Tuesday, 31 July 2012

Rezeki bulan pose..dapat 2 BE lagi..

Baru jap pi baca entry ina dia dapat lagi BE pas cashout semalam..murah betul rezeki ibu mengandung kan..saya plk yg nk terjerit seronok tgk org asyik masyukk jer..ye la blog saya ni jarang masyukk BE..tetiba hati ni pun rasa teringinlah jugak nk gi cek kt Nuffanang kot2 la ada iklan yg nak melekat...


Terkejut saya,sekali tgk berganda Nuffnang kasi..apalagi  saya pun berganda la melompat seronok sbb sekali dia kasi dua daa....iklan VW Hari Raya 2012(sama dgn Ina) dan Iklan Maxis Win Back Offer..yg saya perasan kat bawah entry ni ada iklan Maxis tu tp VW Hari Raya 2012 tak pernah nmpk lagi..

Saya ni seronok giler bukannya ape sebab blog ni mmg susah nk dapat BE..saya pun tak tau kenapa...Oh ye iklan Unilever Sunsilk tu dah takder dah tp masih lagi belum jadi ME..dapat jugak kumpul sampai RM40.77...Alhamdulillah..murah rezeki bulan pose ni..Terus datang mood nak ngadap blog balik..kikiki...

Terima kasih pada kawan2 yg selalu singgah sini...;-)



45 org bagi komen best..:

kakcik said...

Itulah namanya rezeki. :)

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki kakak...

syiela said...

Alhamdulillah rezeki puasa tu kak fieda.. bestnya satu BE dah RM40.. jeles ni hehehehhe

** saya cuma ada 1 je menari2 kat blog

ayut said...

adehhh..lg sorang..hahaha.tahniah kak wanie..!rezeki :) ayut jgkla yg mampu tgk je org dpt BE.hihi

Saya Disini said...

isk3..bestnye tngk kwn2 dpt..bila la masa sy ye

ieedaz @ mama_isha said...

Alhamdulillah kak, rezki nk raye ni yer..

Wanieys said...

tahniah juga kat kak fieda...hihi...td dh wish tahniah kat kak ina....

Myra Jay said...

Tahniah ye kak Fieda, sekali dapat 2 ha :)


Myra pun dapat BE VW tu jugak ;)

fiza said...

Tahniah. Rezeki dibulan puasa.

anisalya said...

rezeki akak la tu...

kak tini (umialya) said...

tahniah

kayyana said...

kak fieda.. rezeki bulan ramadhan.. blehlah beli baju raya lip lap lip lap.. hihihi

Tihara said...

alhamdulillah, rezki dapat be...saya plak kurang mood..cycle broadband slow giler..bese tk tewuk camni..huu :)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. rezeki kan kak fieda.. sekali dia bagi 2... :-)

sy rs iklan VW tu sama tempat dgn iklan maxis kot.. mksd saya kiranya iklan maxis n VW gilir2 kuar la...

izan mama mia said...

oooo...good news

Eca Dwinky Asha said...

wahhh..ada 3 melekat ye kak.
eca xde lagi :(

Eca Dwinky Asha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Afasz said...

alhamudlillah. murah rezeki awk.. tahniah

UmmiSyarni said...

bestnye dpt BE.alhamdulillah,rezeki bulan puasa...

Masya said...

wahhh berderet.. tahniah yer... banyaknya ...

Si Matatajam said...

Mak Ai sampai dua sekali....seronoknya..baru ja tadi tgk komen Fieda kat blog IB, pasai nak check BE tu...hi hi..Alhamdulillah.

Nad @ MamaZN said...

arini ramai yg citer pasal BE n cash out nuffnang..

tahniah kak fieda! :)
moga be trus membiak, hehe

Mira Adzlia said...

Alhamdulilah..rezki Allah :)

Ummi Iman said...

Alhamdulillah :)

QasehnyaRania said...

tahniah kak fieda :)
rezeki sama ngn ina :)

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah.. seronoknya... dni tade BE.. huhu

Tina Othman said...

alhamdulilah murah rezeki bulan puasa

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah..murah rezeki :)

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/diapers-buat-bayi-saya.html

Ummi Hanie said...

hukk... ni jelez ni... hanie xdapat2 pun lg... ;)

mama aleen said...

saya langsung tak tau.. :)

sHaR!Na eLyaNa said...

alhamdulilah rezeki Allah bg..

Jom join http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tukar-kad-raya-by-sharina.html

ieda said...

wahhh alhamdulillahh
rejeki tuu
sape nak bagi kan ..
keep on blogging fieda ! .. ;)

dilazfamily said...

tahniah..rezeki tu. Selamat berpuasa

Papa Mifz said...

wah hebat yer..tahniah...masyuk...:)

jemarisuri said...

tahniah fieda ada gak rezeki..blhlah wat raya nti..kihkih

CikOdah Gebu said...

bagilah tips kat CikOdah ni,fieda..tahniah rezeki ramadhan tu

Cik Nur said...

Alhamdulillah, rezeki ramadhan.. :)
ramai yg dapat BE ye.. :)
seronoknya.. :)

shida'R said...

alhamdllah rezeki kak fieda :)

Que said...

wah kelas..

Jom tgk sampul Duit Raya iphone & Lumia kat sini

shahdiana said...

masing-masing dapat rezeki bulan puasa ni...untuk duit raya ni ek...

Sally Yatiey said...

Tahniah, hee :D

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. syoknya.. Rezeki Ramadhan :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, tahniah k.fieda..
srnok tgk k.fieda nye current earning sekali dpt sampai RM40..utk 1 BE, eija nak capai 1 BE Rm10 pun susah..huhu.

Aju Mohit said...

Tahniah Fieda!!! Banyak tu satu BE dapat rm40!!! Rezeki nak raya ni kan

9n0L4 said...

wah bestnye kak. untunglahhh. berkat rajin, ade lah masyuk nye kan. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.