Wednesday, 29 August 2012

Kad raya yg baru diterima

Semalam tgk kat peti surat sekali ada 4 keping raya baru sampai..Yang pertama ni dari kawan FB Sakinah Saad..


Ni pula kad raya dari Sharina Elyana..


Suprise dari Aju sbb dalam kiriman kad raya ada disertakan sekali dgn FM Melaka dan coin purse yg ctk..


Kad raya dari Ummi Iman..Ummi Iman ada tanya kat komen semalam..Apa tema raya saya taun ni..ye la org duk sibuk post gambar raya saya tak post2 lagi ni..belum upload lagi...lagipun tak byk ambik gambar..


Ni kad raya special dari Eca..wah..dia design sendiri jer...comel la..
Terima kasih pada semua kawan2 tersayang..


Korang yg baik hati bantu saya klik sini dan sini

34 org bagi komen best..:

Anum said...

seronoknya

kakcik said...

Tahun ini kakcik dapat 4 keping kad ucapan, semuanya dari kawan2 blogger. :)

izan mama mia said...

meriah thn ni dpt byk kad raya kan..kak fieda....

shidaR said...

kad eca sya xsempat review lg hehe..byk kad akak tahun ni heheee,,

ros_reeza said...

banyak dapat kad raya.. seronok kan...

Mira Adzlia said...

bestnye still dpt kad raya lg..hehe

Masya said...

banyaknya dapat kad raya....

syiela said...

wah banyak lg kad raya akk...

siap dapat FM tu.. best!

Nens Collection said...

rajin kan deorng..naseb bek ade yg rajin2 macm deorg kalo x xdpt la kad raya..hehe

nens pon malas sgt nk tulis kad raya..nk desingn lg la kuasa 2 malas..huhu

Kesuma Angsana said...

meriahnyer dgn kad2 raya yek!

Rosalia said...

jelesnye :( nk juga

maszull said...

assalamualaikum fieda....banyak lagi kad raya yg diterima ye...

mama tag fieda dlm segmen yer..;)

syawalsimpsons said...

lama tak dapat kad raya kakak

Falsya said...

Byknye kak fieda dpt kad raya...hehe

Si Matatajam said...

Comelnya kad raya Eca tu...

Cik Nur said...

wah..ade lagi kad raya kak fieda dapat..?
hebatnya.. :)

sal ya said...

hari tu ada plan nak print kad raya sendiri. tapi tak jadi. next year la baru bagi kad raya buatan sendiri.

fiza said...

Byk dpt kad raya. BEst kan.

Sha Elyana said...

hehe..sama kan kad raya sha ngn wana tema blog hahah

Qhaifa Nur said...

kehangatan raya masih dirasai lagi...

~ yus ~ said...

Wah! Seronoknya fieda dapat kad raya, banyak juga tu, yus takde pun...huhu. Tapi patutlah sbb diri sendiri tak rajin nak pos kat kawan, mmg patut tak dapat kan...:D

Selamat Hari Raya Aidilfitri fieda, maaf zahir dan batin.

ieda said...

banyak kad raya yg fieda terima ..
akk dpt 2 keping je dik ;)

nanakimie said...

best kan dpt kad raya sis:)

LYAfrina said...

suka tgk kad raya y last tu..sgt2 cantik!

Wanieys said...

kak fieda banyaknya dpt kad raya.....best kan :))

Aju Mohit said...

Alhamdulillah, terimalah hadiah tak seberapa dari Aju, punyalah lama peram tu Fieda ;), wah banyak dapat Kad raya dari blogger ye Fieda

Rose Khadijah said...

sebuk buat coklat..kad raya dlm ingatkan je kak..hehehe..
Selamat Hari Raya kak..

Eca Dwinky Asha said...

sampai juga kad raya dari sabah tu.hehehe

IntaNBerliaN said...

byk kad yg kak fieda dpt kan :-)

Che Rosliza Che mat said...

dapat lagi kad raya...hihihi..

Nisa Greennnpanda said...

bestnye akak dpt gak kad raye.. ^_^

Puan Kutu said...

byk dpt kad raya kak fieda nie ekk

shahdiana said...

best dapat banyak kad raya...

9n0L4 said...

jelesnyeeee kad raya buat design sdiri tu. huhu. nak buat tapi tak pandai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.