Thursday, 19 July 2012

Video-Drama Ameera episod akhir

Nah buat sape yg tak berkempatan nk tonton semalam..isshhh...geram plk bile ending tak beh...penat tggu tau...tgk2 mati plk heronya...

35 org bagi komen best..:

Mira Adzlia said...

aish..tu la psl...kuciwa rasenya

Anum said...

ala kena block

~Cik Viva~ said...

sy pn tgk mlm, sakit ati je..boleh lak amer tu mati..adoyai.. ending ntah pape..yg jdk hero sbnar adalah pkcik drive sbb die y tikam faruk tu..heheh

Masya said...

ha'ahkan x puashatilah pulah herooonya mati huhuhuhuhuhu.... mak dia yg jerit lbh ameera dah terkedu kikikikiki.. nsb baik x lupe tau malam ni kikikikiki.....

SYANI said...

Tension jugak dengan ending citer ni...

Cik Rongoks said...

ika xpenah tgk citer nie.hikhik

syiela said...

saya tak tengok so tak tau jalan ceritanya.. huhuhu.. saya cuma tengok masterchef je.. pastu skrg dah tak kawan ngan tv huhuuhu

fiza said...

Ha'ah lah, ending dia tak best.

Tina Othman said...

yeay

balik karang nak tgk, kat ofis line tak clear hehe, tadi try carik kat youtube takde pun

nabila biela said...

sy da follow awk..follow blik taw..
http://comey-comeyblog.blogspot.com/

Ardini Humaira said...

ramai tak puas hati dengan endingnya kan :)

mama aryan said...

saya tak penah tgk pun citer ni,sbb anak2 tido awal,jd tak berkesempatan la..

Kesuma Angsana said...

tu yg x best u hero mati le pulak ! biase citer melayu hepy ending kan. mungkin ade season 2 kot ! actually hero x mati hehe

anisalya said...

nasib baik tak tengok.

Sue-Rya Qistina said...

tu la..geram je tgk sad ending..huhuhu..tp xpelah, dh slalu sgt happy ending kan. apepun, mmg terbaik lah drama ni! :D

Deq's Qienz said...

syiokk amera nih kan..crita choori² chupke²..hehee

ieedaz @ mama_isha said...

alaaa..tak follow ar citer ni...tetiba tgk ending je..hiks

Ibu Lala said...

saya tak ikut pun citer ni. best ker??

Nens Collection said...

huhu..ending die lain kan..hero mati plak..leleh air mata..huhu

izan mama mia said...

heheh..kak fieda mmg pengikut setia drama ini kan..kalau tidak ...tak adalah marah sangat bila ending dia hero mati kan..hihi

Mrs Lurve said...

sy xsuka ending drama nie..sob..sob..sedih

ct rahani said...

tgk jugak malam tadi.. x besh sad endingkan.. nape la x mak amir je yg kena tembak.. huhu..

Yumida said...

x tgk drama tu...cam bez je..dh la zulhuzaimy kan berlakon tu..last episode pulak tu..hehe..ketinggalan betul la

Izan Ishak said...

yelah kak fieda... endingnya tak besh kan.

Wanieys said...

ending xbest lansung penat wani tungu hahhaaa...mcm hampeh jer dia punya ending tuh

nanakimie said...

ending sedeh..xbesh..huhu...cian ameera

Arina Shamsul said...

saya tak pernah tengok.hihihi..

wah saya suka tengok olahan header tu dear..sangat menarik dan kreatif :)

ummiarissa said...

anak lelaki je tengok...sebab dia suka tidur lewat...he he he...uminya tidur awal..

Che Rosliza Che mat said...

Nasib baik..tak layan cerita nie...tapi yg ending layan...hero mati...tak seronokkan...

eB said...

x leh tgk ler. hu3

salam Ramadhan dari TLf & maafkan segala slh & silap... smoga Ramadhan kali ini, IBADAH kiter lebih diberkati. aminnnnnn

tc yer :)

shida'R said...

kak fieda shida xtgk lah huwaa...teruknyee..

Tihara said...

alamak saya tak folow cite ni..uuu :)

sHaR!Na eLyaNa said...

bru perasan..nice new header..hehe..

9n0L4 said...

tak follow cite. skali due je tgk. ;)

IntaNBerliaN said...

sy xtgk lak final dia.. nanti leh tgk ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.