Sunday, 8 July 2012

Gambar nikah Ella dan Azhar Ghazali

Selamat Pengantin Baru
Majlis pernikahan telah berlangsung di rumah keluarga Ella di Telok Gadong kira2 jam 10.35 malam tadi..
Tahniah moga kekal bahagia hingga ke syurga...








   
Sumber : Rotikaya

22 org bagi komen best..:

✿ Cik Nisa ✿ said...

alhamdulillah kawen akhir yer. cntik !

IntaNBerliaN said...

td ada tgk gak dlm melodi... cantik kan.. :-)

NadNod said...

cantik! :) selamat pengantin baru buat Ella dan pasangannya :D

Wanieys said...

kawin juga akhirnya..selamat pegantin baru....walaupun jd pengantin ttp rock gitu hihihi

cynta ieda said...

semoga mereka berkekalan..
http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini..banyak hadiah menarikk

nn lylyn said...

bertemu jodoh dah ella =) dpt pilot trus..tahniah wt ella

izan mama mia said...

sekeping gambar pun tak keluar...hihihi...tp tgk dah kat melodi....hr ni line internet sopan sangat...

Che Rosliza Che mat said...

Al-hamdulillah....Akhirnya jodoh Ella bertemu juga...Semoga kekal hingga ke akhir hayat.

Joanna Yunus said...

gambar tak boleh tgk le... tgk kat melodi juga tadi...rimas jadinya tgk rambut berserabai je

Hanif Idrus said...

Tshnish ella!!!

anisalya said...

dah selamat pun jadik isteri oang.

shahdiana said...

tahniah kepada ella....semoga bahagia sehingga ke akhir hayat & cepat mendapat cahaya mata...

shida'R said...

biasa je org dia kan kak..xsgka akhirnya ella bertemu jdoh diusia 40an hehee ;)

syawalsimpsons said...

cantik la ella ni..manja2 gitu..tp kalo sanggul mesti lagi terbaik kan...

Rahmah Ram Ram said...

alhamdulillah..selamat pengantin baru pada ella dan suami....

MamaEma said...

kawan ema jadi photographer mereka..

Mummy GreenyHouse said...

Lain pulak tgk ella masa pic nikah tu..sbb rambut buat sanggul kot..selalunya kan die lepas je rambut tu.. :p

ct rahani said...

sy tgk lam melodi semalam.. cantik ella.. semoga jodoh mereka berkekalan & bahagia hingga ke syurga.. amin..

Mira Adzlia said...

akhirnye ella da jmpe jdoh beliau...lme da pminat tgu sape plhn ati ella..smuge mrk kekal bhgia hngga ke akhr hayat :)

Izan Ishak said...

tahniah buat ella n pasangan. . moga jodoh mereka kekal hingga ke akhir hayat.

9n0L4 said...

wahhhhhh. die punye cek tulisan jawi. ;)

nik rosmawati said...

akhirnya cik ella dah bertukar title jadi puan Ella :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.