Monday, 23 July 2012

Hadiah datang lagi

Hadiah datang lagi...dah lama sebenarnya sampai  tapi entry duk peram2 baru arini publish...
mmg rezeki..hadiah kat bawah ni dari Cik Kema..saya menang ga dia tempohari...
Dapat brooch bolehlah melaram raya nanti..kali ni byk juga koleksi brooch yg saya dpt dari rakan blogger.


Ni pula dari Sharina..hadiah dari Sabah ni..mmg tak sangka plk terpilih dapat hadiah ni sbb last minit hadiah ni kena lelong..hehehe..bkn ape sbb pemenang sebenar tak tampil jadi sape cepat htr adress dia dapat..saya try la dan rezeki saya yg dapat...


Hadiah kiut ni dari Shahdiana..comel kan ketip kuku Doraemon tu...Maira sebelum ni dah ada ketip kuku kiut gini tapi gambar Minnie mouse dan warna pink..nampaknya ni pun jadi hakmilik dia la juga..nmpk tak keychain tu..PDRM punya tau...hehe


Ni menang ga juga dari Mamarayyan..sbb jadi peserta pertama yg htr penyertaan..kira early bird la...Alhamdulillah bertambah koleksi brooch saya..


Ni pula hadiah baju dari JemariSuri..baru ambik kat peti surat masa tu terus anak dara ni nak test..alang2  dh test tu terus la saya ambik gambornya..ok JS..ngam2 jer Maira pakai..
Terima kasih..moga murah rezeki kawan2 semua..




21 org bagi komen best..:

...sWeeT uMi... said...

alhamdulillah...byk dapat give, rezeki kan (^_^)....yg dr Sabah tu mmg chantek la huihuihui

Niesa said...

waahhh..rezeki2..sll dpt hadiah..niesa join ga blm ada rezeki lg nk menang kak..hehe..boleh wat koleksi tu..comel je anak akak posing..(^_^)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah, murah rezeki kak..

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya hadiah fieda hihihi

ayut said...

byk dh koleksi hadiah kak fieda :)

anitadiana said...

tahniah..rezeki di bulan ramadhan fieda...

ros_reeza said...

Tahniah kak :)

Syoknya dapat banyak hadiah!

anisalya said...

rezeki akak la tu. tahniah ye...

izan mama mia said...

tahniah,,
huhu tak dapat tgk gambar..letih laa..bw habis limit ni...

Nens Collection said...

rezeki ni..sume comel2!

PinkUmmi said...

murah rezeki akak fieda....

CikOdah Gebu said...

Fieda..kiutnya ketip kuku doraemon tu hihihi

IntaNBerliaN said...

kak fieda, maira ni kecik je ke ek... alisha pun dapat baju ni... baju ni utk saiz budak besar kan tp bila sy test dkt badan alisha... cun2 je dgn dia.. hihii

tp xtau la kot sbnarnya besar sbb saya mmg sk beli dkt alisha baju yg umo besar2.. hihi

eita said...

rezeki bulan pose..

MamaEma said...

Alhamdulillah..bertambah koleksi

izan mama mia said...

kali ke dua dtg,..br boleh tgk maira...heheh comel dia pakai bj biru...

shahdiana said...

kak fieda yang sangat murah rezeki...alhamdulilah dah selamat sampai semua hadiah...

shida'R said...

wahhh koleksilah kak fieda hehee ;)

9n0L4 said...

kiutnyeee ketip doraemon tu. ;)

Wanieys said...

wah murah betul rezeki kak fieda...asyik dpt hadiah jer hihihi...tahniah2 :)

Si Matatajam said...

Banyaknya hadiah yg kak Fieda mng yek..tahniah...cantik baju ntuk anak dara Fieda tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.