Thursday, 19 July 2012

Gelagat Maira depan laptop

Ni la gelagat anak dara saya depan laptop..dia suka duk depan laptop ni bukan ape..nk tgk katun kat youtube..kdg tu duk nyanyi2 abc..alif ba ta....tu kalau line elok la..kalau line tak elok 5 minit jer terus dia bla..boring katanya..hihi..mana tak boringnya duk sangkut2...pastu dia suh la bukak game ke..pun sama jugak...sian pulok..tu tgh duk makan marshmallow cicah dgn coklat..sambil2 on9 sambil makan..mcm mama dia jugak..makin berat dah badan mama dia ni..





33 org bagi komen best..:

ShimaSalleh said...

mana tumpahnya kuah klu tak kenasi ye tak maira hihihi... aQil tak minat mkn marshmallow tu.. shima pun hihi manisss...

izan mama mia said...

comel...iras betul ngan mamanya...

Ardini Humaira said...

wahhh dah gaya macam blogger dah makan depan laptop hehe

Joanna Yunus said...

Bab cicah dengan cokelat tu yang tak tahan tengok pulak gambar makan dengan seleranya....nak sikit

Mira Adzlia said...

amboih...smbil mengadap laptop smbil mamam yer..hihi

Jaa said...

sedapnya mashmallow... yum yum...

kakcik said...

Amboiiii... comelnya dan sibuknya dia. :)

Niesa said...

aisehmen..budak2 sekarang mmg dh pandai kan main laptop..sama cm adik niesa..xhabis2 game dia..hahaha..

Che Rosliza Che mat said...

comelnya maira...duk mengadap laytop tue hihihi

ummiarissa said...

anak saya pun macam tu gak fieda...tapi sayatak bagi makan depan laptop/komputer...nanti bersepah2 ngan makanan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

teruja tgk dia mkn tu..hihi.

syawalsimpsons said...

khusyuk la makan sambil tgk laptop...

~ yus ~ said...

hehe, comel, sampai habis marshmallow tu dia ngap...:)

anisalya said...

Azfar suka jugak dengan komputer ni. dapat tekan2 keyboard pun dah okay. hehehe...

Anum said...

ala comelnya

Saya Disini said...

amboi...sambil mkn smbil bersosial..busy beno eh

Wanieys said...

wah maira asyiknya tgh beronline sambil mkn hihihi...comel jer dia

kak tini (umialya) said...

tgk maira mkn, lapornya rasa

eita said...

ni sama je dengan ita..
suka sangat makan sambil main pc..
sedar2 dah bertambah2 makanan...

syiela said...

amboi sibuknye.. sampai makan pun tak sempat ye Maira kekekeke

Aju Mohit said...

Alahai comelnya maira, bab ngaji tu auntie setuju hehhehe

Qhaifa Nur said...

leka betul depan laptop ni maira...
sedapnya.......

Masya said...

dah macam org besar² jer gaya maira.. mcm bukak biz online jer.. kikikikikiki... ;p

Nad @ MamaZN said...

kene tukar ngan unifi kot kak fieda, baru laju sket =p

takde buffering =p
maira pun syok jek layan youtube takde sangkut2, hihi

Ibu Lala said...

maira ni mcam muka fieda la. amboiii layan tenet sambil makan makan ek. nak sikit..

Cik Rongoks said...

comelnye maira ! ^^

izan mama mia said...

yg dok cicah coklat tu yg tak tahan tuu..sapa dok ajar ni..pengaruh mama dia ker..hihi

ct rahani said...

alololo comelnya maira.. khusyuk beno tgk cartoon ye syg.. :)

Izan Ishak said...

alooo... sedapnya tgk maira makan marshmallow cicah coklat! nak juga...nak juga...

ieedaz @ mama_isha said...

Samelah ank kite pun :-)

nanakimie said...

hee...xske mashmalow,ase kuat susu dia:)

9n0L4 said...

ngange mulut besor². hehe. aummm. mkn bace bismillah ye. ;)

IntaNBerliaN said...

ni mesti maira tiru mamanya.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.