Thursday, 30 August 2012

Gambar raya 2012

-Ku abadikan kenangan Aidilfitri 2012 pagi raya di rumah ibu mertua-

Inilah gambar raya kami sekeluarga tahun ni..hihi..anak2 jer bertema..mama dgn papa tak pun..
Tercapai gak nak pakai tudung bawal raya tahun ni...ni gambar pagi raya,tgk tu masing2 muka ngantuk sbb malam raya sume tido lambat..


Ni la mak mertua saya...pak mertua takder dah. hampir 3 tahun pergi mengadap Ilahi..meninggal sbb sakit dalam perut...arwah meninggal seminggu lepas raya..


ishh..kebetulan plk kami mcm bertema..dah la sama jer dgn warna sofa tu..


yang ni plk biras saya no 4..


kat belakang tu adik ipar no 5


Syahmi kata syok baring atas karpet nenek ni mama..hihi..


Maira sibuk dgn botol susu dia..


Anak dara posing di hari raya..nak tau tak..masa nk bergambar pandai plk dia sorok botol susu ke belakang..


Tu jer gambar yg sempat saya ambik..ni pun bergambar sebelum pergi ziarah kubur pak mertua..masa ni adik beradik yg lain tak sampai lagi..dorang beraya umah mak mertua msg2 dulu...masa dorang dah sampai saya plk terlupe nk ambik gambar..biasalah bile dah ramai2 tu..ralat plk rasanya..paling penting rasa rugi plk sbb juadah pagi raya pun saya lupe nak snap..mak mertua masak rendang ayam dan daging,kuah kacang,ketupat...


Korang yg baik hati bantu saya klik sini dan sini

46 org bagi komen best..:

Tina Othman said...

selamat hari raya kak fieda, meriah nya raya ye

nanakimie said...

hehe,pandai ye maira sorok botol susu:)

Rose Khadijah said...

Selamat Hari Raya kak..
Anak anak yang didahulukan kan!..mak pak takper..
cantek tocang si gegurl akk tu..;-)

izan mama mia said...

ada juga kak fieda gambar raya,..izan langsung xada....sedey...penangan bila dah jumpa adik beradik ..semua lupa..hihihi....

nampak mesra sangat kak fieda ngan mertua....maira comel sangat...

nuyui a.k.a miss YUI said...

at least ada gmbr kan kak..

MamaEma said...

selamat hari raya fieda..samalah lupa nak snap makanan di pagi raya...huhuhu..tp still sama dgn masakan raya tahun lepas juga

Anum said...

salam lebaran... meriah ek

Eca Dwinky Asha said...

comel maira tu.

ros_reeza said...

cantik, gambar family..
karpet tu memang lembut sangat..tu yg syok nak baring2.. Tapi, Ros ni ada alahan sikit ngan karpet.. So, kat rumah memang takkan letak karpet :(

Myra Jay said...

Selaamt Hari Raya Aidilfitri buat kak Fieda sekeluarga ;)

Cantik karpet ha ada 2 kaler, hijau ngan pink :)

Nad @ MamaZN said...

sikit je jadik la dr takde lagsung cm kkami ni ha, huhu!
takde gmbr 1 famili pun, sbb papa dorg kene keje time raya..

ieda said...

comel myra ..
oo patutlah sedap .. carpet macam nie memang best sbb bulu dia kasar2 kan ;)

Nida Mohd said...

suka tgk gambar raya..terasa kemeriahannya..

selamat hari raya kak fida..;)

nur anis said...

bila dah kumpul ramai-ramai, borak sakan, memang boleh lupa nak ambik gambar..hihi..

pandai anak dara akak sorok botol susu ye..huhu

~ yus ~ said...

raya tahun ni, yus pun bertudung bawal....tp ada letak inner dalam , lain sikit pemakaian dari biasa...:)

IntaNBerliaN said...

sy xda pun gambo 3 beranak pg raya.. time bergambo, si alisha tido.. hihii

IntaNBerliaN said...

done maxis & sunsilk & michelin

Che Rosliza Che mat said...

hihihi...comel gambar raya...karpet tue memang cantik...

Sue-Rya Qistina said...

meriahnya!
kebetulan pulak sama dgn mak mertua kan. hehehe

Norzie hany said...

Selamat hari raya Fieda.Cantik gambar family tu.

aanie said...

ada gambar family ok la...

carpet tu mmg best..tebal...hehe...

sal ya said...

masa raya la senang nak ambik pic ramai2. kalau tak tu mmg susah nak kumpul2 kan?

Sha Elyana said...

alala..comey nya kak fieda..gmbr smua facing sama hehe..mmg kak..mmg best tdo atas karpet tu..lmbut ja

Qhaifa Nur said...

cantik gambar.....
selamat hari raya.......

::NureeN:: said...

slamat hari raya...
comelnyaa... purple mmg cantik kan

Nens Collection said...

ololo..pandai die sorok blakang botol susu die..hehe..janji cun kan adik..;)

Aju Mohit said...

wahhh sukenya tgk gmbr raya fieda ni, dah besar2 sume anak fieda, buleh nambah lagi ni hehehehhe

ShimaSalleh said...

comelnya maira...
Mak mertua pun pki pokodot ye hihi
cantik baju :)

anitadiana said...

comel-comel lah tu pic.kak ita raya tahun ne rumah mak mertua tak syok coz tinggal adik beradik hubby aje mak dan ayah mertua dah tak ada?.

Nisa Greennnpanda said...

comel aje maira, hehe...
Kak Fieda nmpk lawa aa.. ^_^

yup, kak, sy sht je, alhamdulillah...hehe..

Nisa Greennnpanda said...

dh klik2 sumer.. ^_^

syiela said...

comelnya maira....

karpet ijau tu sebijik mcm kat rumah kakak saya.. hehehhe mmg gebus.. best je landing kat situ.. tapi saya landing kejap je kang semput!

Sally Yatiey said...

Selamat hari raya ;D
Comel Maira posing macam tu ^_^

syawalsimpsons said...

cumill la gambo2 raya tahun ni kakak

Cik Nur said...

manis muka kak fieda.. :)
bila tgk gmbar raya, terasa mcm nak raya lagi.. :)

Wanieys said...

wah cantiknyer gambar kak fieda sefamily :)...maira tu comel jer dia hihi

Puan Kutu said...

anak2 je ada tema ye kak fieda?mama papa sedondon gak tu dengan mak mertua.hehe

Si Matatajam said...

Wah banyaknya pict Aidilfitri..M tak banyak pun...Comel anak dara kak Fieda

eita said...

dah besar masih dengan botol susu...
kiut je

shidaR said...

comel la akak dgn fmly lain hehee..
1 tentg shida..kalo raya xpenah bgmbar dan gmbar raya fmly hehee..xtau kpe..kami lbh bkumpul sembg2..hp? tah kmna2 la...huhuh

Zie said...

canti gambar Family kan.. chomel nya maira... kalau pegang botol tak chomellah kan...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ salam akak cntik..diera pon xbrpe ske air bekabonat nih..wat saket tekak jee..
hohoho

shahdiana said...

haritu nak komen tapi internet slow sangat...hanya boleh baca entry je....meriah gambar raya kak fieda....

SHAHZEE said...

comelnya maira..macam ibu dia gak..salam pkenalan k.fieda:)

Masya said...

selamat hari raya... maaf zahir & batin.... seronokkan dapat beraya bersama keluarga tersayang .. comeyy jer akak ni ...

9n0L4 said...

maira tu kan sebijik mcm muke akak. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.