Sunday, 15 July 2012

Gambar Bulan Madu Irma dan Redza Syah

Selepas berakhirnya majlis pernikahan Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer di Kelab Darul Ehsan pada 7 Julai 2012 lalu, pasangan ini telah pergi berbulan madu di Australia. Dengan tajaan D’Haja jenama tudung terkenal dan Myzarra Travel, telah melengkapkan lagi aktiviti honeymoon mereka. Dan rasanya pasangan ini dah kembali ke Malaysia pun. Semoga berbahagia selalu hendaknya.






25 org bagi komen best..:

Tihara said...

CUTE KAN PASANAGAN INI :)

kak tini (umialya) said...

cantik..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieda.selamat berhari mggu!
Cantik kan Erma tanpa solekan...maniss jer.semoga depa bahgia hingag ke akhir hayat.Aminn

anisalya said...

sweet sangat. ada iras pulak tu.

shida'R said...

suke tol tgk irma..muka dia suci giler..tnpa makeup :)

Ibu Lala said...

Untungkan sume ditaja...

ShimaSalleh said...

Cantik!
Comel aje

syiela said...

sweetkan dorang ni ^_^

Che Rosliza Che mat said...

hihihi sweetnya mereka berdua...

Acik Erna said...

salam fieda..suka cik tengok gambar ni

misshannajr said...

Ngehehe...depa bahagia jer honeymoon kat obercee..yang tinggal kat msia sebok2 cari hal depa..korek smpi lubang cacing kisah lps depa

9n0L4 said...

mmg sweet gile lah dorg ni. sejuk mate memandang. moge bahgia sokmo. ;)

Natasha said...

ya Allah.. rahmati mereka.. byk yg jdkan Irma sbgai idola, she is the best idol selain wardina dan lain2.. drpd seksi dan seksa, lebih baik pkai tudung dan sweet mcm die.. =)

Yumida said...

santeknye..sama cantik sama ensem diorg..moga bahagia hingga ke anak cucu

lynn kamarul said...

sweet je

izan mama mia said...

manisnyer senyuman mereka berdua nie..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt bahagia mereka..suka tgk..

Masya said...

moga jodoh mereka berkekalan... amin...

Wanieys said...

sweet jer tgk diorang ni :))

...sWeeT uMi... said...

suka tgk husband wifey ni...sweet sgt (^_^)

IntaNBerliaN said...

alahaiiiii seronoknya dapat tajaan camni.. just g honeymoon duit utk belanja je... :-)

QasehnyaRania said...

mudah2an kekal hingga hujung nyawa :) amin

Ibu Lala said...

loving couple. pengantin baru lah katakan.

anitadiana said...

suka kak ita tengok..sweet sanggattttt

Izan Ishak said...

pasangan pengantin baru yg sangat2 sweet... suka3!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.