Tuesday, 10 July 2012

Goodies beg memikat hati

Dah pegi kenduri kawin tu tak sah lah kan kalau tak dapat goodies beg..bende ni la paling budak2 suka kalau dapat...berebut rebut msg2 nk bukak utk tgk isi dalamnya..

Goodies beg yg kat bawah ni adalah dari majlis cukur jambul yg saya tak dapat hadiri malam sebelum gi kenduri kawin aritu tp punyalah baik tuan umah simpankan satu beg..tengok apa yg ada kat dalam ni...ada saputangan,jelly yg dijadikan 2 batang bunga ros,pencil box Smurfs,beg tangan comel,air mineral,lolipop dan muffin..fuhh..meriah kan...seronok la budak2 dapat hasil cenggini..


Budak yg paling seronok ni la dia orgnya...dibelek2 beg tu rupanya ada aneka coklat kat dalam...


Tengok tu..macam2 ada...


Dalam pencil box Smurfs ni pun ada jugak  isi perutnya..


Ni goodies beg yg kami bawak balik aritu...termasuk dgn goodies beg cukur jambul..


Dan ni la yg ada kat dalam semua goodies beg kenduri kawin..mcm2 ada...ada air kotak,kek baulu,
gula2,telur dan kerepek pisang..kalau zaman saya dulu bagi telur jer kat tetamu dan gula2 kat anak2...tu dulu kan..zaman dah berubah...sebab tu byk guna duit sekarang ni kalau nk buat majlis kawin..


59 org bagi komen best..:

*azni* said...

a'ah..walaupun skg dh tua tp goodies beg ttp yg dinantikan..hehe..

Ardini Humaira said...

perghh perghhh comel :D

kakcik said...

Meriahnya isi goodie bag tu. Murah rezeki tuan rumah. :)

kak tini (umialya) said...

banyakkan..

shida'R said...

comel beg dia..pink2 lg heheee ^_^ mcm2 ada..heeee

Izan Ishak said...

meriahnya isi goodies bag tu kak fieda. ada macam2 isi lagi dalam beg kecik ngan smurf tu. happylah maira ye!

Nens Collection said...

pehh..terbaikk ler..banyaknyer onkos die kan..rezeki2..alhamdulillah..;)

Kakzakie said...

Betul fieda. Masa kakak dulu telur aje budak pun ada tak ada gula-gula, semua sama bagi telur.

Tengok isi beg pun tahu tak kurang dari 20 ringgit..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia mmg meriah..

fiza said...

Wah...meriah betul isi dlm goodie bag cukur jambul tu.

Solehah Shamsuddin said...

byk btl dy bg ye kak.ni klu nk bg tetamu goodies beg mcmni,msti kua bajet yg banyak.yg paling solehah ske tgk goodies beg tu,sumenye warna pink.hehe i like :)

ShimaSalleh said...

Wah! banyaknya! suka suka suka!

shahdiana said...

memang best betoi beg macam tu...jangan kata budak..yana pun exited...hahaha...tapi yana pun kalo buat goodies bag mesti nak letak segala bagai benda..rasa hepi kot bila buat macam tu...of kos besar belanjanya...tak taula anak-anak kita kawin nanti berapa kos ye kak fieda...

ummiarissa said...

cantik2 goodies fieda dapat...budak2 suka sangat tu..

Anum said...

sangat memikat

izan mama mia said...

wahh..meriah sungguh...suka la bebudak tu yer...
sll kalau dapat,...simppan jer...kalau ada coklat...mmg habis dulu..

Saya Disini said...

comeinye..semua ada coklat

Mrs Lurve said...

meriahnya goodies bag yg atas sekali tue, kalo g2 bukan budak2 je suka hiihihi

syiela said...

amboi banyaknya goodies.. kenduri zaman sekarang mmg pakai banyak duitkan.. nasib kita dah kawin (tetiba je)

** done tuk hr ni kak ^_^

mama tisya said...

best2 kalo dpt goodies camgini..nk2 kalo ank gegurl sure sukaaa

Sue-Rya Qistina said...

wow!!! mmg menarik. x pernah lg dpt goodies yg mcmni punya best. besar bajet ni. hehehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/proton-waja-terbakar.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieda..wah!macam2 adakan.Zaman skrg..klu g kenduri kawen,mmg mewah 'buahtangan' yg kiter dapat.
Tu yg syoknya g umah org kawen :D

ct rahani said...

wah macam2 der.. rezekikan kak.. cantik beg smurf tuh.. :)

eLLy said...

