Saturday, 21 July 2012

Tampal iklan Exabytes kali kedua

Alhamdulillah permohonan kali kedua utk tampal iklan Exabytes diterima...kali ni iklan yg saya tampal kat bawah header tu..dulu kat sidebar..kontrak yg aritu dah pun tamat arini...kali ni cepat plk prosesnya..saya apply 17 July dan 20 July dorang dh kasi banner script..

Kali ni Exabytes dah up plk..uv mesti maintain 350 sehari..kalau aritu 300uv jer..
Kalau korang nk cuba cuma email ke marketing@exabytes.com.my sertakan print screen uv blog korang sebulan yg lepas..boleh print screen kat analitik Nuffnang..Jangan risau Nuffnang tak merajuk kalau tampal iklan ni...


Alhamdulillah rezeki sambut Ramadhan..



23 org bagi komen best..:

sHaR!Na eLyaNa said...

dah try ari tu..tp xda respond pun

anisalya said...

huhuhu... tahniah ye kak.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, bertambah rezeki k.fieda :)

eija mmg x layak lg x apply, UV nak capai 100 pun payah..huhu..

izan mama mia said...

izan xreti laa...nk psg iklan...hee..

ShimaSalleh said...

Alhamdulillah Fieda... Bleh kumpul wet raya nih :))

Niesa said...

niesa bab2 nk tampal iklan ni mesti xpndai..yg nuffnang tu pn penat tgk tutorial..

lurun namzar said...

congratx, rezeki di bulan puasa.

Tihara said...

alamak uv tak layak...congrats fieda..leh wat duit raya :)

Eca Dwinky Asha said...

wahh..sambung dah dgn exabytes..best2..eca pun xlama lagi nak hbs dah tu....tpi xingt bila.hahaha

akak bila tamat?.camna tau?

shahdiana said...

wah...dah dua kali ni...tahniah kak fieda

Yumida said...

alhamdulillah..rezeki kan sis..di mana ada usaha di situ ada pencarian..

sis nk tanya..yg iklan ni kan...invoce details kita tu soh kasi hantar guna pos biasa or email je kat diorang? masa bila kita hantar invoice? lepas diorg kasi banner erk?

pastu, lepas kita letak iklan atas tu..kita kena maklumkan diorang erk? guna email ke?

hehe..sori soklan pjg sikit..coz kurang paham even dh letak kat blog

Ujie said...

wah tahniah fieda!

problemnya..uv saya tak sampai gitu. ^_^

Yumida said...

ooo..thanks psl info tu...baru je sy tampal minggu lepas...

tertengok iklan yg MJ cakap psl exabytes..tu yg try jgk...

Ummi Iman said...

Askm fieda. Slmt berpuasa. Bila blog ada masalah mood pun bermasalah ;) cantik header Ramadhan tu :)

UV saya turun naik ;) hr tu dah cuba dia bglah. Tapi tak ambil pun. Tgk lah nanti.. cuba lg sekali.

shida'R said...

kak fieda ..kalo shida nk apply cmne? layakk ke?

Tihara said...

tahniah fieda awak menang kad raya di sini

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-kad-raya.html

Che Rosliza Che mat said...

Cr pun tak reti nak pasang iklan hihihi...pasang iklan kena rajin...

ros_reeza said...

Tahniah kak.. rezeki kan :)

syiela said...

tahniah rezeki ramadhan ni.. hehhehehe saya pulak yg happy

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda.. mmg rezeki kak fieda di bulan pose ni.. :-)

Masya said...

tahnaih kak...

saya ni mmg tak layak huhuhuhu...

9n0L4 said...

kakkkkk, cmne care nak dpt UV 300 tu. huhu. akak ade 2 blog ehhh. ;)

Myra Jay said...

Tahniah ye kak, Myra pun ingat kalau UV mantain nak apply kali kedua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.