Wednesday, 11 July 2012

Jom tonton Mael Lambung

Jom tonton Mael Lambung online..mmg dah lama nk tgk filem ni sbb ada Zizan..mesti kelakar kan..



SINOPSIS

Mael Lambung (Zizan Razak) merupakan seorang penarik kereta yang cukup dikenali di Kuala Lumpur. Hidupnya mula berubah dan menjadi kelam kabut apabila bertemu dengan Maria (Juliana Evans) yang meminta pertolongan darinya untuk menyelamatkan diri daripada penjahat.
Pelarian mereka untuk menyelamatkan diri membawa Mael dan Maria ke Terengganu yang juga kampung halaman Mael. Rupa-rupanya Mael telah lama meninggalkan negeri kelahirannya ini kerana membawa diri.
Di kampung, Mael kembali bertemu dengan Rozie (Shenthy Feliziana), bekas kekasihnya yang kini telah bergelar tunangan kepada Tiger (Taiyudin Bakar). Konflik mula timbul apabila Tiger tidak menyenangi kepulangan Mael kerana cemburu dengan hubungan yang pernah terjalin di antara Mael dan Rozie sebelum ini.
Penjahat memburu Maria kerana mahukan mikrocip yang mengandungi maklumat tender projek kerajaan itu akhirnya dapat menjejaki mereka di Terengganu. 


39 org bagi komen best..:

Che Rosliza Che mat said...

Tak dapat tengok...yuotube cr problem tak tahu kenapa..

Wanieys said...

hah nk kena tgk ni sbb ada zizan hihi..mesti kelar kan :))

maszull said...

assalamualaikum fieda...best juga ni..;)

Cik Rongoks said...

yeah..nk tgk ^^

Falsya said...

nnt nak download..hehe..

Kakzakie said...

Boleh tahan juga fieda. Tapi kakak nie biasa tunggu VCD aje fieda..

Anum said...

layan gelak syok wow

syawalsimpsons said...

dah tgk kakak..bagi saya best

syawalsimpsons said...

dah tgk kakak..bagi saya best

Nyue said...

nyue singgah/follow sini...

nyue tgk kat pawangan..ok2 la cite ni... :)

nur anis said...

nak tengok cerita ni...

ieda said...

wah menarik
ramai gak cakap cerita nie sedap
nak2 ada juliana evans kan
konon katanya mereka bercinta
padahal baik sbb nak promo citer niehhh chaiiit!!!

saffiya_aleesya @ echa said...

saya dah tgk kat wayang dah kak tapi cerita tak bape best laa kira boleh tengok jela..layan time boring boleh laa..bg 2 bintang setengah je kot tapi xtau laa persepsi org lain

wahida said...

best tak?

syiela said...

line tenet cam siput kak.. tak dapat nak tengok... dah la suka benor kat zizan ni..

MamaEma said...

tunggu keluar kat tv..

Ardini Humaira said...

dni lom tengok lagi mael lambung :D

PinkUmmi said...

dengar cerita filem nih best...nak tgk xdpt pulak...

Zie said...

Suka tgk zizan... Nk try tgk..

IntaNBerliaN said...

ooo dah ada on9 ek.. annti leh download.. hihi

Papa Mifz said...

teringin jugak nak tgk citer melambung nih...

izan mama mia said...

line malu2 xleh tgk..

eita said...

Lgsung tak tengok....
Takde rezeki nk jupe kn..frust btol lh kak..

Aju Mohit said...

Mesti kelakar kan hihi

ieedaz @ mama_isha said...

Kalu zizan ade, harusla lawak je kan! :)

shida'R said...

dah buka youtube nk tgk jap g BW jap blog kak fieda hehee ^_^

~ yus ~ said...

best ya fieda. Nanti2 kot tengok...

sHaR!Na eLyaNa said...

done klik iklan kaka..nnt sha nak tgk juga ni..tenet lembab la kak..

Yumida said...

kte org dh beli cd..tp lom tgk lagi...jd buah mulut citer ni..sure syok!

shahdiana said...

nanti boleh tengok....dah ada online ek...teringin nak tengok cerita...aku, kau & dia

Tihara said...

best nye kalo dapat tgk..tp tak dapekk ..hurmm

Ibu Lala said...

tak sempat lagi nak tengok. sure bestkan..

Myra Jay said...

Nanti nak cari DVD citer ni ;)

...sWeeT uMi... said...

ramai yg bg feed back citer ni best...tp umi lum tgk pun lg huhuhu

Irfa said...

rasanya lagi best kalau 'tunang x jadi' si rozie tu ialah johan ;)

Izan Ishak said...

blm tgk lagi nih... yg pasti mesti best sbb ada zizan.

ct rahani said...

dh tgk.. memang lawak citer nih.. hehe..

anisalya said...

macam best je...

9n0L4 said...

belum berkesempatan nak tgk cite ni. huhu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.