Sunday, 22 July 2012

Salam Ramadhan Al Mubarak

Selamat berpuasa buat semua yg baca entry ni...
Moga2 puasa kita kali ini akan lebih baik dari yg sebelumnya...

Ramadhan Kareem!!
Kullu 'aam Wa Entom Bikhair.
Mudah2an bulan ramadhan kali ini memberikan kita semua keseronokan untuk beribadah..InsyaAllah.
Inni uhibbukum filLAH(saya syg semua kerana Allah)

  


Jangan lupe baca niat tau dan doa masa nak berbuka puasa..


43 org bagi komen best..:

Anum said...

selamat berpuasa

CINTA UNTUK KITA said...

tak sbrnya nk puasa esok :)

Wanieys said...

selamat menyambut ramadhan untuk kak fieda dan keluarga :)...semoga ramadhan kali ini membawa keberkatan kepada kita semua

Nida Mohd said...

Insyaallah kak..semoga kita semua diberi kesihatan yang baik untuk melipat gandakan lagi ibadah di bulan yang mulia ni..selamat berpuasa untuk akak jugak.. :)

Tentang Kita said...

selamat berpuasa....semoga ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita

Eca Dwinky Asha said...

salam ramadhan kak fieda

Arina Shamsul said...

entri yang baik sempena besok ramadhan menjelma :) thanks sharing dear :)

syawalsimpsons said...

salma ramadhan kakak...

izan mama mia said...

selamat berpuasa esok...kak fieda..malam ni jgn lupa kunci jam yer..

kak tini (umialya) said...

Selamat berpuasa Fieda

Qhaifa Nur said...

salam ramadhan........
dgn kemaafan buat hati jadi tenang.....

Kakzakie said...

Moga ibadah puasa kita tahun ini berjalan lancar fieda.

Baru sehari kakak cuti dah nampak fieda renovate rumah lagi ye. Cantik:)

deanzofq said...

Insyaallah. :)moga kita berbanyakkan amalan di bulan penuh keberkatan ni. :)

Joanna Yunus said...

salam ramadhan dari akak sekeluarga ye....

Ujie said...

salam Ramadhan Fieda,
cantik header!

terima kasih atas segala peringatan. rasanya yg susah..nak elakkan diri dari melakukan perkara yg mengurangkan pahala puasa.

eita said...

selamat berpuasa kak...

ummi_norseha said...

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AKK FIEDA...cantik header baru...:)

Masmira Masri said...

selamat berpuasa /....

MamaEma said...

selamat menyambut ramadhan..

shida'R said...

nice sharing kaka ;)

Tihara said...

selamat berpuasa fieda :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

salam ramadhan k.fieda :)

sHaR!Na eLyaNa said...

salam ramadhan kak..

iEdA said...

selamat menyambut ramadhan..harapnya ramadhan ni mbawa 1001 keberkatan dan selamat berpuasa jg akk :)

Ibu Lala said...

Selamat berpuasa fieda. Dah decide ke raya mana tahun ni.

ieda said...

salam ramadhan karim dik ..
selamat bersahur .. ;)
semoga kita mendapat keberkatan didalam bulan yg sgt2 mulia ini ;)

anisalya said...

selamat berpuasa ye kak. buat extra amalan dapat pahal berganda.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

baru perasan, dh bertukar header,cantik header blog akak ni sempena ramadhan al mubarak..^_^..

Aju Mohit said...

Salam ramadhan Fieda!!!
Buka apa hari ini? ;)

CikOdah Gebu said...

Selamat berpuasa dari Cikodah untukmu.cikOdah follow sini ye cantik belognya.

LYAfrina said...

selamat myambut berpuasa di bln ramadhan.. smoga sgala amal ibadah kt diterima-Nya.

anisalya said...

semoga puasa kita diberkati.

Cik Rongoks said...

pemenang segmen kad raya dah diumumkan :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-kad-raya.html

Nasuha said...

selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga amalan kita mendapat redha Allah.

Puan Kutu said...

selamat berpuasa juga buat kak fieda sekeluarga

Sally Yatiey said...

Salam Ramadhan :)

Anum Shukri said...

Selamat Berpuasa..semoga puasa kita diberkati olehNya..

Neiaa said...

salam ramadhan juge

p/s: nak jemput awk join contest saya

http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

salam ramadhan ya sis.

Che Rosliza Che mat said...

selamat berpuasa fieda..

IntaNBerliaN said...

selamat berpuasa jugak utk kak fieda :-)

9n0L4 said...

slmt berpose kak fieda. dah 4 hari pose ni. ;)

shida'R said...

selamat menjalani iadah berpuasa kak fieda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.