Saturday, 11 August 2012

Rezeki Ramadhan 1

Ni antara kad2 dan hadiah yg saya terima minggu lepas...kat bawah ni bukan kad raya tapi kad jemputan kahwin dari Jannah..rasanya ramai gak kawan blogger yg dapat kan..Jannah bakal berkahwin pada hari raya ke7 tau..Tahniah ye dari Kak fieda..moga semuanya berjalan dgn lancar..


Kad raya ditempah khas ni dari Ika atau nama glamernya Cik Rongoks..tetap comey doodle tu wlpn rongok..hihi..


Kad raya ni plk dari Tinie atau nama blognya yg unik sayadisinibukansaya.blogspot.com..Kad raya khas untuk pengomen di blognya..


Ni plk dari Waniey...kaler hijau gitu..saya tgk ramai gak kwn blogger yg dapat...


Sape tak kenal dgn blogger ni kan..otai tu..kalau tahun lepas abg Eqbal siap tempah button khas hari raya utk readers blognya taun ni dia design kad raya plk..ctk..kaler purple plk tu..murah hati betul kan..Button raya taun lepas saya masih simpan dgn baik..Terima kasih abg Eqbal Zack..


Ni hadiah menang ga Shida..amboi tu dia..sedebuk make up saya dapat..puas lah nk menonyoh kat mata masa raya nanti..hihi..kalau dapat kat saya byk gini 10 tahun pun belum tentu habis ni..ye la duk umah jer kan..bukannya keje pun..Terima kasih pada Ain Studio atas hadiah ni..


Terbaru saya dapat kain sari menang ga mana la plk ni..tak ingat dah...lama dah ni..apa2 pun terima kasih pada Mai Beli Saree kerana taja kain ni..


37 org bagi komen best..:

ieda said...

ada jugak org bagi kad raya
akk x merasa layie
dah lama x pegang kad ;)

yg eqbal zack tuu cantik kan ..
wahhhh tahniah dikk dpt compact shadow layie ;)

Ummi Iman said...

Byknya kad raya.. Hadiah pun menarik :)

p.s: Email alamat fieda ya... komen yg terakhir 10 ;)

jemarisuri said...

byknye...dpt hadiah drp bloggers...mesti hepi sgt2 ni...

hihi

teratak hati said...

Banyak dapat hadiah menang ga..kain sari tu cantik..

ieedaz @ mama_isha said...

Wahh byk nye kak fieda dpt, mmg murah rezki bulan ramadhan ni yer :-)

Joanna Yunus said...

wah banyaknya.....

Tihara said...

tak kenai la plak eqbal..ketinggalan ni..lawa kain tu, boleh buat baju raya..alhamdulillah murah rezki.. raya kuantan ke thn ni fieda :)

*zafirah* said...

Wah,untungnya kak :))
Fira pun teringin nak dpt kad raya banyak mcm tu :')

http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/i-am-masscomers-semester-1.html

izan mama mia said...

wah byk koleksi kad raya kak fieda thn nie....cantik laa kain sari tu...
pasni jenuh laa...bersolek mata yer kak fieda...hihihi...

syiela said...

alhamdulillah... rezeki kak fieda... hat makeup tu tak habis pakai pos mai kat saya kekeke

Che Rosliza Che mat said...

tahniah fieda...banyaknya hadiah..

Norzie hany said...

Banyaknya fieda dapat kad raya.

sHaR!Na eLyaNa said...

wah banyknya..alhamdulilah rezeki kak :D tahniah ya :)

ummi_norseha said...

Salam akk best dpt bnyk sgt hadiah n kad ry,mie 1 pn blom...dpt bc je pic x nmpk line semput...

shida'R said...

tahniah kak fieda..besttnyerr dpt set tu..jeles2 ^_^

kad raya shida ondaway sis ^_^

Cik Nur said...

murah rezeki akak..

Hanif Idrus said...

Wah!!!!! Mcm2 dapat!!!!!!
Tahniah

maszull said...

assalamualaikum fieda...wah meriahnya kan dpt kad jemputan,kad raya n hadiah memang best...apap2 pun tahniah yer...;)

anisalya said...

macam2 yang akak dapat ye...

Zie said...

wah banyaknya sis.. zie sekeping dua jer...

ayut said...

wah...rezeki akak..bayak hadiah yer :)

Wanieys said...

best dpt kad raya ni dpt mengingatkan kembali nostalgia lama hihihi..jenuh pakai la kak fieda eyeshadow tu kat mata hihihi

Deq's Qienz said...

wahhh best la kak byk dapat kad raya..hikhik :)

IntaNBerliaN said...

byk kad raya yg kak fieda dpt :-)

cantik2 lak tu..

Masya said...

banyaknya.. murah rezeki kak fieda.....

harap kad raya sy sampai sebelum raya jugak hihihihi...

eita said...

banyak nyer...

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki kak..mcm2..

kayyana said...

murah rezeki akak.. org tak dpt kad raya tahun ni.. huhuhu.. hehehe.

Wanieys said...

Alhamdulillah dh sampai yer hadiah wani :)...hihi xsangka pulak hadiah tu warna idaman kalbu kak fieda...kak fieda suka tu wani dh ok sesangat hikhik

Nens Collection said...

dpt saree tu yg unik tu..ape ag kak..lilit2 jgn x lilit..hehe

Jaa said...

bestnya dapat banyak hadiah... rezeki bulan ramadhan...tahniah...

Kesuma Angsana said...

wah byknyer kad raya, tahiah jga rezki menang GA tu

Myra Jay said...

Tahniah kak rezeki..
Siap dapat Eye Shadow dengan kain lagi tu :)

Deqla manjew said...

kad raya dari wanie dan cik rongoks pun deqla dpt.. hihi...

shahdiana said...

murah rezeki mama maira...

9n0L4 said...

cik jannah kawen same date dgn ustaz don ye. ;)

Si Matatajam said...

Murah rezeki...tonyoh sakan la dapat eyeshadow tu ye kak Fieda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.