Friday, 3 August 2012

Brooch untuk top commenter July

Sempena raya yg bakal tiba tak lama lagi kali ni saya nk kasi brooch2 comel ni kat top commenter bulan July 2012..sesuai la utk sambut raya kan..Ni semua saya beli secara on9 kat FB..


Jadi siapakah yg bakal jadi pemilik brooch2 ni....??

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Tadaaa.....


Saya akan kasi brooch tu ikut turutan...maknanya yg brooch jurai putih tu Che Ros punya dan jurai merah milik Ina..brooch ros pink untuk Izan Mama Mia, ros putih utk Anisalya dan ros biru milik Waniey..
Tahniah dan jgn serik utk mengomen lagi...hihi...Link blog korang akan terpapar kat side bar utk bulan ni..

Kasi alamat kt saya ye..inbox kat fb jer..-Fieda Salleh-

Buat kawan2 yg lain jgn sedih sbb nanti saya nak kasi jugak kat korang cenderahati ni..saya ada 10 pcs lagi brooch yg mencari bakal pemiliknya.....Nantikan ye...

43 org bagi komen best..:

Che Rosliza Che mat said...

Wah!!! Cik Rose tetap pengunjung blog fieda ya...Thanks fieda...

kakcik said...

Tahniah buat mereka.

Kakcik pun dah terima cenderahati yang cantik dari Fieda. ALhamdulillah. :)

nenot said...

wah....beznye dpt brooch dkt2 nk raye nie.

Sue-Rya Qistina said...

tahniah buat pemenang!

Ujie said...

jurai2 gitu..

tahniah kpd bakal pemilik brooch glamer ni ya!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah buat mereka =)

Lelord said...

tahniah

jemput join ga

http://canteek-selalu.blogspot.com/2012/07/bedak-arab-giveaway.html

syawalsimpsons said...

alorrr...ingat kan ada luck kat sini..kikikikiki

Saya Disini said...

wah..cntiknye..tahniah

fiza said...

Bestnya, tahniah buat mereka ☺☺

ieedaz @ mama_isha said...

tahniah buat semua...:)

ieda said...

tahniah kepada semua yg dpt ! .. ;))

Ardini Humaira said...

tahniah semua :D

shahdiana said...

wah...tahniah semua...rezeki bulan puasa & rezeki raya ni...

mayangsayang said...

wah seronoknyer kak.. ada wat lagi tak kak.. saya nak join plak

QasehnyaRania said...

tahniah pada mereka sbb dapat brooch ghaya =)

Qhaifa Nur said...

cantiklah Fieda....
tahniah semua.....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah semua..leh la pakai time raya nanti :D

Ummi Iman said...

Tahniah top commenter :) sweet je broochnya.

izan mama mia said...

Terima kasih,..kak fieda...suka dapat caler pink....selamat berpuasa kak fieda...

Cik Nur said...

Tahniah pada mereka...
mmg terbaiklah mereka2 tu.. :)

Nad @ MamaZN said...

takde rezki saya lg..
kene rajin2 komen ni ;)

Masya said...

tahniah buat semua

Norzie hany said...

Tahniah untk mereka.sis penuhkan tabung anak2 fieda.

PinkUmmi said...

tahniah kpd yg bertuah :)

jemarisuri said...

tahniah...

Wanieys said...

Alhamdulillah nama wani pun ada ker hihi...tak sangka pulak...tima kasih kak fieda...jap lagi wani pm alamat kt fb okay...hihi...suka sangat2 ni..cantik semua brooch tu :)

maszull said...

assalamualaikum fieda...tahniah2 pada yang berjaya yer...:)

kak tini (umialya) said...

nmpknya kena rajin2 komen pasni, huhuhu

~aYu~ said...

camni pasni nak rajin la komen kat sini bebanyak.. hehe.. bagusnya wat camni. menghargai rakan-rakan yg datang sini. baik hati fieda. :)

Tihara said...

waw bestnye tahniah semuaa :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yek pd yg dapat tu!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Wow untunglaa

shida'R said...

tahniah semua :)

sHaR!Na eLyaNa said...

wah bertuahnya..hehe..tahniah smua..

IntaNBerliaN said...

aik.. nama saya pun ada.. heheh...

yeayyy suka warna merah.. hihi

*kak fieda ada lg ke almt saya?

Puan Kutu said...

lor nama sy tak tersenarai.hehe mana taknya sejak tak berapa aktif nie kan..

Myra Jay said...

Tahniah pada semua yg rajin komen :)

anisalya said...

eh, ada jugak utk saya ke? mekasih kak. dah lama tak BW sebab line slo sgt. ni kat dungun blh la online sedap sikit.

syiela said...

tahniah buat mereka... bestnya

eita said...

tahniah..
rezeki raya tu...

wan nurul hezrina said...

semuanya cumil2..=)

Ibu Lala said...

TAHNIAH....UNTUNG LA DAPAT BROOCH DEKAT NAK RAYA NI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.