Wah ini mesti tuan rumah dapat bajet besat nie :)

Wanieys said...

banyaknyer ada dlm goodies bag tu...maira mesti seronok sangat2 kan hihi...tu la kenduri kawen skrg ni belanja kena besar hihi

ANIM said...

hebat goodies bag sekarang no..tak macam zaman kita dulu...

ANIM said...

hebat goodies bag sekarang no..tak macam zaman kita dulu...

iEdA said...

Wah...bnyaknyer goodies bag tp pg suka tgk pencil box smurfs 2 lah...tomei ajer..hehe

izz iizza said...

banyak betul isinya goodies beg tu..:)

Nida Mohd said...

wah..bestnyer, tak pernah dapat goodie beg camtu..selalu dapat beg kotak je lepas dah makan semua benda kat dalam beg kotak buang camtu je..kalo yang cantik2 baru saya simpan..hihi

Qhaifa Nur said...

bestnya, lain dari lain....

Joanna Yunus said...

betul tu sekarang ni dah macam nak tunjuk kau bagi apa? aku bagi apa? hari tu pergi kenduri tahlil pun dapat goodies juga hebat orang sekarang ni kan banyak duit...

maszull said...

assalamualaikum fieda...cantiknya mcm2 ada di dalamnya yer...:)

Cik Rongoks said...

tak penah lg ika dapat goody bag yg banyak isi cmtu.hihihi

syawalsimpsons said...

banyaknyer...cantik la banyak pinky2 gitu

Ujie said...

pergh..best betul goodies cukur jambul tu! saya pun suka. Byk kosnya tu..

Tihara said...

wah pinky2 belaka..best nya myra...zaman saya kawen pun stil bg telo jer hehe..rasanya sejak 5 tahun dulu kut duk bg2 goodies ni :)

Cik Nur said...

wah...meriah sungguh goodies untuk kanak2 tu.. mcm2 ada..!

bukan kata budak kecik, org dewasa pun geram tgk ni..hihihi

wahida said...

bajet kena besar kalau nak buat goodies bag mcm ni....

eita said...

waaaa.....giler banyak tu...

Zie said...

meriah btul goodies bag sekarg ni.. Bertuahnya bertuahnya ank dara sorg tu.. Tk payh berebut.. Hehe kalau ank2 saya.. Huhu pnt...

Masya said...

suke maira .. murah rezeki...

IntaNBerliaN said...

tu diaaa... meriahnya goodies ni... kalu camni, jgn kata budak2.. mak budak mcm sy ni pun sk.. hihii

PinkUmmi said...

best best goodies yg die bg...

lynn kamarul said...

pada yg ada bajet lebih , dapat la buat camni kan. tp klu budak2 comfirm diorg suka pny

MamaEma said...

memang seronok dah skrg..dulu setakat telur jer..skrg dah macam-macam...

Citra NaniZam said...

banyaknya dapat gudies.. mestilah c myra yg seronok kan :)

~ yus ~ said...

goodies bag sekarang tak mcm dulu2 kan, meriah sungguh.

Aju Mohit said...

Menariknya Fieda!! Byk betul isinya murah hati betul tuan rumah ni, suke sgtlah maira ye

jemarisuri said...

mmg meriah goodies tu...pasti byk jugak budget utk sediakan ini kan...^^

ieda said...

WAH MERIAHNYEE DIKK

seronoklah anak dara tuu dpt goodies beg pink layie ;)

Nurlyla said...

suke tengok googies yg kreatif tau :)

Yana Libra said...

bestnye~

macam2 ada~

ainnoraini said...

Macam2 ada..mmg seronok anak2 dpt menarik mcm tuu..

Che Rosliza Che mat said...

hahaha cr pun suka tengok beg tue...walaupun dah tua..

9n0L4 said...

mak oiii kak, meriahnye dlm die. bape lah kos utk satu tu ye. ;)

Ibu Lala said...

bestnye goodies beg majlis cukur jambul tu. berapa la kosnye tu..

Myra Jay said...

Macam2 ada ;)

Si Matatajam said...

Tak pernah lg dapat goodie bag yg meriah camtu...Bestnya Kalau dapat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.