Wednesday, 15 August 2012

Header raya dan lagu raya

Ishhh..tetiba mood nak raya dah berlegar legar kat blog ni..hihi...tu yg mood nak berblog ilang tu...sibuk nak raya plk mak org ni..ek eleh..korang pun sama jugak kan..hehehehe...dah buat kuih raya ker semua..?saya taun ni buat 3 jenis jer..ala tu pun yg simple2 aje..kuih yg susah tunjuk2 aje..hihi

Tengok tu header pun dh berubah..nmpk sgt excited kan...doodle tu ambik kat Apit..sape nak gi terjah sana cepat..pelita raya pun ada kat sana...

Ni antara lagu raya yg menjadi feveret saya..mmg 2 ni la paling saya berkenan sgt..
ni lagu moden..tapi lagu yg lama jugak tetap terasa rayanya kan..


Ni plk lagu zaman kanak2...Alahai...masa ni Anuar Zain kecik lagi kan..dulu masa kecik2 saya minat lagu kain pelekat dan lagu suasana hari raya ni..sampai dh jadi mak org pun masih gak minat lagi..


Haaa...yg ni plk lagu suasana hari raya versi upin ipin..Maira la yg suka sgt ni...



44 org bagi komen best..:

ieedaz @ mama_isha said...

Mmg mood raye dh ni kak fieda... mood kerja dh kelaut hahaa

izan mama mia said...

selamat hr raya...bila blk kg

Che Rosliza Che mat said...

Wah!! semangat raya maik membuak2 ya fieda..

Masya said...

mood raya dah mai.. dah.. memang mood nak kerja pun xde... ;p

Aju Mohit said...

sweetnya header fieda..emmm lagu raya lama2 yang syok dengar kan fieda

Anum said...

x sabar nak raya

QasehnyaRania said...

morning akak=)
su buat sikit je kueh ..saje buat sbb nk bg mil n mak sikit..
akak byk ke buat kueh ...?

Wanieys said...

cantik header raya kak fieda....time2 skang ni dgr lagu raya dh xder mood nk buat keje hihihi

p/s:hadiah kak fieda dh sampai...thanks tau kak fieda siap bg duit raya kt qalief lg :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh2... suka lagu raya lama2..

Ibu Lala said...

suke dengan blog fieda ni. cantik. Selamat hari raya fieda.

Irfa said...

wah..lawanya header raya ;)

syawalsimpsons said...

cumill nyer header akak ni...

Sue-Rya Qistina said...

saya pun suka lagu anuar zain tu. mmg best! lagu ni mmg famous smpi skang kan. hehehe

Saya Disini said...

cntik header

huda said...

selamat hari raya =)

ayut said...

wah..mood raya kak fieda dh membuak.hihihi..lagu lame jgk ttp pling best didgr kan kak

Myra Jay said...

Selamat hari Raya Aidilfitri buat kak Fieda sekeluarga..

Cantik header raya, myra je belum bertukar :)

Joanna Yunus said...

cantik header...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri...

jemarisuri said...

selamat hari raya fieda...rasanya lagu lama gak yg lbh feeling kan..

Deqla manjew said...

pndainye buat header.. cantik sangat! selamat hari raya jugak... =)

kak tini (umialya) said...

nak raya tp blum ader cookies lg, aci tak?

Qhaifa Nur said...

cantik header raya.....
suka gak lagu2 tuh.......

GreenJade said...

lagu Anuar vs Elina tu nostalgic betul... tak jemu2 repeat dengar kan..hehhe

salam singgah...salam ukhwah..Salam AidilFitri sis :)

Nasuha said...

hehe selamat hari raya :)

wan nurul hezrina said...

kak fieda..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat kak fieda sekeluarga.maaf zahir batin

fiza said...

Cutenya header baru ru ☺☺

maszull said...

assalamualaikum fieda...wah mood raya dah datang yer moga raya tahun ini membawa seribu keberkatan pada fieda n family...

selamat hari raya dari mama yer n maaf zahir batin...:)

Ummi Iman said...

Tukar header ya.. Berdua je ;)
Saya pula masa raya baru nak dgr. Bulan puasa ni sedih kalau dgr :( teringat yg tiada..

Rose Khadijah said...

hai akak...
sy datang kali ni..da tak bz dahh..heheheh..

amboi...mood raya da datang ehh..smpi blog pun ber lagu raya eh..best best..

Selamat hari Raya kak..

Nens Collection said...

maaf zahir & batin kak fida..

Fieza79 said...

alahai..seronok nya nak raya kan..

selamat hari raya bt fieda sekeluarga..

Cik Nur said...

comellah header raya akak..
nur xtukar kot langsir blog..xreti nak buat sebenarnya..hihihi..

Sally Yatiey said...

Cantik header baru :D

Tihara said...

wahh meriah blog ni...mod raya :)

Kesuma Angsana said...

KA suka semua lagu2 ini. mmg best!. Selaamt hari raya buat Fieda & keluarga dari KA ye, mohon maaf andai ada salah & silap ye

MamaEma said...

Selamat hari raya untuk fieda sekeluarga..mohon kemaafan jika terkasar bahasa

syiela said...

suka semua lagu tu kak... saya layan je semua lagu raya nak2 lagu2 lama.. mmg best.. selamat hari raya ye

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya

Zie said...

slamat hari raya sis, pelta terapung ori lagi.. try buat pelita terapun tak jdi pulk huhu...nape header kak lmbt ni.. nk tgk

shidaR said...

adoii bila dgr ...nk g kerja pun mls dah ni kak fieda :)

sHaR!Na eLyaNa said...

Slmt ari raya kak fieda..sha otw plg kg..

shahdiana said...

tula kan..semua blog pun dok ceta pasal raya...mood nak kerja sangat pun dah habis...hehehe...lagu suasana hari raya tu jadi ringtone handphone yana kak fieda

9n0L4 said...

asek tukar tukar je banner ikut mase ehhh. rajin akak. ;)

Si Matatajam said...

Suka sangat dengar lagu raya upin ipin....comel jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.