Thursday, 5 July 2012

Kenduri kawin di Gombak

Kenduri kawin anak kepada kakak dan abg angkat kami..bertempat di Dewan Komuniti Taman Ibu Kota Gombak..Kami bertolak jam 12 tghri..Sampai2 jer suami bergambar dengan bapak pengantin..Sementara dia tak sibuk sebab time ni org tak ramai lagi..


Saya pulak bergambar dgn mak pengantin kat dalam..


Ni time dah siap makan ni..Menu mcm biasa lah nasi minyak...


Bergambar dgn kawan..bakal pengantin gak ni...


Maira malu2 pulok nk senyum taknak senyum..kalau ada org dia malu sikit..


Pelamin yg sejuk mata memandang..cantik,grand2 betul ye pelamin sekarang ni....


Alamak..time nak ambik gambar pengantin kamera buat hal la plk..gelap semacam jer..


Tak clear sgt kan muka pengantin..oh ye..anak kakak angkat saya tu yg pompuan..


Kul 2 kitaorg gerak gi 1 lagi majlis kawin kat Kuala Selangor..jauh tu...Ada sorang peserta Gadis Melayu kat sana tau..Tunggu next entry ye.

*arini akan balas jejak habis2 sbb byk sgt dah tertangguh ni..nmpknya arini line ok sikit..


39 org bagi komen best..:

Anum said...

cantik pelamin

~ yus ~ said...

cantik tema pengantin, hijau pucuk pisang...

baru first time yus nampak gambar suami fieda...:D

Zie said...

Tahniah pada pengantin... seri betul sis nih... hehe cute

ShimaSalleh said...

Mmg cantik pelamin nya tu..
Best nya mkn nasi minyak...

Ujie said...

Luasnya pelamin..boleh muat gambo utk big family.

Tihara said...

jenuh tunggu lama nak loading sbb nak tgk gambo fieda..hehe.meriah yea kenduri...pelamin pun cantik :)

aanie said...

rasanya sy penah dtg kenduri kwn kat dewan ni....

meriah kan pelamin skrg...mcm nak kawin lagi skali...haha....

Wanieys said...

selamat pengantin baru tuk mempelai..pelamin tu cantik hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikla pelamin tu kak..

anitadiana said...

tahniah kepada pengantin...bestnya..hari minggu ne..insayallah nak gi keduri juga...

syiela said...

pelamin sekarang mmg sangat grand kan kak fieda.. cantik2 semuanya

ieda said...

hurmmm senang gi kenduri macam nie .. org x ramai layie kan .. nak makan rasa tenang ekeke

cantik2 pelamin skrg .. aah dikk zaman akk x der grand macam nie .. skrg nie kalau grand2 macam nie , tgk lah berapa RM kan huhuhu

syawalsimpsons said...

wahhh ke gombak kakak

wahida said...

indahnya pelamin tu...sgt cantik!!

Mrs Lurve said...

cantik pelamin tue..mulala bila tgk pelamin cantik2 ni hihihi

wan nurul hezrina said...

cantik pelamin n baju pengantin

zulhilmi tempoyak said...

tahniah kedua2 mempelai.. :)

Kakzakie said...

Cantik juga baju warna hijau muda ye fieda.

Cantiklah rambut Maira tocang dua:)

9n0L4 said...

lilit melilit tudung tu. hehe.

izan mama mia said...

meriahnyer...best g kenduri kawen nih..

Masya said...

tahniah buat pengantin.. kak fieda nampak muda jer dalam gambar.... kalau cakap anak 3 pun org x caye...

Nad @ MamaZN said...

tema ijau kuning
depa ni org kedah ka?
;)

Qhaifa Nur said...

sekarang warna baju pengantin makin cantik...
selamat pengantin baru......

Che Rosliza Che mat said...

Cantiknya pelamin...sekrg nie pelamin cantik2 hihihi

jemarisuri said...

selamat pengantin baru...
comeinye wedding dia org ni...^^

Ardini Humaira said...

bestnye g knuri.. lama dah tak g knuri sebab tade jemputan kat perantauan ni huhu

Nazayiena said...

Selamat pengantin baru buat anak kakak angkat Fieda....

eita said...

wah...meriahnyer...
sronok tu..

Norzie hany said...

Cantik pelamin dia.Grand gitu.

MamaEma said...

selamat pengantin baru untuk mempelai

Sue-Rya Qistina said...

barulah dpt bw blog awk. bz bz bz..hehheehe..teringin pulak rasenye nk mkn nasi minyak.. :D

nanakimie said...

hee..maira segan ye...kalo nana pn segan org ramai:)

Ummi Iman said...

Tahniah dan Slmt pengantin baru.. Cantik pelamin dia. Jauhnya lah dr gombak ke kuala Selangor pula. Hadir jemputan org pun perkara yg baik :)

anisalya said...

mmg skg ni pelamin grand2 je. especially kalau buat kat dewan. fuhlamak!!! ngeee...

Ibu Lala said...

gombak tu area rumah saya dah. tapi dewan tu tak tau kat mana.

IntaNBerliaN said...

kak fieda n hubby ada iras2 la wajah.. 2 2 jenis yg kecik je.. kurus.. :-)

shida'R said...

kak fieda skali pndg dah mcm kak ina plak haihhh mata sya..nih..~

shahdiana said...

bila tengok pelamin sekarang buat kita pun rasa macam nak bersanding balik..hahaha....

Si Matatajam said...

Indahnya pelamin tu....so suwitttt^_^ teringat plak masa bersanding dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.