Thursday, 5 July 2012

Happy Birthday Syahmi

Tepat jam 6.30 petang pada 5 July 2003 maka lahir lah anak kedua saya yg diberi nama Muhammad Syahmi B.Mohd Rafli...Jadi hari ni birthday yg ke 9 anak bujang kedua saya ni la...
Tahun depan dh nak masuk darjah 4.mmg sekejap sangat rasa masa ni berjalan..

Ni gambar masa dia sebaya Maira 4 tahun..suka bergambor gak time ni..sama la mcm Maira..asal depan kamera jer peace sokmo..Gambar baby dia takder dlm laptop..dalam album byk la..time tu saya takde kamera digital lagi...nak scan tapi tak berkesempatan pun lagi..


Ni pic yg terkini...dah mbam2 dah sekarang..dulu halus jer badan tu...


Selamat Hari Lahir untuk anakandaku Muhamad Syahmi..Mama doakan semoga Syahmi akan jadi anak yg dengar kata ibu bapa..taat pada perintah agama...Belajar rajin2 tahun depan dah nk masuk darjah 4...Jangan banyak main sangat...


Spongebob pun nk ucap happy birthday kat Syahmi...
dari kecik dia minat sangat tgk cite Spongebob..

40 org bagi komen best..:

*azni* said...

happy besday syahmi..dah besar panjang anak kak fieda tapi mak dia menten awet muda..hehe..

MamaEma said...

selamat hari lahir utk syahmi..muga jadi anak yang dibanggai oleh keluarga

fiza said...

♪♫ Selamat hari lahir Syahmi ♪♫

Anum said...

happy b'day

Norzie hany said...

Happy birthday Muhammad Syahmi....semoga berjaya dalam pelajaran dan menjadi anak yang soleh.

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday syahmi!
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.
geram pulak tgk dia dh cebambam ye. hehehehe

nita said...

Happy birthday Syahmi ^_^
Moga jadi anak yang soleh dan pintar..Aamiin

Dah sembilan tahun dah yea..sekejap jerkan masa berlalu...

Nad @ MamaZN said...

hepi bday syahmi!

Nazayiena said...

Selamat hari lahir Syahmi,semoga jadi anak yg soleh.

ieda said...

eppy bday syahmi ...
semoga jadi anak yg soleh dan menyayangi ibu dan ayah sepenuh jiwa
dan semoga berjaya dunia dan akhirat ;)

Nurrul said...

hepy besday,..

hai..salam kenal,...

dhiashahida said...

happy buzday syahmi...sama ngn nama adik kiter..:)

Jaa said...

Selamat Hari Lahir Syahmi....

semoga menjadi anak yang soleh dan mentaati ibu dan ayah...

nanakimie said...

epy besday syahmi:)

izz iizza said...

happy birthday syahmi..:)

Tihara said...

beruntung maira ada dua abang leh guide nanti..hepi besday to him, moga jadi anak soleh yang berjaya di dunia dan akhirat

jemarisuri said...

hepi besday syahmi...^^

misshannajr said...

semoga jadi insan soleh :)

LYAfrina said...

elamat hari lahr buat syahmi..moga mbesar bagaikan juara serta bjaya d dunia & akhirat..amin

ShimaSalleh said...

memang bam-bam dah bujang nih hihi.. Tup-tap-tup-tap dah nak UPSR pulak hihihi.
Selamat hari lahir Syahmi :)

Joanna Yunus said...

selamat Hari Lahir Syahmi...Mama QS doakan agar Syahmi membesar menjadi anak yang soleh yang nanti akan menjadi insan yang amat berguna pada agama, bangsa dan negara....

C'Jai said...

Sanah helwah Syahmi..jadi anak yg SOLEH ya...

Hanif Idrus said...

Happy besday Sayang!!

lurun namzar said...

amiinnn..
hepi bexday, syahmi. :)

Nurlyla said...

hppy bday kpda syahmi.. smoga mkin comellah dia (:

Hilmirda Daud said...

Happy birthday syahmi.. semoga pjg umur, mural rezeki dan menjadi anak yg soleh. Amin.

Ummi Iman said...

Happy best day syahmi. Didoakan yg baik2 sahaja utk syahmi. Semoga menjadi anak yg sentiasa membahagiakan ibu dan ayahnya. Amin.

anisalya said...

happy birthday dear syahmi.

Ibu Lala said...

happy birthday syahmi. moga jadi anak yang soleh dan berbakti kepada kedua ibu bapa. semoga dibawah lindungan Allah selau.

Masya said...

happy bestday.. lain betul mukanya dah besar..

Wanieys said...

hepy besaday syahmi...semoga menjadi anak yang soleh untuk ibu-bapa..belajar rajin-rajin tau :))

ct rahani said...

hepi besday syahmi.. semoga membesar menjadi anak yg berjaya dunia akhirat.. amin..

Aju Mohit said...

Happy birthday syahmi, maaf dah lama tak dtg sini, blog Aju problem huhu

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk syahmi... moga semua doa kak fieda utk syahmi tu termakbul..

Che Rosliza Che mat said...

Happpy Birthday...Semoga berjaya dunia dan akhirat...Amin...Rasanya dah komen..hihihi

shida'R said...

happy belated adik syahmi..lewat lak akak wish hehee..nk hdiah x?? hehhee ^_^

syiela said...

Amin...

Happy belated besday Syahmi.. bezakan kak dulu dan sekarang namun hensem tetap ada ^_^

shahdiana said...

walaupun dah besar tapi peaca tetap tak lupa ek...hepi bezday syahmi.....jadi anak yang soleh tau....

9n0L4 said...

hepi belated befday syahmi. ketinggalan dh rasenye. huhu.

Mummy GreenyHouse said...

alamak..terlambat wish..
happy belated birthday syahmi!
nak wm jugak tak utk syahmi..hahaah..gurau je :p
be a good boy ok! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.