sy tgk AA malam tu gelak saya tau..

maszull said...

assalamualaikum fieda...tahniah Dato Fazley kemenangan yg dah dijangkakan...:)

PinkUmmi said...

dah agak pun Dato' Fazley menang

MamaEma said...

Tahniah utk dato' fazley

Izan Ishak said...

izan pun tgk mlm tadi kak... tahniah utk dato' fazley!

Myra Jay said...

Tahniah Dato' Fazley, kemenangan yang telah dijangkakan :)

syiela said...

seperti di jangka... hehehhe si rambut pacak menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.